71 kredi
Sen iisin yine aaben
Girmediğinde dahil kaçıncı sınavındı bu Temmuz sonundaki sınavlar
tebrikederimBende de 2si mat olmak üzere 13 dersten 3ü kaldı
10 dersten 20 kredi
Mat. ler biraz özen istiyor Hep muaf geçilemez Ozaman lise bitmez :)
kızlar bende açık lisede okuyorum 6 dönem bitti.bu dönem çoçuk gelişimine geçmek istiyorum ama birazda karasızım. yüz yüze derlerini 1 yılda vermem münkünmüki? çoçuk gelişimi okuyan varmı yada bilgisi olan
kızlar kaydımı yaptırdım sıra ders seçiminde...ne yapmalıyım hangi dersleri ve kaç ders seçmeliyim yardım:26:
canım ben yatırdım kayıtlar yeni başladığında yani bir ay önce..ama kaydımı geçen perşembe yaptırdım. bu zaman zarfında degiştimi bilmiyorum..bence kalkmış olsa açık lise sitesinde yazmazmı? tabi kalkmışsa süper olur:))
buarada teşekkür ederim sonunda liseli oldum ama düz
dersleri seçtim 14 ders 30 kredi oluyordu galiba iyide ben 14 kitabı nasıl çalışacağım:26:
herkese kolay gelsin öpüyoruuum:13:
merhaba cnm kardeşimin hanımıda bu eylülde yeni kayıt olarak kayıt oldu,hatta beraber gittik..
20 tl bankaya yatırdık..
ders seçme işlemleri başladı mı ki ben ssteme giriyorum gelinimizde pc net yok sen halledersin dedi bana,
girdim şifresini de deiştirdim ama daha ön kayıt öğrencisi yazıyor...
bu arada kitapları nerden alıyoruz..
gelinimiz çalışıyo ben gidicem almaya acaba bana verirler mi?
kitapları nerde oturuyorsanız oraya baglı halkegitim merkezleri veriyor . açö sitesinden ögrenebilirsiniz.
ders şeçimini yaptıkdan sonra o sayfanın çıktısını alın onunla giderseniz kitapları veriler . eşiminkileride hep ben alıyorum ..
ama son 2 dönemdir kitap almadım . açö. sitesinde testler var ordan son haftalarda çalışıyorum çok yardımcı oluyor tavsiye ederim hepinize .tekrar tekrar çözün içinden yakın ve aynı sorular çıkıyor çok zaman
Açık Öğretim Lisesi - Online Testleri
aranizda açik saglik meslek lisesi okuyan varmi???
merhaba kıslar bişey sorucam
şimdi benim arkadaşım açıköğretim meslek lisesine bugün kayıt oldu
ders seçices ortak ve seçmeli dersler var acaba ortak mı yoksa seçmeli dersimi çok seçmeliyiz..
çocuk gelişim bölümüne kayıt olmuş o 20 krediye kadar izin verio sistem geri kalan 10 krediyide yüzyüze derslerle mi tamamlıycak ?
hiç bilmiyoruz yardımcı olursanız sevnirim ona göre seçim yapıcak arkadaşım?
bildigim kadarıyla yanıtlayım .evet 10 kredi yüz yüze egitimden veriyor o yüzdende birebir derslere katılımız şart.
ortak derslerden daha fazla şeçmenizi öneririm çünki çogu mecburi .. geçilmesi yada muaf olunması gereken dersler..
. meb in 147 nolu tel. ararsanız cevap veriler .