Açık.öğ.. ortaokulu bitirip liseye başlayanların paylaşım alanı .

herkes birşeyler söylüyor aklım iyice karışmıştı çok teşekkür ederim kendi adıma. yalnız sınava hazırlanamadan sınava girmek istemiyorum umarım bir an önce bu konuda birşeyler yaparlar...

evet ya günler hızla geçiyor biz kısa zamanda okadar dersi çalışmadan nasıl verecez böyle saçmalık görmedik. artık ders seçimi yapılsın istiyoruz..

kızlar,bazı arkadşalarımdan mesaj gelmiş bana ama cevaplayacak duruma gelememişim daha o yüzden buraya yazayım deidm.
yeni müfredatla ilgili bizlere de herhangi bir açıklmama yapılmadı ,sadece alan derslerinin kademeli olarak kaldırılacağını biliyoruz. ama bu yeni düzenleme açık llisedeki 1.2.3.4. dönem öğrencilerini kapsayacak.hepinize kolay gelsin.

kıslar ders seçme işlemleri başladı ......kitaplarınızı alabilirsiniz.....

ya arkadaşlar,ögrenci sayfamda aktif yazmıyor. ön kayıt ögrencisi yazıyor hala ilk defa kayıt yaptıran varmı aranızda? ders seçimi yaptınızmı ?

ya arkadaşlar,ögrenci sayfamda aktif yazmıyor. ön kayıt ögrencisi yazıyor hala ilk defa kayıt yaptıran varmı aranızda? ders seçimi yaptınızmı ?
melike ilk giriş sayfsında öyle yazıyor .
sayfanın yanında .genel bilgileri tıkla orda .YENİ KAYIt yazıyor .....
ve kendi sayfamızdan ders seçimi yapamıyoruz ....

(bu sene yeni başlayanlar yeni kayıtlar...)

M.E.B. ETEK Ak retim Lisesi

dersler burda buna göre kitaplarını alın ve çalışmaya başlayın ...kolay gelsin

birde aski kaydı olanlar (eşim gibi). onlar ders seçimini keni sayfalarından yapıyorlar ve alan dersleride var seçmeli dersleride

şansa bak ya sanki ingilizce seçmiycem diye seviniyordum ....:((((....

Son düzenleme:

verdigin bilgiler için çok teşekkür ederim . yarın ilk iş halk eğitime merkezine gitmek.

melike bende ilk defa kayıt oldum hala bende ön kayıt öğrencisi yazıyor. bildiklerimi paylaşıp birbirimizi motive edelimmi

arkadaşlar ben de imamhatip okumak istiyordum ama yüzyüze eğitim mecburi olduğu için bende düz liseye kayıt oldum şuan 2. dönemdeyim inş. hayırlısıyla bitirebilirim Allah hepimizin yardımcısı olsun.

arkadaşlar ben de imamhatip okumak istiyordum ama yüzyüze eğitim mecburi olduğu için bende düz liseye kayıt oldum şuan 2. Dönemdeyim inş. Hayırlısıyla bitirebilirim allah hepimizin yardımcısı olsun.
amin

aynen layd bende bu yüzden düz liseye kaydoldum ....

kızlar yeni kayıt yaptırıp aktif olan varmı ?acil cevap bekliyorum .

melikecim acık lisenin ögrenci girişinden girdiginde . yazıyor yeni kayıt diye .
ama hala ders seçimi yok ....
ben bölüm olrak sosyalbilgileri seçmiştim . bir yakınımda genel kültürü ... sanırım kitapları: ona göre halkegitimden ders şeçimi yapmadanda alabiliriz ...

Son düzenleme:
sagol canım bugun itibariyle aktif olmuşum . sıra ders çalışmaya geldi kitapları aldım fakat matamatik ,yabancı dil ,fizik zorlıyacak gibi hayırlısı bakalım..

Kizlar neler oluyor buralarda Biseyden haberim yok benim
Guya kitaplarim yanimda ama daha hic birine bakamadim
Simdide su ders secimi olayina bi goz atayim dedim Naapicaz simdi
Benim kaydim aktif olmus dersleri direkmi seciyoruz Alan malan olayi nasil oluyor
Bi turlu aklimi verip ilgilenemedim su olayla
Oturum no lar ne oluyor Krediler 2_3_4 lu rakamlar ?
Bi soru daha ben niye bunlardan bisey anlamiyorum

Arkadaslar ben alan secemiyorum neden acaba
Bilgiler arasinda Alan yok yaziyor ve alan secmek istedigimde Öğrencinin alanı, Alan Yok olduğu için alan değiştiremezsiniz..! diye uyari yaziyor

aeben im sen nasil yaptin ya sende ayni yeni kayitsin alani nasil sectin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…