Inşallah kistini atıyorsundur :) bende bugün akıntı değil ama wcye gitmediğim halde iç çamaşırım.ara ara islandi ama akinti degil o neden oluyor bilmiyorum hatta adet oldum sanıyorumCanim doktorum yokmus muane olamadım maalesef, randevusu da kapalı, acilde de bakmadılar kadin doğuma muane ol diyorlar. Suan beklemedeyim benm dusuncem kistim sokuluyor, ama randevu alir almaz gidip doktora durumu anlatip.muane olucam kisttense bile eğer zaten muanede belli olur, o zaman yine haber ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acik kirmizi pembe arasi leke
- Konu Sahibi Egea
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
O gecen iki ay bende de oldu, akinti değil ama su gibi islaklik demi?Inşallah kistini atıyorsundur :) bende bugün akıntı değil ama wcye gitmediğim halde iç çamaşırım.ara ara islandi ama akinti degil o neden oluyor bilmiyorum hatta adet oldum sanıyorum
Aynen ve gelirken hissediyorum adet olmuşum gibiO gecen iki ay bende de oldu, akinti değil ama su gibi islaklik demi?
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Ben de de oyle oldu ama ertesi gün adet görmüştüm canim ben, bunun sebebi ne bilmiyorum ama baktığımda; ben adet öncesi yumurtlyrm ondan olabilir ya da mevsimsel gecis ya da hormonlar ya da çikolata kistim var ondan diye düşünüyrmAynen ve gelirken hissediyorum adet olmuşum gibi
Aynen ve gelirken hissediyorum adet olmuşum gibi
Dayanamadım test yaptım yine negatif baya morelim bozuldu artık en ufak şeyde hamile m8yim acaba diyorum biliyorum kafaya takmak daha kötü ama napim elimde değil allah hepimizin yardımcısı olsunBen de de oyle oldu ama ertesi gün adet görmüştüm canim ben, bunun sebebi ne bilmiyorum ama baktığımda; ben adet öncesi yumurtlyrm ondan olabilir ya da mevsimsel gecis ya da hormonlar ya da çikolata kistim var ondan diye düşünüyrm
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Keske sabah ilk idrarınla yapsaydın canim, seni cok iyi anlıyorum sıkılma uzulme adet olacaksan bile onu etkileme bir an önce adet gor ki bir sonraki aya odaklan saglik olsun da gerisi er gec hallolur sen yine de beklemede kalDayanamadım test yaptım yine negatif baya morelim bozuldu artık en ufak şeyde hamile m8yim acaba diyorum biliyorum kafaya takmak daha kötü ama napim elimde değil allah hepimizin yardımcısı olsun
haklısın ama videolar da çevre de falan bebek görmek istemiyorum artık gördükçe daha çok üzülüyorum bakalım şu sular gelseydi sen denedin mi hiç hayit suyunu kadinsal hormonları düzenliyormuş bende bir de baya bi hormon bozukluğu var doktorlar herşeyimi kiloya bağlıyor kilo da veremiyorum çok zor kilo vermekteKeske sabah ilk idrarınla yapsaydın canim, seni cok iyi anlıyorum sıkılma uzulme adet olacaksan bile onu etkileme bir an önce adet gor ki bir sonraki aya odaklan saglik olsun da gerisi er gec hallolur sen yine de beklemede kal
Sahurdan beri wcye gidip selpakla sildikçe kahverengimsi akinti geliyo sanırım adet olucamKeske sabah ilk idrarınla yapsaydın canim, seni cok iyi anlıyorum sıkılma uzulme adet olacaksan bile onu etkileme bir an önce adet gor ki bir sonraki aya odaklan saglik olsun da gerisi er gec hallolur sen yine de beklemede kal
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Moralini bozmak istemem ama sökülecek gibi duruyor, adet olmayi da guzel olarak gormen lazim bizi gebeliğe hazırlayan en güzel döngü bebek istediğimiz icin ne kadar da adet görmemeyi istesek de adet olmadan da olmaz hem kendi sagligimiz icin hem de hormonlarımz icin bu gerekli güzel gör kabul et adetiniSahurdan beri wcye gidip selpakla sildikçe kahverengimsi akinti geliyo sanırım adet olucam
