- 25 Eylül 2007
- 680
- 11
ortak dersleri bitirdiniz mi?
valla iyi azaltmışsınız benim yolum uzun 78 kredi topladım daha
Evet bitirdim 3 tane kaldı
En başta daha bilinçli olsaydım belki kredilerde bitmiş olurdu ama ne yazıkki öyle olmadı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ortak dersleri bitirdiniz mi?
valla iyi azaltmışsınız benim yolum uzun 78 kredi topladım daha
seçmelilerin içerikleri aynıymış
Ben kitap alırken başka bir kitap alan bayana dağıtıcıının verdiği cevap buydu
Evet işletme 2 nin kitabı yokmuş gelmiyor dedi dağıtıcı bana
İşin esası kolay olan seçmeliler biince kalan krediler için elde kalan zor dersler sonraları yine zorlayacak galiba bizi
Evet bitirdim 3 tane kaldı
En başta daha bilinçli olsaydım belki kredilerde bitmiş olurdu ama ne yazıkki öyle olmadı :)
cevahirim alanın nedir . benim soyal bilgiler oldugu için baya zorunlu zor dersim var birsürü mat ve ingilizce :26:bitiremedik gitti şu liseyi sanki asırlardır sınavlara giriyormuşum gibime geliyor :)
Son sınavlar beklediğimden kötü geçti ! ve 2 soruyla kaçırdığım 3 ders çok canımı sıktı
Alıverseymişim onlarıda ne hoş olurdu
ortak dersleri bitridim sayılır sadece geo 2 dil ve anltım ve türk edebiyatı 8 kaldı
Geo bilemem ama diğerlerini veirrim bu sınavda
Gerisini seçmelilerden aldım Ama topla topla bitmiyor şu krediler
Mat 1-2, Geo 1, kimya2 leri muaf geçtim 12 kredi boşa gitti ordan
Şuan 123 kredideyim kalan 69u nasıl toplarız bakalım seçmelilerle
kitaplarını aynı olması dogal kızlar . çünki o seçmeli 2. dersler sedece kredi almak için 2. kere sınavına girmek istenen dersler .Birde ben matematiklerden sadece 1 ve 2 nin zorunlu ders olduğunu yeni öğrendim :)
Zaten onlarıda muaf geömiştim Bir seferinde atmasyon olarak birini 1 birini 2 soru ile kaçırmıştım Hey gidi matematik
kızlar bir şey kafama takıldı seçmeli dil ve anlatım5 in kitabı ile ortak ders dil ve anlatım5 şin kitapları aynıymış...
bana pek mantıklı gelmedi bu konu hakkında bilginiz var mı?
birde işletmenin sadece 1.ders kitabı var 2. si yok çünkü 1.ders kitabı 2. ders kitabının yerine de geçiyomuş valla bu benim işimi çok kolaylaştırmıştı :))
eyer dil ve anlatımda öyleyse süper olur benim için
sıcak havalardan ders çalışılmıyor birde sınavda ramazana denk geliyor bakalım bu sınavı nasıl atlatıcaz
cevahirim alanın nedir . benim soyal bilgiler oldugu için baya zorunlu zor dersim var birsürü mat ve ingilizce :26:
sen bizden sonra kayıt oldugun için sanırım zorunlu zor derslerin az . bak şamslısın bu konuda .
eskiden alanlar vardı genel kültür yada sosyal vs . son 2 sene bu yok o yüzden zorunlu ve zor dersleriniz az . kuzum şanslısınız bak tek soruyla kaçırdıgım ders çok oldu
kitaplarını aynı olması dogal kızlar . çünki o seçmeli 2. dersler sedece kredi almak için 2. kere sınavına girmek istenen dersler .
sevgicim bu 2. aynı olan dersler sedece kredi çoçaltmak için . sana tavsiyem mecbur kalmadıkça ŞEÇME!
