Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle.Aslında ben en çok anestezi ve dikiş kısmından korkuyorum.Ayrıca bu ameliyatta rahmin alınma riski varmış bu da beni çok korkutuyor.İçim hiç rahat değil
Rica ederim ne demek.Anestezi den korkacak bir şey yok ki 3 e kadar say diyorlar iğne yapıp 1 diyip bayılıyorsunuz zaten.Dikişler bi sıkıntı vermiyor sadece sizin dikkatli olmanız gerek ki çok hareket edip iltihap oluşmasına sebep olmamak İçin.Ben de dışarda dikiş Yok yapıştırılmış ama içerde var 22 dikişim ama İnanın sandığınız kadar acılı ağrılı olmuyor ben çok ağlamıştım Ameliyattan sonra kendime gelince bu muymuş boşuna o kadar strese girdim demiştim ki benim acı eşiğim çok düşük ve korkağım yani.Rahim alınma riski myom ameliyatlarının tümünde var her doktor söylüyor bunu prosedür bir nevi bunu söylemeleri.Siz duanızı edin Allah’a emanet olarak girin ameliyata benim 12 cm myomu alıp Rahime dokunmadılar ama bana da kaç doktor alırız rahmini demişti.Sizin myom nerede? Subseröz mü submukoz mu? Yani rahim İçinde,dışında nerede?