- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hüzün kayıt yaptırdım demişdin ??ben kayıttan bır gun sonr baktım durumum aktifti.
yeni kayırlar 17 kadardı yogunlukdan 24 üne kadar uzatıldı ....bayanlar kayıt yenıleme tarısı bugun son gunmus dıye duydum bi yanlıslık olmalı meb. sıtesınde 28 eylul 8 ekım yazıyodu off
1 . ve 2. dönemlerde yeni kayıtlar oluyor 3. dönemde olmuyor ... diye biliyorum ..Slm arkadslar hepinize basarılar diliyorum benimde kuzenimin kayit yaptirmasini istesim liseli olmasını yanliz kayıtlar dolmuş
Size sorum bu önümüzdeki donem 1 oluyo 2 donemde liseye yeni kayıt oluyomu yoksa seneye eylulemi kayıt yaptiriliyo yardım ederseniz sevinirim
evet bende okudum kademeli kaldırılacakmış . her sene bişi degişiyor ...sempatiksalakcinnikızlar açıkögretim lisesi sayfasında alan derslerinin kaldırıldıgı yazıyor bilgisi olan varmı?
benim kitapların bazıları evde... eşimden geçen seneden kaldı ama çalışan yok ...:kedi:evet ya kitaplar gelsede çalışsak .günler geçiyor okadar dersleri nasıl çalışıp yetiştirecez...
benim kitapların bazıları evde... eşimden geçen seneden kaldı ama çalışan yok ...:kedi:
bizim sayfalarımızda öyle MİİSy...açık lise kaydımı yapatırdım ama önkayıt görünüyor ibirde hiçbir bilgim açık değil bu sorunu nasıl gidericem aradım bana tek tek açılacakmış gibi bir açıklama yapıldı sizlerinde öylemi ön kayıtmı görünüyorsunuz. Ne yapmam gerekiyor bilemedim.
ne yapsın kıslar henüz kitaplar alımadıki .kızlar hiç sesiniz çıkmıyor ? yoksa ders mi çalışıyorsunuz?
teşekkür ederiz ...a.s....selam arkadşalar.ben halk eğitimde yöneticiyim.sorunlarınıza kısaca cevap vereyim dedim.
öncelikle ilk kez kayıt yaptıranların evrakları Ankara ' a gönderilir,orada her zarf tek tek açılıp eksiklik var mı diye kontrol edilir.Türkiye genelinde 900 küsür Halk Eğitim olduğuna göre aktif öğrenci olmanız belli bir süre alır.Ama 15-20 gün içerisinde öğrencilerin tamamı aktif hale gelir.
Kitap işine gelince.Kitaplar zaten merkezlerde mevcuttur ancak Açık Öğretim alan derslerini kademeli olarak kaldırıyor ve bu dönüşüm hazırlıkları bitmediği için ders seçim işlemlerini başlatamıyor.bu durumun ne kadar süreceğine dair bir açıklama yok.15-16 Ocak ta sınav olduğuna göre ders seçimini de yine aynı süre içerisinde aktif hale getirirler diye düşünüyorum.
Hepinize kolay gelsin..