Açık.öğ.. ortaokulu bitirip liseye başlayanların paylaşım alanı .

bayanlar kayıt yenıleme tarısı bugun son gunmus dıye duydum bi yanlıslık olmalı meb. sıtesınde 28 eylul 8 ekım yazıyodu off :KK43:

bayanlar kayıt yenıleme tarıhı bugun son gunmus dıye duydum bi yanlıslık olmalı meb. sıtesınde 28 eylul 8 ekım yazıyodu off :KK43:

ben yeni kayıt yaptırdım cuma son dediler.ancak bankaya dekontunu yatırdıysan cumartesi pazarda açığız dedi halk eğitim

ben kayıttan bır gun sonr baktım durumum aktifti.
hüzün kayıt yaptırdım demişdin ??
bayanlar kayıt yenıleme tarısı bugun son gunmus dıye duydum bi yanlıslık olmalı meb. sıtesınde 28 eylul 8 ekım yazıyodu off :KK43:
yeni kayırlar 17 kadardı yogunlukdan 24 üne kadar uzatıldı ....
ama kayıt yenile tarihini bilmiyorum ....
her zaman için kayıtlarınızı son güne bırakmayın kıslar çok sıra oluyor .:hulya:..

Slm arkadslar hepinize basarılar diliyorum benimde kuzenimin kayit yaptirmasini istesim liseli olmasını yanliz kayıtlar dolmuş
Size sorum bu önümüzdeki donem 1 oluyo 2 donemde liseye yeni kayıt oluyomu yoksa seneye eylulemi kayıt yaptiriliyo yardım ederseniz sevinirim

Slm arkadslar hepinize basarılar diliyorum benimde kuzenimin kayit yaptirmasini istesim liseli olmasını yanliz kayıtlar dolmuş
Size sorum bu önümüzdeki donem 1 oluyo 2 donemde liseye yeni kayıt oluyomu yoksa seneye eylulemi kayıt yaptiriliyo yardım ederseniz sevinirim
1 . ve 2. dönemlerde yeni kayıtlar oluyor 3. dönemde olmuyor ... diye biliyorum ..
yani 2. dönem kayıt yaptırabilir yakınınız ....a.s
1 hafta önce sona erdi 1. dönem kayıtları .....

Son düzenleme:
kızlar açıkögretim lisesi sayfasında alan derslerinin kaldırıldıgı yazıyor bilgisi olan varmı?

alan dersi neydi şimdi kaldırılması iyimi oldu kötümü ben yeni kayıt oldumya acemiyim ders nasıl çalışıyorsunuz kitaplar işe yarıyormu?

sanırım liseye ilk kez kayıt olanları kapsamıyormus alan dersı öyle duydum.
benımde ılk senem. bu arada kıtaplar 3 hafta sonra verılecekmıs sımtemlerde sorun varmıs galıba.kitaplarımızı verselerde çalısmaya baslasak...

evet ya kitaplar gelsede çalışsak .günler geçiyor okadar dersleri nasıl çalışıp yetiştirecez...

benim kitapların bazıları evde... eşimden geçen seneden kaldı ama çalışan yok ...:kedi:

ben senin yerinde olsam çalışırım .internette kitap içerikleri var ama monutör gözümü yorduğu için çalışamıyorun anlayıcagın şu anda kitapları beklemekten başka çare yok gibi..

açık lise kaydımı yapatırdım ama önkayıt görünüyor ibirde hiçbir bilgim açık değil bu sorunu nasıl gidericem aradım bana tek tek açılacakmış gibi bir açıklama yapıldı sizlerinde öylemi ön kayıtmı görünüyorsunuz. Ne yapmam gerekiyor bilemedim.

açık lise kaydımı yapatırdım ama önkayıt görünüyor ibirde hiçbir bilgim açık değil bu sorunu nasıl gidericem aradım bana tek tek açılacakmış gibi bir açıklama yapıldı sizlerinde öylemi ön kayıtmı görünüyorsunuz. Ne yapmam gerekiyor bilemedim.
bizim sayfalarımızda öyle MİİSy...
alan dersleri kaldırıldıgından sitede yani düzenleme yapılıyor sanırım ..

ALINTIDIR ...

Alan derslerinin kaldırılması nedeniyle Açık Öğretim Lisesinde okutulan dersler Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’ndan gelecek olan haftalık ders dağılım çizelgesine göre yeniden sistem üzerinde tanımlanması gerekmektedir. Sistem üzerinden ders tanımı yapılıncaya değin yeni kayıt yaptıran veya kayıt yenileyen öğrenciler ders seçimi yapamayacaklardır. Ders seçiminin sistem üzerinden ne zaman yapılacağı internet adresimizden ilan edilecektir. Ders seçimi yapacak öğrencilerimizin web sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

kızlar hiç sesiniz çıkmıyor ? yoksa ders mi çalışıyorsunuz?
ne yapsın kıslar henüz kitaplar alımadıki .

sizler alabildinizmi ders seçimi henüz yapılamıyor ....
bende eşimin eski kataplarından çalışıyorum ...
dil anlatım ve din dersini bitirdim ....

selam arkadşalar.ben halk eğitimde yöneticiyim.sorunlarınıza kısaca cevap vereyim dedim.
öncelikle ilk kez kayıt yaptıranların evrakları Ankara ' a gönderilir,orada her zarf tek tek açılıp eksiklik var mı diye kontrol edilir.Türkiye genelinde 900 küsür Halk Eğitim olduğuna göre aktif öğrenci olmanız belli bir süre alır.Ama 15-20 gün içerisinde öğrencilerin tamamı aktif hale gelir.
Kitap işine gelince.Kitaplar zaten merkezlerde mevcuttur ancak Açık Öğretim alan derslerini kademeli olarak kaldırıyor ve bu dönüşüm hazırlıkları bitmediği için ders seçim işlemlerini başlatamıyor.bu durumun ne kadar süreceğine dair bir açıklama yok.15-16 Ocak ta sınav olduğuna göre ders seçimini de yine aynı süre içerisinde aktif hale getirirler diye düşünüyorum.
Hepinize kolay gelsin..

selam arkadşalar.ben halk eğitimde yöneticiyim.sorunlarınıza kısaca cevap vereyim dedim.
öncelikle ilk kez kayıt yaptıranların evrakları Ankara ' a gönderilir,orada her zarf tek tek açılıp eksiklik var mı diye kontrol edilir.Türkiye genelinde 900 küsür Halk Eğitim olduğuna göre aktif öğrenci olmanız belli bir süre alır.Ama 15-20 gün içerisinde öğrencilerin tamamı aktif hale gelir.
Kitap işine gelince.Kitaplar zaten merkezlerde mevcuttur ancak Açık Öğretim alan derslerini kademeli olarak kaldırıyor ve bu dönüşüm hazırlıkları bitmediği için ders seçim işlemlerini başlatamıyor.bu durumun ne kadar süreceğine dair bir açıklama yok.15-16 Ocak ta sınav olduğuna göre ders seçimini de yine aynı süre içerisinde aktif hale getirirler diye düşünüyorum.
Hepinize kolay gelsin..
teşekkür ederiz ...a.s....

X