Açık.öğ.. ortaokulu bitirip liseye başlayanların paylaşım alanı .

maşallah azminizeinşallah istediğiniz yere gelirsiniz:13:

selam ksılar malasaf ben son sınavlara giremedim umraya gittim :) hayırlısı bakalım .

selam ksılar malasaf ben son sınavlara giremedim umraya gittim :) hayırlısı bakalım .

sen en güzelini yapmışsın ALLAH kabul etsin canım:) bizlerede nasip etsin inşallah
AÇIK LİSE KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR:26:
bilgisi olan varsa söylesin ben ilk defa kayıt olacağım nette 12-30 haziran diye gördüm kimisi eylülde diyor bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende açıkliseye gidiyorum bu benim 2. dönemim olucak ders seçimi yapıcam aklıma takılan bişey var size sorayım dedim
her dönemde 30 kredilik ders seçmemiz şart mı :44:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende açıkliseye gidiyorum bu benim 2. dönemim olucak ders seçimi yapıcam aklıma takılan bişey var size sorayım dedim
her dönemde 30 kredilik ders seçmemiz şart mı :44:

Hayır şart değil 30 kredilik ders seçiyorsun verdıklerın kredı olarak hesaplanıyor nezaman 192 (emın degılım mezunıyet kredısınden) olursa mezun oluyorsun.Öncelikle zorunlu ders varsa derslerını onlardan seç.Yanı her sınavda nekadar yuksek kredı alırsan okadar cabuk bıtırırsın.

30 krediden fazla seçemiyorsun . ama altında bir kredi şeçebilirsin .
zorunlu derslerin zorunluglugu kalkı diyemi okumuştum ,yoksa benmi yanlış hatırlıyorum ?:26:

kızlar bende açık liseye gidiyorum 2 dönem kayıt yenilemeyi bugün yaptırdım ve derslerimi seçtim öyle kafanıza göre ders seçmeyin zorunlu dersleri seçin herkesin öğrenci girişi var orda zaten zorunlu derslerin listesini vermiş ordan faydalanabilirsini hepinize başarılar diliyorum okumak gibisi yok diyorum :)

benim aLANIM YOK . TEK ZORUNLU DERSİM DİL ANLATIM ONUN HARİCİNDE ZORUNMU DERSİM YOK.
ŞEÇMELİ DERSLER DAHA KOLAY onlardan SEÇİYORUM (pardon büyük yazmışım )

alanınız neyse burdan bakabilirsiniz.M.E.B. Hayat Boyu renme Genel Mdrl Ak retim Lisesi Resmi Web Sitesi

benimde alanım yok sonranadan alan seçiliyo mu avantajı var mı? seçersen hangi alanı seçmeliyim mat.fizik .kimya geometriden nefret ediyorum
cvplarsanız sevinirim kızlar

benimde alanım yok sonranadan alan seçiliyo mu avantajı var mı? seçersen hangi alanı seçmeliyim mat.fizik .kimya geometriden nefret ediyorum
cvplarsanız sevinirim kızlar
alıntıdır ..

AÇIKLAMALAR
* Alansız öğrenciler herhangi bir alana ya da herhangi bir alanda öğrenimini sürdüren öğrenciler alansız sisteme (Alan Yok) geçiş yapamazlar.

bu not düşülmüş .demekki başka alan şeçme şansımız yok ...

diger genel kültür ve sosyal bilimler alanın derslerine bakabilirsin yukarda verdigim linkde var hepsi.

. aslında çokda fark yok gibi. biraz genel kültürde şeçilecek kolay dersler daha çok gibi.:44:
benimde ingilizce, matematik gibi derslerle bi alakam yok . kolay dersleri şeçiyorum şimdilik .

benim eşim sosyal bilimlerde okuyor onun kolay dersleri daha çok sanki benimkine göre :44:

ama sene başı sormuştum ve 2. dönem bitince alan şeçile bilecegi söylenmişti . fakat her sene bişi degişiyor .
kayıt yenilemeye gittigimde tekrar sorucam . sende sorabilirsin ... eger degiştire biliyorsan genel kültürü öneririm .

Son düzenleme:
kayıt yaptırmayı kaçırdım ikinci kayıtlar ni zaaman kıslar acıklarmısnzz . . . nütfennn
üzgünüm kayıt parasını daha önce yatırmedı isen malesef kayıt zamanı geçti . bu 3 çüydü zaten bi dahaki başvuru seneye diye hatırlıyorum ..
yinede 147 yi ara ordan daha net bilgi alırsın ...

iş takvimide şöyle .
alıntıdır ..

19
(3)2011- 2012 Eğitim-Öğretim yılı III. dönem Kayıt Yenilemeişlemleri.
19 – 29 Haziran 2012
20
2011 -2012 Eğitim-Öğretim yılı III. dönem sınava girecek öğrenci bilgilerinin Sınav Hizmetleri Şubesi’ne teslimi.
05 Temmuz 2012
21
III. dönem sınav giriş yerlerinin internette yayınlanmaya başlanılması.
10 Temmuz 2012
22
III. DÖNEM SONU SINAVLARI
28 - 29 Temmuz 2012
23
Sınav Hizmetleri Şubesince III. Dönem sınav sonuç bilgilerinin Açık Öğretim Lisesine teslimi.
22 Ağustos 2012
24
2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı III. dönem sınav sonuçlarının internette yayınlanması.
24 Ağustos 2012

Son düzenleme:
Bu sene Bir sınav kaçırdım
Bİr sınava çalışamadan girdim 12 kredi alabildim
Son sınava biraz daha çalışma fırsatı buldum
Bakalım bundan ne gelecek
Toplamda şuan 64 kredim var
İnşlah son sınavdan biraz yüklüce kredi gelir

inaşlah istedigin kredilere kabvuşursun cevahirim ...

Bu sene bende sınavların birne hiç girmedim ... 3. Sınavada hiç çalışmadan gittim .
Birazda zor dersleri şeçtim .. Malum onlarıda seçip ya geçmek yada 3 kere girip en azında muaf yapmak için .
1. Sınav sonunda 71 kredim vardı .. Bu sınavdanda bi 15 kredi bekliyorum en azından ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…