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Canım kilon icin diyete basladim dedin kilo vermek icin kafana takma vermek istedikce veremezsn, sana çevremdekilerden deneyimlenms ve sonuc alınms seyleri sylim, sabah ac karna ilik suya limon sık ic yağ yakıyor, sade ac karna türk kahvesi de. bir de spor egzersizi olarak ayni anda tum vücudu çalıştıran ve yag yakip eriten bir hareket.var. adi da plank nete yaz yap kisa surede sonuc alacagini düşünüyorumhaklısın ama videolar da çevre de falan bebek görmek istemiyorum artık gördükçe daha çok üzülüyorum bakalım şu sular gelseydi sen denedin mi hiç hayit suyunu kadinsal hormonları düzenliyormuş bende bir de baya bi hormon bozukluğu var doktorlar herşeyimi kiloya bağlıyor kilo da veremiyorum çok zor kilo vermekte
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Senin hormonlarinin yuksek olmasinin sebebi eger kilo ise buna yönelik bir gayret göstermen gerek, hayit suyu denemedm ben, ben zayıfım metabolizmam hızlı, ben 1.63 boyunda 50-55 arasiyim, kilo problemim hic olmuyor, benm de bazi hormonlarim yüksekti ama sebebi çikolata kistinden, ben o yüzden macuna başladım, bir sise yedim daha, en önemlisi agrilarimi hafifletti ben ölü gibi oluyrdm iki gün içim sokuluyordu, aldigim macunun; hormon düzenleyici, adet gorememe, kistler, miyom,polip, rahim temizleme rahimsel problemler, ağrili adet görme gbi özelliklere sahipmiş zaten, ben bir şişede valla faydasini gördüm suan ara kanamam var tahminim iste bence kisti söküyor diye düşünüyrm ama ne agrim ne sizim ne sancım var cok şükür, sen de kendi rahatsızlığına göre bir uygulamada bulunmalisin, yani kist vs.gibi problemlerin yoksa, kilo eger sorunsa bitkisel seyler ne kadar faydalı olsa da yanlis kullanimi da fazla gereksiz kullanımida belki etki edebilir olumsz yönde, buna en iyi sen karar verebilirsin. Sana sunu yap desem yanlis olur çünkü, yanlis yönlendirmek istemem, sağlığını etkileyemecek şekilde gerekli olani yapmanı tavsiye ederimhaklısın ama videolar da çevre de falan bebek görmek istemiyorum artık gördükçe daha çok üzülüyorum bakalım şu sular gelseydi sen denedin mi hiç hayit suyunu kadinsal hormonları düzenliyormuş bende bir de baya bi hormon bozukluğu var doktorlar herşeyimi kiloya bağlıyor kilo da veremiyorum çok zor kilo vermekte
Ama şuan yine gelmiyor sabaha karşı vardı sokulemiyorum sanırım boyum senle aynı kilom 95 sürekli kg alıyorum son 3 senedir böyle kiloluyum bende hep 55 60tim o zaman da adetim duzensiz Di ama bu kadar da değildi bakalım şuan 80 olsam yeter diyorumSenin hormonlarinin yuksek olmasinin sebebi eger kilo ise buna yönelik bir gayret göstermen gerek, hayit suyu denemedm ben, ben zayıfım metabolizmam hızlı, ben 1.63 boyunda 50-55 arasiyim, kilo problemim hic olmuyor, benm de bazi hormonlarim yüksekti ama sebebi çikolata kistinden, ben o yüzden macuna başladım, bir sise yedim daha, en önemlisi agrilarimi hafifletti ben ölü gibi oluyrdm iki gün içim sokuluyordu, aldigim macunun; hormon düzenleyici, adet gorememe, kistler, miyom,polip, rahim temizleme rahimsel problemler, ağrili adet görme gbi özelliklere sahipmiş zaten, ben bir şişede valla faydasini gördüm suan ara kanamam var tahminim iste bence kisti söküyor diye düşünüyrm ama ne agrim ne sizim ne sancım var cok şükür, sen de kendi rahatsızlığına göre bir uygulamada bulunmalisin, yani kist vs.gibi problemlerin yoksa, kilo eger sorunsa bitkisel seyler ne kadar faydalı olsa da yanlis kullanimi da fazla gereksiz kullanımida belki etki edebilir olumsz yönde, buna en iyi sen karar verebilirsin. Sana sunu yap desem yanlis olur çünkü, yanlis yönlendirmek istemem, sağlığını etkileyemecek şekilde gerekli olani yapmanı tavsiye ederim