. ORTAK VE ZORUNLU DERSLERİ GEÇMEK YADA MUAF OLMAK ZORUNLU . YOKSA İSTESEN 500 KREDİ AL MEZUN OLAMAZSIN
Ben felaket bişey yaptım kızlar
Sınavın tarihi aklımd ayanlış kalmış haftaya sanıyorum
Farkettiğimde saat 2:30 du
Daha erken farketsem hiç olmazsa ikinci oturuma yetişirdim
Bu günkü 7 dersi boşa gitti Çok kzıgınım kendime çok Üstelik bide yıl takvimi açıklandğından beri tlfnumda tek tek kayıtlı
Şuan kendimden nefret ediyorum Sınavlardanda nefret ettim artık iyice
çok can sıkıcı bir durum ama kısmet değilmiş demek ki
ben nerdeyse sabah geç kalcaktım kızım sayesinde uyandım
Ben felaket bişey yaptım kızlar
Sınavın tarihi aklımd ayanlış kalmış haftaya sanıyorum
Farkettiğimde saat 2:30 du
Daha erken farketsem hiç olmazsa ikinci oturuma yetişirdim
Bu günkü 7 dersi boşa gitti Çok kzıgınım kendime çok Üstelik bide yıl takvimi açıklandğından beri tlfnumda tek tek kayıtlı
Şuan kendimden nefret ediyorum Sınavlardanda nefret ettim artık iyice
Gecmis olsun Cevahir .
Zorbir durum. Bir keresinde sein yasadigin durumun aynının rüyasını gormuştum .
Birseferindede kayıt dönemini kaçırmıştım .neysemi uzatılmıştı ..
Unutmamdan değilde ,gidemedigim durumlar olmuştu. Üzülmüştüm.
Ama biliyorumkiher seyde bir hayır vardır.
Aslında ilk başlarken bilmezlikten dolayı hatalarım var
Mesela ilk sınavda 16 kredilik ders seçmişimki içinde seçmelide var :)
2. de 28 kredilik :) İlk zamanlar sistemi anlayamamistım hiç
Yeni başlayanlar burdan dikkatlice yararlannırlar inşlh
Arada bi tarihi unutup kaçırdığım sınav var 2 side hiiiç çalışmadan girilmiş 2 sınav
Yazık ne çok kayıp olmuş insna hep sonradan anlıyor değilmi [/QU
Cevahirx bende canım aynı ilk başlarda hem bilmediğimden hemde aynı senin sistemini tam anlayamadığımdan pek umursamamıştım. olsada olur olmasa da olur diye...tabi son bir senede düştüğüm kadar üzerine diğer 2 sene düşseydim üzerine açıklisenin şimdiye mezun olmuştum bende :)
slm arkadaşlar ben bu topigi görünce hiç bukadar sevinicem aklıma gelemişti bende açık ögrt lisesine kayıt yaptımış ve 3 kere sınava girdim sonradan evlilik çocuk derken devam edemedim şimdi bitirmeyi çok istiyorum banada yardımcı olurmusunuz nerden nasıi başlamalıyım napmalıyım kayıtlar nezaman yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim
bitiremedik gitti şu liseyi sanki asırlardır sınavlara giriyormuşum gibime geliyor :)
Son sınavlar beklediğimden kötü geçti ! ve 2 soruyla kaçırdığım 3 ders çok canımı sıktı
Alıverseymişim onlarıda ne hoş olurdu
ortak dersleri bitridim sayılır sadece geo 2 dil ve anltım ve türk edebiyatı 8 kaldı
Geo bilemem ama diğerlerini veirrim bu sınavda
Gerisini seçmelilerden aldım Ama topla topla bitmiyor şu krediler
Mat 1-2, Geo 1, kimya2 leri muaf geçtim 12 kredi boşa gitti ordan
Şuan 123 kredideyim kalan 69u nasıl toplarız bakalım seçmelilerle
Kızlar sizinle Sevincimi paylaşmak istiyorum
bugün hafta sonu girtdiğimiz sınavın soru ve cevapları yayımlandı Meslekî Açk Öretim Lisesi buradan bakın(eğer benim gibi kitapcıkları aldıysanız) ben baktım ve 11 ders seçtim. 2 si ortak diğerleri seçmeli...vee sonuca gelince eğer Doğruysa 11 dersin 10 tanesini geçtim
55 COĞRAFYA 5 SEÇMELİ 4 2012-3
156 COĞRAFYA 6 SEÇMELİ 4 2012-3
157 COĞRAFYA 7 SEÇMELİ 4 2012-3
461 EKONOMİ - 1 SEÇMELİ 2 2012-3
462 EKONOMİ - 2 SEÇMELİ 2 2012-3
481 SANAT TARİHİ - 1 SEÇMELİ 2 2012-3
482 SANAT TARİHİ - 2 SEÇMELİ 2 2012-3
501 YABANCI DİL - 7 ORTAK 2 2012-3
502 YABANCI DİL - 8 ORTAK 2 2012-3
617 SEÇMELİ DİL VE ANLATIM 7 SEÇMELİ 3 2012-3
618 SEÇMELİ DİL VE ANLATIM 8 SEÇMELİ 3 2012-3
bunlardan sadece Yabancı Dil 8 den kaldım :) ve EK SINAVA girmeye hak kazandım..inşAllah sonuçlar açıklanıp, Tam emin olduğumda yine buradan paylaşırım
