Açık.öğ.. ortaokulu bitirip liseye başlayanların paylaşım alanı .

71 kredi
Sen iisin yine aaben
Girmediğinde dahil kaçıncı sınavındı bu Temmuz sonundaki sınavlar

71 kredi
Sen iisin yine aaben
Girmediğinde dahil kaçıncı sınavındı bu Temmuz sonundaki sınavlar

bu ikinci senemdi cevahirim . toplam 6 dönem
,bu sene 2. döneme hiç giremedim .. önceki senede 2.sınavın 2.gününe hiç girememiştim .

yanı kısacası 6 sınavdan 4.5 guna girdim .. ama ben hep kolay dersleri seçmiştim genel kültür ve dil bilgisi agırlıklı ..matematik ve ingilizceye hiç ugramamıştım, bu dönem onlardanda seçtim . onlarıda vermemiz ,en azından muaf yapmamız lazımmış :26: o yüzden bu dönem 15 kredi alsam yeter ..bakalım az kaldı sonuçların açıklanmasına

sınav sonuçları açılandı .

çok şükür 15 kredi yeter dedim ama 19 kredi almışım . girdigim 14 dersden 10 'unu geçmişim . kaldıgım derlerde tam tahmin etikleririm.. matematik ,geometri,.ingilizce ve tarih olmuş ..tarihide 1 soruyla kaçırmışım

sizlerde durum daha iyidir inşallah ..

bende açıköğretim sosyoloji okuyorum kızlar herkese basarılar insallah geçebiliriz bende derslere çalışamıyorum motive olamıyorum

Bende de 2si mat olmak üzere 13 dersten 3ü kaldı
10 dersten 20 kredi
Mat. ler biraz özen istiyor Hep muaf geçilemez Ozaman lise bitmez :)

Bende de 2si mat olmak üzere 13 dersten 3ü kaldı
10 dersten 20 kredi
Mat. ler biraz özen istiyor Hep muaf geçilemez Ozaman lise bitmez :)
tebrikederim
krediden çok işte o ince hesapları yapmak lazım mezun olmak için ..
hepsini ya geçmek yada muaf yapmak zorundamıyızki? o zaman kredimiz tam olsa bile diploma almak için o dersleri geçmekmi gerekecek ??

Tşkr ederim
Evet bir yaraftan kredi toplarken diğer taraftan ortak dersleri vererek geçmek lazım
Muaf olmaya kalırsak 3 sınavda anca muaf oluyouz 1 dersten

kızlar bende açık lisede okuyorum 6 dönem bitti.bu dönem çoçuk gelişimine geçmek istiyorum ama birazda karasızım. yüz yüze derlerini 1 yılda vermem münkünmüki? çoçuk gelişimi okuyan varmı yada bilgisi olan

hoşgeldin ...
o bölümle ilgili bilgim yok .ama tel. edip sorabilirsin tüm sorularını .
bende iamam hatipe geçmek istiyorum ama yüz yüze deslerden dolayı geçemedim ..

kızlar kaydımı yaptırdım sıra ders seçiminde...ne yapmalıyım hangi dersleri ve kaç ders seçmeliyim yardım:26:

kızlar kaydımı yaptırdım sıra ders seçiminde...ne yapmalıyım hangi dersleri ve kaç ders seçmeliyim yardım:26:

hoşgeldin seviyom sonunda liseye kaydını yaptırdın ne güzel tebrikederim .

ben henüz yaptırmadım ... sana bişi sorayım kayıt için para yatırdınmı bankaya .harçlar kaktı diyorlardı açık liselere kalktımiki?

canım 30 kredilik ders seçeçeksin .. zaten fazlasını seçmene sistem izin vermez. kolay dersleride secebilirsin ama zor dersleride geçmen gerekecek. geçmesen bile 3 kere kalıp muaf olman için şimdiden matematik .ing. gibi dersleride yazmanı öneririm .

canım ben yatırdım kayıtlar yeni başladığında yani bir ay önce..ama kaydımı geçen perşembe yaptırdım. bu zaman zarfında degiştimi bilmiyorum..bence kalkmış olsa açık lise sitesinde yazmazmı? tabi kalkmışsa süper olur:))
buarada teşekkür ederim sonunda liseli oldum ama düz
dersleri seçtim 14 ders 30 kredi oluyordu galiba iyide ben 14 kitabı nasıl çalışacağım:26:
herkese kolay gelsin öpüyoruuum:13:

merhaba cnm kardeşimin hanımıda bu eylülde yeni kayıt olarak kayıt oldu,hatta beraber gittik..
20 tl bankaya yatırdık..
ders seçme işlemleri başladı mı ki ben ssteme giriyorum gelinimizde pc net yok sen halledersin dedi bana,
girdim şifresini de deiştirdim ama daha ön kayıt öğrencisi yazıyor...

bu arada kitapları nerden alıyoruz..
gelinimiz çalışıyo ben gidicem almaya acaba bana verirler mi?

kitapları nerde oturuyorsanız oraya baglı halkegitim merkezleri veriyor . açö sitesinden ögrenebilirsiniz.
ders şeçimini yaptıkdan sonra o sayfanın çıktısını alın onunla giderseniz kitapları veriler . eşiminkileride hep ben alıyorum ..
ama son 2 dönemdir kitap almadım . açö. sitesinde testler var ordan son haftalarda çalışıyorum çok yardımcı oluyor tavsiye ederim hepinize .tekrar tekrar çözün içinden yakın ve aynı sorular çıkıyor çok zaman
Açık Öğretim Lisesi - Online Testleri

Son düzenleme:

saol cnm teşekkürler..
kardeşimin eşi çalıştığı için ben gidip alıcam mecbur,
işten izin alması zor çünkü..
evinde net yok ama iş yerinde var verdiğin linki atıcam ona incelesin soruları..
bi an önce bitirir umarım..

merhaba kıslar bişey sorucam
şimdi benim arkadaşım açıköğretim meslek lisesine bugün kayıt oldu
ders seçices ortak ve seçmeli dersler var acaba ortak mı yoksa seçmeli dersimi çok seçmeliyiz..
çocuk gelişim bölümüne kayıt olmuş o 20 krediye kadar izin verio sistem geri kalan 10 krediyide yüzyüze derslerle mi tamamlıycak ?

hiç bilmiyoruz yardımcı olursanız sevnirim ona göre seçim yapıcak arkadaşım?

bildigim kadarıyla yanıtlayım .evet 10 kredi yüz yüze egitimden veriyor o yüzdende birebir derslere katılımız şart.
ortak derslerden daha fazla şeçmenizi öneririm çünki çogu mecburi .. geçilmesi yada muaf olunması gereken dersler..
. meb in 147 nolu tel. ararsanız cevap veriler .

teşekkür ederim..
o zaman ortak derslerden seçelim dersleri olabildiğince..

yüzyüze derslere giricek arkadaşım, ders seçme işleminde takılmıştık çok saol cnm..

sitesinden bakayım belki bulurum zorunlu dersleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…