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Belki hormonlarından dolayı oyle de oluyrsnzdur umutsuz olma elinden geleni önce kendi sağlığın icin yapmaya çalış mutlu olacağın şeyler yap lütfen, ayrıca zaten bir adim atmış ve hayit suyu almışsın onu dene bakalım bi kilo icinde tavsiye ettiklerimi deneyebilirsin sonuc alirsn en azından plank hareketini yapabilirsin düzenli sabah ve aksam yürüyüşlere cik hem bu seni bedensel ve zihinsel olarak rahatlatir, yaz geliyor havalar güzelleşiyor, umudunu neseni sevinci yitirme, bir cicek al mesela çocuğunms gibi bak ilgilen sana psikolojik olarak da rahstlatrAma şuan yine gelmiyor sabaha karşı vardı sokulemiyorum sanırım boyum senle aynı kilom 95 sürekli kg alıyorum son 3 senedir böyle kiloluyum bende hep 55 60tim o zaman da adetim duzensiz Di ama bu kadar da değildi bakalım şuan 80 olsam yeter diyorum
Evet sanırım adet oluyorum neyse üzülmek yok önce kilomu vereceğim tabi arada sular macunlar kürler de yicem :) inşallah 20 kg versem var ya herşey çok iyi olur şuan bel fıtığim da cıktı kilodan dolayı yuruyemiyorum bile kilo herşeyim bası malesef sakın kilo alma alınca vermek çok zor Allah kucagimizi boş bırakmasın ne diyeyim inşallah birgün burada taştım pozitif diye post açarızBelki hormonlarından dolayı oyle de oluyrsnzdur umutsuz olma elinden geleni önce kendi sağlığın icin yapmaya çalış mutlu olacağın şeyler yap lütfen, ayrıca zaten bir adim atmış ve hayit suyu almışsın onu dene bakalım bi kilo icinde tavsiye ettiklerimi deneyebilirsin sonuc alirsn en azından plank hareketini yapabilirsin düzenli sabah ve aksam yürüyüşlere cik hem bu seni bedensel ve zihinsel olarak rahatlatir, yaz geliyor havalar güzelleşiyor, umudunu neseni sevinci yitirme, bir cicek al mesela çocuğunms gibi bak ilgilen sana psikolojik olarak da rahstlatr
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Cok geçmiş olsun inşallah o günlerde olur rabbim o günleri de gösterir sabir duaEvet sanırım adet oluyorum neyse üzülmek yok önce kilomu vereceğim tabi arada sular macunlar kürler de yicem :) inşallah 20 kg versem var ya herşey çok iyi olur şuan bel fıtığim da cıktı kilodan dolayı yuruyemiyorum bile kilo herşeyim bası malesef sakın kilo alma alınca vermek çok zor Allah kucagimizi boş bırakmasın ne diyeyim inşallah birgün burada taştım pozitif diye post açarız
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Canım bugun muane oldum.macun ise yaramis sun butjn değerlerimin hepsi normal cok mutluydum menopaza yatkınlığın var demişti dusun, hersey cok güzel ve normal dedi, hiçbir engel yok dedi, macundan bahsettim aaa dedi devam et ona kesinlikle dedi cok mutluyum 5 senedir ilaclarla düzelmeyen hormonlarım adet ağrılarım ve küçülmeyen kistime bir sise macun suan fayda etri en önemlisi öldürücü adet.agrilarmda kistim.de.kuculme olms ve hormonlarım duzene5 gırdi bile cok şükürCanim doktorum yokmus muane olamadım maalesef, randevusu da kapalı, acilde de bakmadılar kadin doğuma muane ol diyorlar. Suan beklemedeyim benm dusuncem kistim sokuluyor, ama randevu alir almaz gidip doktora durumu anlatip.muane olucam kisttense bile eğer zaten muanede belli olur, o zaman yine haber ederim