şimdi önümde Üniversite Tercihlerim olan
Tercihler Kod Program Adı
01. Tercih 101050572 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Sosyal Hizmetler (Açıköğretim)
02. Tercih 101051004 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Sosyal Bilimler (Açıköğretim)
03. Tercih 101010819 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Sosyoloji (Açıköğretim)
04. Tercih 101010828 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı (Açıköğretim)
05. Tercih 101050651 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/İnsan Kaynakları Yönetimi (Açıköğretim)
06. Tercih 101050306 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Sağlık Kurumları İşletmeciliği (Açıköğretim)
07. Tercih 101050881 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Açıköğretim)
08. Tercih 105611183 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi/Coğrafya (Açıköğretim)
Alanlardan birine belki yerleşebilirim ...<3
Tabi ki kalan 25 kredimi de EK sınavda belki bir mucize bitirirsem)))
Kızlar Sizler Sınav sonuçlarınıza baktınız mı? ben baktım
ve şimdilik başka bişey çıkmazsa sonuçlarım yukarıda yazdığım gibi işte
Kızlar sizinle Sevincimi paylaşmak istiyorum
bugün hafta sonu girtdiğimiz sınavın soru ve cevapları yayımlandı Meslekî Açk Öretim Lisesi buradan bakın(eğer benim gibi kitapcıkları aldıysanız) ben baktım ve 11 ders seçtim. 2 si ortak diğerleri seçmeli...vee sonuca gelince eğer Doğruysa 11 dersin 10 tanesini geçtim
55 COĞRAFYA 5 SEÇMELİ 4 2012-3
156 COĞRAFYA 6 SEÇMELİ 4 2012-3
157 COĞRAFYA 7 SEÇMELİ 4 2012-3
461 EKONOMİ - 1 SEÇMELİ 2 2012-3
462 EKONOMİ - 2 SEÇMELİ 2 2012-3
481 SANAT TARİHİ - 1 SEÇMELİ 2 2012-3
482 SANAT TARİHİ - 2 SEÇMELİ 2 2012-3
501 YABANCI DİL - 7 ORTAK 2 2012-3
502 YABANCI DİL - 8 ORTAK 2 2012-3
617 SEÇMELİ DİL VE ANLATIM 7 SEÇMELİ 3 2012-3
618 SEÇMELİ DİL VE ANLATIM 8 SEÇMELİ 3 2012-3
bunlardan sadece Yabancı Dil 8 den kaldım :) ve EK SINAVA girmeye hak kazandım..inşAllah sonuçlar açıklanıp, Tam emin olduğumda yine buradan paylaşırım
şimdi önümde Üniversite Tercihlerim olan
Tercihler Kod Program Adı
01. Tercih 101050572 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Sosyal Hizmetler (Açıköğretim)
02. Tercih 101051004 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Sosyal Bilimler (Açıköğretim)
03. Tercih 101010819 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Sosyoloji (Açıköğretim)
04. Tercih 101010828 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı (Açıköğretim)
05. Tercih 101050651 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/İnsan Kaynakları Yönetimi (Açıköğretim)
06. Tercih 101050306 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Sağlık Kurumları İşletmeciliği (Açıköğretim)
07. Tercih 101050881 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Açıköğretim)
08. Tercih 105611183 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi/Coğrafya (Açıköğretim)
Alanlardan birine belki yerleşebilirim ...<3
Tabi ki kalan 25 kredimi de EK sınavda belki bir mucize bitirirsem)))
Kızlar Sizler Sınav sonuçlarınıza baktınız mı? ben baktım
ve şimdilik başka bişey çıkmazsa sonuçlarım yukarıda yazdığım gibi işte
cnm tebrik ederim seniiiiiiiiiiiiiiiiYukarda yazdığım derlerin hepsini geçmiş gibiyim (seçmeli) dil anlatım ve yabancı dil 8 den toplam 5 krediden kamışım ama buna da şükür 25 kredim geldi ve ek sınava girmeye hak kazandım :) Sosyal hizmetler yolu açılıyor gibi hayırlısıyla..üniversite yolu açılmasa bile(ek sınav 2 oturum olacak ve 2 oturumda kaç dersten girebiliriz ve kaç kredi alabiliriz )açık lise derslerimi bitirip 2014 kpss ye girmeyi düşünüyorum :)
darısı benim gibi içinde okuma hevesi kalan herkesin başına kızlar ...<3