Senin hormonlarinin yuksek olmasinin sebebi eger kilo ise buna yönelik bir gayret göstermen gerek, hayit suyu denemedm ben, ben zayıfım metabolizmam hızlı, ben 1.63 boyunda 50-55 arasiyim, kilo problemim hic olmuyor, benm de bazi hormonlarim yüksekti ama sebebi çikolata kistinden, ben o yüzden macuna başladım, bir sise yedim daha, en önemlisi agrilarimi hafifletti ben ölü gibi oluyrdm iki gün içim sokuluyordu, aldigim macunun; hormon düzenleyici, adet gorememe, kistler, miyom,polip, rahim temizleme rahimsel problemler, ağrili adet görme gbi özelliklere sahipmiş zaten, ben bir şişede valla faydasini gördüm suan ara kanamam var tahminim iste bence kisti söküyor diye düşünüyrm ama ne agrim ne sizim ne sancım var cok şükür, sen de kendi rahatsızlığına göre bir uygulamada bulunmalisin, yani kist vs.gibi problemlerin yoksa, kilo eger sorunsa bitkisel seyler ne kadar faydalı olsa da yanlis kullanimi da fazla gereksiz kullanımida belki etki edebilir olumsz yönde, buna en iyi sen karar verebilirsin. Sana sunu yap desem yanlis olur çünkü, yanlis yönlendirmek istemem, sağlığını etkileyemecek şekilde gerekli olani yapmanı tavsiye ederim