Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle.Aslında ben en çok anestezi ve dikiş kısmından korkuyorum.Ayrıca bu ameliyatta rahmin alınma riski varmış bu da beni çok korkutuyor.İçim hiç rahat değil
miyomun nerde olduğunu bilmiyorum açıkçası sormadım aklıma gelmedi bilgim olmadığı için sadece miyom alınmadığı sürece hamile kalamazsınız dendi ameliyat öncesi doktorumla görüşecekmişimRica ederim ne demek.Anestezi den korkacak bir şey yok ki 3 e kadar say diyorlar iğne yapıp 1 diyip bayılıyorsunuz zaten.Dikişler bi sıkıntı vermiyor sadece sizin dikkatli olmanız gerek ki çok hareket edip iltihap oluşmasına sebep olmamak İçin.Ben de dışarda dikiş Yok yapıştırılmış ama içerde var 22 dikişim ama İnanın sandığınız kadar acılı ağrılı olmuyor ben çok ağlamıştım Ameliyattan sonra kendime gelince bu muymuş boşuna o kadar strese girdim demiştim ki benim acı eşiğim çok düşük ve korkağım yani.Rahim alınma riski myom ameliyatlarının tümünde var her doktor söylüyor bunu prosedür bir nevi bunu söylemeleri.Siz duanızı edin Allah’a emanet olarak girin ameliyata benim 12 cm myomu alıp Rahime dokunmadılar ama bana da kaç doktor alırız rahmini demişti.Sizin myom nerede? Subseröz mü submukoz mu? Yani rahim İçinde,dışında nerede?
miyomun nerde olduğunu bilmiyorum açıkçası sormadım aklıma gelmedi bilgim olmadığı için sadece miyom alınmadığı sürece hamile kalamazsınız dendi ameliyat öncesi doktorumla görüşecekmişim
çok teşekkür ederim açıklamaların için faydalı oldu gerçekten <3Vallahi kuzum myom rahim içindeyse dahi tüplere baskısı yoksa eğer hamile kalınıyor ben 12 cm myomla hamile kalabiliyordum ama riskli olduğu İçin aldırdım myomu.çünkü hamileliğin 4.ayından sonra myom sancı yapmaya başlıyormuş ve bu da düşük yapmaya sebep olabilirmiş riske etmek istemedim bende o kadar ağrı çekip bir de hamilelik sonlanacak mı diye stres kötü olurdu.Bir de myom kanla beslenen bir kitle ve hamilelik döneminde o da büyüyor 2 katına kadar hatta bazen daha bile fazla o yüzden doktorlar alalım sonra hamile kal diyor.Senim myom sanırım tüplere baskı yapıyor hamile kalamazsın dediğine göre ama doktorunla konuş ameliyat öncesi mutlaka sor myom nerede,tüplere mi baskı yapıyor?Rahim şeklim Ameliyattan ne kadar sonra toparlanır diye. Baktın ki doktora güvenemedin başka bir doktora daha görün kuzum içine sinene kadar görüşmeye devam et sonuçta canımızı emanet ediyoruz ve açıklama yapmaları güven vermeleri gerekiyor ben de 4 doktora gittim bunun İçin.İnternetten araştır devlet hastanesindeki iyi kadın doğum doktorları kimler diye yorumlarına bak eğer kendi doktorun sana istediğin gibi ilgili ve güven veren şekilde yaklaşmazsa.
çok teşekkür ederim açıklamaların için faydalı oldu gerçekten <3
Merhaba . Öncelikle bu konudaki yardımlarınız , ayrıntılı bilgilendirmeniz için teşekkürler . Ben haftaya çarşamba günü açık miyom ameliyatı olacağım .ilk defa ameliyat olacağım için pek bilgim yok bu konularda. Yanıma ne almalıyım sizce ? Pijama şekli filan nasıl olmalı ?Rica ederim ne demek :) Rabbim hayırlısıyla şifanızı versin inşallah.Sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
M
Merhaba . Öncelikle bu konudaki yardımlarınız , ayrıntılı bilgilendirmeniz için teşekkürler . Ben haftaya çarşamba günü açık miyom ameliyatı olacağım .ilk defa ameliyat olacağım için pek bilgim yok bu konularda. Yanıma ne almalıyım sizce ? Pijama şekli filan nasıl olmalı ?
Geçmiş olsun nerede ameliyat olacaksınız acabaM
Merhaba . Öncelikle bu konudaki yardımlarınız , ayrıntılı bilgilendirmeniz için teşekkürler . Ben haftaya çarşamba günü açık miyom ameliyatı olacağım .ilk defa ameliyat olacağım için pek bilgim yok bu konularda. Yanıma ne almalıyım sizce ? Pijama şekli filan nasıl olmalı ?
