maşallah azminizeevet cnm açıktan mezun oldum ama ben lıseyede gıtmıştım evlenmeden önce çocuk gelısımı mezunuydum işletme istıyordum o sebeple bırde duzden okudum lıseyı seneler once ama unıversıteye gırısım acık lıseden ve tam lıseden 16 yıl sonra
selam ksılar malasaf ben son sınavlara giremedim umraya gittim :) hayırlısı bakalım .
yeni kayıt ağustos ve eylul arası olması kayıt yenileme farklı oluyor
M.E.B. ETEK Ak retim Lisesi Resmi Web Sitesi burdan bakabilir yada alo 147 den öğrenebilirsin
sağol teşekkür ederim...kayıt yapılan okulu arıyorum cevap vermiyor..netteki yeni kayıt için verdigi tarih 2011 in neyse bekleyelim bakalım:13:
slm arkadaşlar bende açıkliseye gidiyorum bu benim 2. dönemim olucak ders seçimi yapıcam aklıma takılan bişey var size sorayım dedim
her dönemde 30 kredilik ders seçmemiz şart mı :44:
kızlar bende açık liseye gidiyorum 2 dönem kayıt yenilemeyi bugün yaptırdım ve derslerimi seçtim öyle kafanıza göre ders seçmeyin zorunlu dersleri seçin herkesin öğrenci girişi var orda zaten zorunlu derslerin listesini vermiş ordan faydalanabilirsini hepinize başarılar diliyorum okumak gibisi yok diyorum :)
benim aLANIM YOK . TEK ZORUNLU DERSİM DİL ANLATIM ONUN HARİCİNDE ZORUNMU DERSİM YOK.
ŞEÇMELİ DERSLER DAHA KOLAY onlardan SEÇİYORUM (pardon büyük yazmışım )
alanınız neyse burdan bakabilirsiniz.M.E.B. Hayat Boyu renme Genel Mdrl Ak retim Lisesi Resmi Web Sitesi
alıntıdır ..benimde alanım yok sonranadan alan seçiliyo mu avantajı var mı? seçersen hangi alanı seçmeliyim mat.fizik .kimya geometriden nefret ediyorum
cvplarsanız sevinirim kızlar
üzgünüm kayıt parasını daha önce yatırmedı isen malesef kayıt zamanı geçti . bu 3 çüydü zaten bi dahaki başvuru seneye diye hatırlıyorum ..kayıt yaptırmayı kaçırdım ikinci kayıtlar ni zaaman kıslar acıklarmısnzz . . . nütfennn
bu sene bir sınav kaçırdım
bir sınava çalışamadan girdim 12 kredi alabildim
son sınava biraz daha çalışma fırsatı buldum
bakalım bundan ne gelecek
toplamda şuan 64 kredim var
inşlah son sınavdan biraz yüklüce kredi gelir