evet sınav yerleri belli olmuş ....slm arkadaşlar sınav ayın 15-16'sında gireceğimiz sınav yerlerimiz belli olmuş haberiniz olsun birde arkadaşlar dersi daha iyi çalışabilmek için tiyolarınız varmı ben matematikte hiç iyi değilim ama hadi ondan geçtim ing çok kötü onu nasıl düzelteyim?siz neler yapıyorsunuz
slm arkadaşlar sınav ayın 15-16'sında gireceğimiz sınav yerlerimiz belli olmuş haberiniz olsun birde arkadaşlar dersi daha iyi çalışabilmek için tiyolarınız varmı ben matematikte hiç iyi değilim ama hadi ondan geçtim ing çok kötü onu nasıl düzelteyim?siz neler yapıyorsunuz[/QUOTE
Benim sınav yerimde eve yakın sayılır Yürüme mesafesinde
Ben once konuları okuyorum
Sonra ünite sonundaki soruları çözüyorum
En sonda aeben gibi MEB in sitesindeki geçmiş yılın sorularını çözüyorum
Bende mat. yok Geo. var Ama onu henüz hiç çalışmadım Çalışsamda onden ne çıkar bilmem Ha mat. ha o fark yoktur
İng.den umudum var inşlh :) Geçen yılın sorularında 7 yanlışım çıktı
Tarih ve Türk edeb. ını tekrar gözden geçirmem gerektiğini sanıyorum
helen bende imama hatip istiyordum ama birebir egitim oldugundan gidemedim düz liseyi seçtim ...kızlar baktım okul konuşuluyo belkide bana da bir çare olur diee yazayım dedimm bende dışardan lise okuyuodum açık öğretim imam hatip lisesi ama bebeğimolduğu için dondurdum zatende sınıfım daha açılmamıştı 3çe geçtimmm hiç derslerden bişey anlamıyorum çalışışıyorumama çok az kredi alıyorum bir türlü kredilerim ilerlemiyor amacımm sadece diplomamaı alabilmemamanasıl olcakkk hiç bilmiyorummm...
hangi site arkadaşım ben araştırdım ama bulamadım bi türlüüGoogledan arayınca buldum ben
Ama hepsinde de ne cvp vemriştim hatırlayamıyorum
dil ve anlatımla T.edeb. ına baktım garanti görünüyorlar
Amaaan sakin sakin 1 ay bekleyeyim
buldum sonundaa tahminimcee 3 dersten kalmşm matematk geometri sanat tarihi hç çalşmadan grmiştim zaten matematiğide bi soruyla kaçırmşm oda hocann sayesnde sağolsun doğru işaretlediğim soruyu değişdirtti pfff çok sinir oldm yaa22 kredim sanrm