ii akşamlar herkeseeee
bende açıköğretim orta okulu bitirip liseye başladım bu 2.ci sınavım olacak
i,nş hepimiz istediğimiz ideallere kavuşuruzzzzzz
inşallah cemrem
son gün test çözüyorum bu saatde iyimi.. onlayn testler gerçekden işe yarıyor
önce çözüyorum sonra tekrar bilemediklerime bakıp onlarında dogrularını ögreniyorum . tüm kitabı çalışmakdan daha iyi aklımda kalıyor .ve sınavdada bunlara benzer sorular hep çıkıyor
yarın girecegim dersler .
matematik 2 .çografya 5.sosyoloji 1. yabancı dil 3 .türk edebiyatı 6 ,d,ilve anlatım 7 ve trafik bilgisi 2.
mat ve ing.den kalırım kesin . digerlerinden umutluyum inşallah
birkaç teste daha bakayım . bu testleri akıl edip yapanlardan Allah razı olsun. işimizi çok kolaylaştıryorlar
YARIN İÇİN TEKRARDAN BAŞARILAR DİLERİM
Vallahi benim kötü gecti ders seçmeyi unutunca sistem otomatik seçti yıgmis ingilizceyi 24 krediyi tuttursam 102 olucam unüverste sinavina girebilecektim ama cok zor bu donem 
Su sorular bur yayinlasada kitapçıklardan baksak
kızlar Sonuçlar Açıklandı :) nedir Son durumlarınız ?
şimdi baktım 4 gün sonra açıkladılar söylenenden .
aynen tahmin ettigim gibi. 8 dersden geçtim 4 dersdende kaldım . mat .geom, 2 de ing. derslerinden kalmışım .
kredim 115 olmuş . sizde durumlar nasıl şaziyem ?
Ben kendi halime sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..sevindim 15 dersten sadece 4 dersten geo 2- yabancı dil 7 ve 8- ve seçmeli edebiyat 4 den kalmışım..sevindim 11 dersten geçmişim ve arasında kimya var :) üzülsem mi diyorum çünkü kendi sevdiğim sözel dersleri seçtim, artık sallamakta fayda vermeyecek :) çünkü hepsi ders çalışarak başarılacak dersler..yani ortak dersim yabancı diller var..gerisi seçmeli derslerden seçecem ve seçmeli dil anlatımların 1 den 6 ya kadar olan 1-2-3-4-5-6- seçtim bu dönemde ve geçtim ama artık o dersleride seçemeyeceğime göre nasıl 53 krediyi tamamlayıp Üniversite yoluna cesaret edeceğim bilmiyorum canımyani güzel kredi aldım 23 ama yeterli değil...116 kredim vardı şimdi 139 kredim oldu çok sevinçliyim..ama yukarda bahsettiğim sebeblerden dolayı hevesim birazcık kursağımda duruyor..bakalım hem çoçuklar hemde iş hayatı(17 gün temizlik işinde çalıştım ve 12 saat çalışma saati yüzünden çıktım, şimdi tekrardan iş arıyorum(mezuniyet olmadığı için anca temizlik işi paklıyor bizi malum)) ne kadar ders çalışabilirim bilmiyorum..yani birazcık umudum kırıldı...ama olsun rabbim bir YOL gösterir diye düşünüyorum ve bu Kandil Günüde duam o olsun..yani liseyi bitirip Üniversiteye gitmek..zor gibi gözüksede bakalım Hayr olsun hakkımızda ve bu arada Hayırlı Kandiller Olsun aeben im ...<3
slm kızlar bende mat. ve geomet.. tarihten den kalmışım gerisinden geçmişim
inş her dönem böle olur tabiii ben daha yeniyim temmuzda 3.cü sınavım olacak sizlerden öğreneceğim çokk şeyler var
üniversite sınavına kaç kredi olunca giriliyo acaba:44:
bitiremedik gitti şu liseyi sanki asırlardır sınavlara giriyormuşum gibime geliyor :)
Son sınavlar beklediğimden kötü geçti ! ve 2 soruyla kaçırdığım 3 ders çok canımı sıktı
Alıverseymişim onlarıda ne hoş olurdu
ortak dersleri bitridim sayılır sadece geo 2 dil ve anltım ve türk edebiyatı 8 kaldı
Geo bilemem ama diğerlerini veirrim bu sınavda
Gerisini seçmelilerden aldım Ama topla topla bitmiyor şu krediler
Mat 1-2, Geo 1, kimya2 leri muaf geçtim12 kredi boşa gitti ordan
Şuan 123 kredideyim kalan 69u nasıl toplarız bakalım seçmelilerle