- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
selam arkadşalar.ben halk eğitimde yöneticiyim.sorunlarınıza kısaca cevap vereyim dedim.
öncelikle ilk kez kayıt yaptıranların evrakları Ankara ' a gönderilir,orada her zarf tek tek açılıp eksiklik var mı diye kontrol edilir.Türkiye genelinde 900 küsür Halk Eğitim olduğuna göre aktif öğrenci olmanız belli bir süre alır.Ama 15-20 gün içerisinde öğrencilerin tamamı aktif hale gelir.
Kitap işine gelince.Kitaplar zaten merkezlerde mevcuttur ancak Açık Öğretim alan derslerini kademeli olarak kaldırıyor ve bu dönüşüm hazırlıkları bitmediği için ders seçim işlemlerini başlatamıyor.bu durumun ne kadar süreceğine dair bir açıklama yok.15-16 Ocak ta sınav olduğuna göre ders seçimini de yine aynı süre içerisinde aktif hale getirirler diye düşünüyorum.
Hepinize kolay gelsin..
melike ilk giriş sayfsında öyle yazıyor .ya arkadaşlar,ögrenci sayfamda aktif yazmıyor. ön kayıt ögrencisi yazıyor hala ilk defa kayıt yaptıran varmı aranızda? ders seçimi yaptınızmı ?
melike ilk giriş sayfsında öyle yazıyor .
sayfanın yanında .genel bilgileri tıkla orda .YENİ KAYIt yazıyor .....
ve kendi sayfamızdan ders seçimi yapamıyoruz ....
(bu sene yeni başlayanlar yeni kayıtlar...)
dersler burda buna göre kitaplarını alın ve çalışmaya başlayın ...kolay gelsin
birde aski kaydı olanlar (eşim gibi). onlar ders seçimini keni sayfalarından yapıyorlar ve alan dersleride var seçmeli dersleride
şansa bak ya sanki ingilizce seçmiycem diye seviniyordum ....:((((....
ya arkadaşlar,ögrenci sayfamda aktif yazmıyor. ön kayıt ögrencisi yazıyor hala ilk defa kayıt yaptıran varmı aranızda? ders seçimi yaptınızmı ?
aminarkadaşlar ben de imamhatip okumak istiyordum ama yüzyüze eğitim mecburi olduğu için bende düz liseye kayıt oldum şuan 2. Dönemdeyim inş. Hayırlısıyla bitirebilirim allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar yeni kayıt yaptırıp aktif olan varmı ?acil cevap bekliyorum .
sagol canım bugun itibariyle aktif olmuşum . sıra ders çalışmaya geldi kitapları aldım fakat matamatik ,yabancı dil ,fizik zorlıyacak gibi hayırlısı bakalım..
melikecim acık lisenin ögrenci girişinden girdiginde . yazıyor yeni kayıt diye .
ama hala ders seçimi yok ....
ben bölüm olrak sosyalbilgileri seçmiştim . bir yakınımda genel kültürü ... sanırım kitapları: ona göre halkegitimden ders şeçimi yapmadanda alabiliriz ...