Çok teşekkürler . Oldum bile :) medikal park Kocaeli’de oldum , doktorum Gökhan Gümüştaş. Gayet iyi geçti . Ama ağrım var dinleniyorum evde 4 gün geçti üstünden . Bir miyomum vardı tam rahmin üstünde . O alındı. Bir miyom daha varmış o da alındı , yumurtalığımda da kist varmış o da alındı .Geçmiş olsun nerede ameliyat olacaksınız acaba
Merhaba . Ameliyatım iyi geçti çok şükür . Siz nasıl oldunuz?Şimdiden çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla şifanı versin canım benim.Pijamanın beli çok dar olmasın kuzum çünkü tuvalete girince indirip kaldırmak zor oluyor benim pijamada ben zorlanmıştım :) onun dışında çorap al yanına en kalınını zira üşütmemen gerek aksi halde gaz sancısı çekersin o yüzden ayakların üşümeyecek.Gerisini zaten hastane hallediyor.Ben sondayı 4 saat Sonra çıkarttırdım yürüyeceğim diyerek ve yürüdüm de çünkü gaz ancak yürüyünce çıkıyor aklında bulunsun. Ameliyattan Sonra kendini iyi hissettiğin zaman yine yaz tamam mı merak ederim nasıl oldun diye.
Oh süper çok geçmiş olsun :) açıkcası ben biraz yoğun tempolu çalıştığım İçin ağrılar olmaya başladı ve bu sebepten dün işten ayrıldım doktorum erken başladın sen işe söyledim dinlenmen gerek dediMerhaba . Ameliyatım iyi geçti çok şükür . Siz nasıl oldunuz?
Oh süper çok geçmiş olsun :) açıkcası ben biraz yoğun tempolu çalıştığım İçin ağrılar olmaya başladı ve bu sebepten dün işten ayrıldım doktorum erken başladın sen işe söyledim dinlenmen gerek dedi
Oh süper çok geçmiş olsun :) açıkcası ben biraz yoğun tempolu çalıştığım İçin ağrılar olmaya başladı ve bu sebepten dün işten ayrıldım doktorum erken başladın sen işe söyledim dinlenmen gerek dedi
Kesinlikle dinlenmek gerekio ama ben ameliyattan iki hafta sonra işe döndüm,başladığımda merdiven cikamiodum o derece kotuydum ama ozel sektör malesef, yarin da egitim icin istanbula gidiorum gerci dun ilk doktor muayenem yapildi cokkkk şükür yumurtaliklar ve rahim cok iyi durumdaymis ama benim tüpler sıkıntıli, iki ay sonra hsg cekilecek bakalim hayırlısı
Benim işim çok yoğun eczacı teknikeriyim ben fakat çalıştığım eczane ciddi derecede iş yapan bir yer ve ne kadar dikkat etsem dahi neredeyse 12 saatlik mesaide en fazla 2-3 saat oturabiliyorum sürekli eğilip uzanmam gerekiyor bu da iç dikişlerin şişmesine sebep olmuş o yüzden dün itibariyle ayrıldım işten doktorum erken başlıyorsun henüz istirahat etmen gerek demişti dinlemedim salaklık etmişim ama ne yapalım çalışmak da lazım başka türlü nasıl hayatı idame ettireceğiz tek kişinin çalışmasıyla olmuyor artık maalesef yoksa ben de biliyordum henüz erken olduğunu.Sağ olsun patronum da başta tamam dediği halde doktor randevularıma göndermekte sorun çıkardı mecburen ayrıldım bende şimdi de gel tamam diyor ama ben bi kere denedim olmuyor söylendiği gibi işte.Hayırlısı olsun ne yapalım
Hic bisey sağlığımizdan onemli deil, hayirlisi olsun zaten 3-4 ay sonra bebek denemelerine baslicaz bundan sonra bebisinle ilgilenirsin inşallah
bende pazartesi olucam ama çok korkuyorum süreci anlatırmısın
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim içim birazda olsa rahatladı ama elimde değil bu şekilde gebelik riskli dedi doktor bakalım inşallah herşey iyi olur tatlım sanada çok geçmiş olsun ben bir ay evde olucam doktorum öyle dedi ege üni olucam sen nerde olmustun
Evet izmirdeyim bende ege üniversitesinde olcam allah nasip ederse bu ay sonuna ertelendiAa sende mi izmirdesin?ben ege sehir hastanesinde oldum,yenisehir tarafında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?