- 19 Aralık 2020
- 144
- 30
- 18
- 30
Gebemisin canım?Arkadaşlar ben sürekli ilaçlarla regl olan biriyim 2 hafta önce regl oldum ilaçla gece sahur zamanı ilişkiden sonra wcy e gittiğim de sadece selpaga gelen açık kırmızı pembe arasi kan geldi ama sadece selpaga geldi bende regl oldum sandım oructa tutmadim bugun ama suan hic birşey gelmiyor selpaga da iç çamaşırına da sizce yerleşme kanaması olabilir mi bu arada neredeyse 1 sene olacak çocuk ISTIYORUZ ama bende pko olduğu için olmuyor
- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
Canım bende aynı durumdayım iki gündür leke gelip duruyor bu akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sende durumlar nedir inşallah hamilesindirİnşallah canım benm de adetime 12 gun var dun kanama basladi ama ne kanamsi bilmiyorum yumurtlamam yeni bitti adetten sonra bir gün, carsamba ve cuma da iliski oldu. Dun İlk camasirimdaydi leke azdi sonra peceteye sildikce geldi, 5 6 saaat sonra sadece peceteye gelen turuncumsu cok acik su gibi lekeker kaliyrdu, gece tekrar akıntı sekilde kanama başladı bu sabah da devam ediyor. Neyin nesi anlamdm. Ama agrim sizim hic yok normalde adetlerim çikolata kistim var cok ağrılı ve yatakta gecer icim sökülür. Adet kani gibi değil, afedersn wc de akmiyr günlük ped koydm ya ona geliyor ya da peçeteye sildikce ama remgi koyu kırmızı pordo, kırmızı ile kahvenin karışımı gibi. Kist ve hamilelik için hormon duzenszligim için macuna başladım ya kistimi sokuyr ondan erken kanamam var, ama kistim olmasına rağmen 28_30 gunde bir adet olurum, neyin nesi bu kanama anlamadm
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Merhaba ben sonradan adet gördüm ben de kist var mavun kullanıyordum ara kanamam olms hormonlarımi duzenledigi için doktora gittim iki gun sonra ben hiçbir sıkıntı yok macun ise yaramış demisti sen de baska bir durum yoksa eger mevsim geçişi olabilir bazen yumurtlama kanamasi da olabilirms ya da yumurtlama gününü biliyrsn döllenme tahmininden yerlesme kanaması olup olmadığını hesap edebilirsin agri sizin var mi benm ilk kırmızı gibiydi hic adet kani gini değildi normalde ben de once kahverengi gelir ve kırmızıya dönerdi ama bu ara kanamada direk kırmızı geldi leke leke geceye doğru artti ve söküldüCanım bende aynı durumdayım iki gündür leke gelip duruyor bu akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sende durumlar nedir inşallah hamilesindir
- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
Ağrım sızım yoktu canım yumurtlamamı bilmiyorum sadece 10 gün erken regli oldum bu ay neden olmuyo anlamadım aklım almıyor hayıt tohumu aldım nasıl kullanacağımı bilmiyorum ona başlicam şimdi de bakalım nasıl olucakMerhaba ben sonradan adet gördüm ben de kist var mavun kullanıyordum ara kanamam olms hormonlarımi duzenledigi için doktora gittim iki gun sonra ben hiçbir sıkıntı yok macun ise yaramış demisti sen de baska bir durum yoksa eger mevsim geçişi olabilir bazen yumurtlama kanamasi da olabilirms ya da yumurtlama gününü biliyrsn döllenme tahmininden yerlesme kanaması olup olmadığını hesap edebilirsin agri sizin var mi benm ilk kırmızı gibiydi hic adet kani gini değildi normalde ben de once kahverengi gelir ve kırmızıya dönerdi ama bu ara kanamada direk kırmızı geldi leke leke geceye doğru artti ve söküldü