- 25 Eylül 2007
- 680
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melikecim alanın ne yanİ genel kültür .. sosyal bİlimler yada ..alanın yok mu .normal dErslermi.?????sagol canım bugun itibariyle aktif olmuşum . sıra ders çalışmaya geldi kitapları aldım fakat matamatik ,yabancı dil ,fizik zorlıyacak gibi hayırlısı bakalım..
cevahirim .mebdekiler yetiştiremedi alanlı, alansız herkese ilk sınav için aynı dersleri verdiler ....Kizlar neler oluyor buralarda Biseyden haberim yok benim
Guya kitaplarim yanimda ama daha hic birine bakamadim
Simdide su ders secimi olayina bi goz atayim dedim Naapicaz simdi
Benim kaydim aktif olmus dersleri direkmi seciyoruz Alan malan olayi nasil oluyor
Bi turlu aklimi verip ilgilenemedim su olayla
Oturum no lar ne oluyor Krediler 2_3_4 lu rakamlar ?
Bi soru daha ben niye bunlardan bisey anlamiyorum
Arkadaslar ben alan secemiyorum neden acaba
Bilgiler arasinda Alan yok yaziyor ve alan secmek istedigimde Öğrencinin alanı, Alan Yok olduğu için alan değiştiremezsiniz..! diye uyari yaziyor
melikecim alanın ne yanİ genel kültür .. sosyal bİlimler yada ..alanın yok mu .normal dErslermi.?????
alttakıcevahire yazacagım cevap hepimize geçerli.
cevahirim .mebdekiler yetiştiremedi alanlı, alansız herkese ilk sınav için aynı dersleri verdiler ....
matematık ..ingilizce ...fizik.. kimya vs.....
ya deyilse ben sosyal bir arkadaşında genel kültürü seçmiştik alan olarak. orada bu zor derslerin hiç birisi YOKKK..KOLAY DERSLER VAR ...
İLK SINAVA HERKESİ AKTİFLEŞTİRİP YETİŞTİREMEDİLER VE DERS ŞEÇMe KALDI ...SAYFANDAKİ DERSLER VAR
KReDİ İSE SÖYLE MESELA
MATEMATİGİN KREDİSİ 4.
DİN İN 1.
FİZİGİN 2.
BUNLARDAn GEÇERSEN BU KREDİLER TOPLANIYOR SENE SONUNDA ..LİSEYİ BİTİRMEK İÇİN 290 KREDİ LAZIM (BU DÜZ LİSELER İÇİN GEÇERLİ)
OTURUMDA HANİ SINAVA GİRDİGİNDE 1. OTURUM ÖYLEDEN SONRA 2. OTURUM VS. ONLAR ...
CEVAHİTRİM ALANI KAYIt OLURKEN SEÇTİK SANA SORMADILARMI .?...
GENEL KÜLTÜRÜN VEDE SOSYALİN DERSLERİ KOLAY.
NETTEN ALAN SEÇEMESSİN BİLDİGİM KADARIYLA ....
BU SEFER ŞEÇSENDE ZATEN DERsLERİ MEB KENDİ VERDİ .
BU DURUMUN TEK İYİ YANI İLK SINAVDAN SONRAderslari KENDİMİZ SEÇEBİLİCEZ
2. DÖNEMDE KAYIT YENİLERKEN ALANIN YOKSA ONA GÖRE BELİRT VE GEÇİŞİNİ YAPTIR ...
cewahirx aklıma taklan bişey oldu alan seçimi bn yaptm genel kültr ama netten bilğilerime baktgm zaman bndede alan yok diyo sennkide ole olmasn yada bnm alanıda geçmediler dicem ama hoca gayt güzel ilğilenmişti özellikle sordu hangsini istersn diyeeAnladim ben alansiz kaldim Ama kayit esnasinda bisey dememislerdi bana
Sonrada hep kaydimin aktif olmasini bekledim Zaten 1 aydir netim yoktu takip bile edemedim
Hatta firsati kacirmis seneye kalmis olma ihtimalini bile dusunmustum
Ama ders secebiliyorum 3 tanesi secmeli digerleri ortak
O ortaklardan seciyorum Ama tabi Allah vermis.. yok yok
Anladigim sectigimiz derslerden ilk sinavda sinava giricez oylemi ?
