Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim 133 kredim var 9 dönemim var ve bu sene ygs için başvuru yapabilceğimi öğrendim. fakat 2. ve 3. oturumda sınavları veremezsem ne gibi sorunlar çıkar. dersler alttanmı devam eder yoksa sınava boş yere mi girmiş olurum yardım edin kızlar
benim 133 kredim var 9 dönemim var ve bu sene ygs için başvuru yapabilceğimi öğrendim. fakat 2. ve 3. oturumda sınavları veremezsem ne gibi sorunlar çıkar. dersler alttanmı devam eder yoksa sınava boş yere mi girmiş olurum yardım edin kızlar
Mezun olamazsanız,üniversiteyi kazansanız bile üniversiteye gidemezsiniz,eğer bir yerleşir iseniz de önümüzdeki sene okul puanın kırılır,ister kayıt yaptırın isterseniz de yaptırmayın.
Tatlım bu isten az cok anliyorum .
Sanırım mezun olmak için 192 kredi gerekiyor.
Ve sen bir daha ki güz dönemine kadar kredileri tamamlayıp mezun olup diploma almalisin.
Yoksa uniye kaydin gerçekleşmez..
Benimde açıklisede 120 kredim var ve 8 dönemim.ygs ye kayıt yaptırdım çünkü ocak ayındaki sınavdan 25 diğer 2 sınavdanda 25 kredi alsam mezun olurum diye düşündüm onun için sınava girmeye karar verdim zaten bu üç sınavdada mezun olamazsak her sene 2 tane ek sınav yapılıyor muhtemelen sende mezun olursun.