K
kan_çiçeği
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kan_çiçeği
-
özlem8181 canım benim demek istediğim şu çalışmamız için bize kitap verdiler ya işte bu kitaplar 1 dönem için çalışacaz yoksa 2 dönem sınavları için yeni kitaplar mı verilecek çalışmak için merak ettiğim bu canım ilgilendiğin için tşk ....a.s.
1 dönemlik
ama zorunlu derselirini veremezsen muaf olana kadar
özlemcim yakaladım seni çok özledim nerelerdesin okul bitti arkadaşlık bittimi? neler yaptın öss sonuçları nedir merak ediyorum?
bende açık lisedeyim kıslar.benim az kaldı 146 kreiydi benim zamanımda şimdi yükselmiş krediler.ama ben eski krediden devam ediyorum benim 46 kredim kaldı.bu olacak sınavlarımıda verirsem bitiyor.ama hiç çalışmadım ben.çok zor dışardan vermek.ben 2 yıl lise ticaret lisesi okudum.sonrada devam etmedim.keşke etseymişim.şimdi çok zor geliyor.kitplra gelince her sınava girişinde girmek istediğin dersleri seçiyorsun.bunu internet yolu ile gerekli birimlere gönderiyorsun.sonrada bulunduğun yerin eğitim merkezinden kitaplarını gidip alıyorsun.her seçtiğin derse yeni kitap veriliyor.yani tarih1,tarih2,gibi hepsinden ayrı geliyor kitap.
1 dönemlik
ama zorunlu derselirini veremezsen muaf olana kadar
tşk cnm ilgine ...a.s. kızlar sınavlar yaklaştı herkese kolay gelsin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?