Cunku donem dersleri bolumune girince sectigim dersleri goruyorum
Alan konusunu TR ye donunce sorayim o HEM ne niye sormmaislar bana
Amma sallama is yapiyorlar haaa
cevahirim şu an sen elindeki deslerine çalış hepimiz onlardan girecegiz yani alansız derslerden ....Anladim ben alansiz kaldim Ama kayit esnasinda bisey dememislerdi bana
Sonrada hep kaydimin aktif olmasini bekledim Zaten 1 aydir netim yoktu takip bile edemedim
Hatta firsati kacirmis seneye kalmis olma ihtimalini bile dusunmustum
Ama ders secebiliyorum 3 tanesi secmeli digerleri ortak
O ortaklardan seciyorum Ama tabi Allah vermis.. yok yok
Anladigim sectigimiz derslerden ilk sinavda sinava giricez oylemi ?
Cunku donem dersleri bolumune girince sectigim dersleri goruyorum
Alan konusunu TR ye donunce sorayim o HEM ne niye sormmaislar bana
Amma sallama is yapiyorlar haaa
nur şu an hiç birimizin sayfasında alan yazmıyor . merak etme .cewahirx aklıma taklan bişey oldu alan seçimi bn yaptm genel kültr ama netten bilğilerime baktgm zaman bndede alan yok diyo sennkide ole olmasn yada bnm alanıda geçmediler dicem ama hoca gayt güzel ilğilenmişti özellikle sordu hangsini istersn diyee
evet melikecim ...arkasaşlar,agustos ayında kayıt yaptırmaya gittiğimde sosyal bilimleri seçmiştim.ama 1,2,dönemdekilerin alan dersleri kaldırılmış seçmeli derlerdende girimşicilik ve saglık bilgisi kitabını verdiler ...yani bu dönem ders seçmiyoruz
Anladim arkadaslar Suan mevcut derslere son hiz caliscaz yani
Bi sinav doneminde 30 kredilik dersmi secicez yani aeben
Ba oda zor oyleyse
Neyse bakalim elimizden geleni yapicaz
Vermeyenin (puan ) yuzu kara olsun
evet melikecim ...
sayflarımızda ders seçme var ama hepsi 32 puanlık milli egitimin kendi seçtigi dersler ...
bu dönem bunları çalışıcaz .
ay bende ne savinmiştim yabancıdil ve matematik yok diye .
evet 30 kredilik cevahirim .
aldıgın kitaplar hangileriydi sen baya evvel aldın ... kendi sayfandaki kitaplarla aynımı karşılaştır .
sonra başka dersleri boşa çalışmış olma .?
sayfanda olmayan dersleri çalışma . eksik olanlarıda netten kitap özetleri var ordan bak ...aeben karsilastirdimda girisimcilik ile demokrasi ve insan haklari var fazlalik
Eksikte ekonomi ve isletme
Acaba isletme ile grisimicilik ayni konumudur
biz simdi sayfamizdaki dersleri secsekte anlami yokmu
ve bu sinavda hepsini vereceksek bi dahakine noolacak
Hani ben hepsini verip gecicem ya bu sinavda
ilk senemiz eylül ...sen kidemlisin .kızlar kaçıncı seneniz lisede bende gidiyorumda 4 senem ders çalışıyormusunuz
hadi hayırlısı cevahir ....Liseli kızlar napıyorsunuz
Herkes ders çalıyor galiba
Ben şu ders seçimleri yapılıyor yapılamıyor dönemlerinde deneme seçimler yapmıştım
1-2 gün sonra netleştirmek için tekrar girdiğimde ders seçim seçeneği kalkmıştı
Halim ne olacakki diye düşünüyordum Bu gün Halk Eğitimi aradım (Bu arada Tr ye döndüm)
Benim o zamanki seçtiklerim gireceğim dersler oluyormuş Yani MEB atamıyormuş bana
Durum böyle olunca ben toplamda 16 kredilik desr seçmiş oldum
İçlerınde fizik Mat. Kimya Biyoloji fln yok Bu yönden ii
Hadi hayırlısı bakalım