Arkadaşlar ben sürekli ilaçlarla regl olan biriyim 2 hafta önce regl oldum ilaçla gece sahur zamanı ilişkiden sonra wcy e gittiğim de sadece selpaga gelen açık kırmızı pembe arasi kan geldi ama sadece selpaga geldi bende regl oldum sandım oructa tutmadim bugun ama suan hic birşey gelmiyor selpaga da iç çamaşırına da sizce yerleşme kanaması olabilir mi bu arada neredeyse 1 sene olacak çocuk ISTIYORUZ ama bende pko olduğu için olmuyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acik kirmizi pembe arasi leke
- Konu Sahibi Egea
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Pkolu çok insan hamile kalıyo kuzumArkadaşlar ben sürekli ilaçlarla regl olan biriyim 2 hafta önce regl oldum ilaçla gece sahur zamanı ilişkiden sonra wcy e gittiğim de sadece selpaga gelen açık kırmızı pembe arasi kan geldi ama sadece selpaga geldi bende regl oldum sandım oructa tutmadim bugun ama suan hic birşey gelmiyor selpaga da iç çamaşırına da sizce yerleşme kanaması olabilir mi bu arada neredeyse 1 sene olacak çocuk ISTIYORUZ ama bende pko olduğu için olmuyor
Yani adet değilse yerleşme olması çok muhtemel bence bizim bi arkadaşlara oldu o kanamadan sonra. 5-6 gün geçsin test yaparsın
Yaaa kendimi hamile gibi hissediyorum yazılanları okuduktan sonra oldu sanırım inşallah hamileyimdir sadece selpaga geldi dün geceden beri hiç gelmedi 2 hamilelik geçiren arkadaşıma sordum o da yeni hamileyken yaşamış bunu :))) yaptığın yanlış ama çok umutlandım üzülmek istemiyorumPkolu çok insan hamile kalıyo kuzum
Yani adet değilse yerleşme olması çok muhtemel bence bizim bi arkadaşlara oldu o kanamadan sonra. 5-6 gün geçsin test yaparsın
- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Sen yine sakin kal canım ama oluyoYaaa kendimi hamile gibi hissediyorum yazılanları okuduktan sonra oldu sanırım inşallah hamileyimdir sadece selpaga geldi dün geceden beri hiç gelmedi 2 hamilelik geçiren arkadaşıma sordum o da yeni hamileyken yaşamış bunu :))) yaptığın yanlış ama çok umutlandım üzülmek istemiyorum
Bizim arkadaştaysa oldu ama bende olmadı mesela
Ondan 5-6 gün sonra da test yapmıştı silik çıkmıştı
Rabbim sana da nasip eder inşallah
Inşallah birazdan test alicam cok heyecanliyimSen yine sakin kal canım ama oluyo
Bizim arkadaştaysa oldu ama bende olmadı mesela
Ondan 5-6 gün sonra da test yapmıştı silik çıkmıştı
Rabbim sana da nasip eder inşallah
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Canim durumun nedir?Arkadaşlar ben sürekli ilaçlarla regl olan biriyim 2 hafta önce regl oldum ilaçla gece sahur zamanı ilişkiden sonra wcy e gittiğim de sadece selpaga gelen açık kırmızı pembe arasi kan geldi ama sadece selpaga geldi bende regl oldum sandım oructa tutmadim bugun ama suan hic birşey gelmiyor selpaga da iç çamaşırına da sizce yerleşme kanaması olabilir mi bu arada neredeyse 1 sene olacak çocuk ISTIYORUZ ama bende pko olduğu için olmuyor
Evde yapılan testlerden yaptım malesef negatif ama postları araştırdığım da yerleşme kanaması gibi duruyor bakalım Allah büyüktür haftaya yine test yapicam bir umut işte :)Canim durumun nedir?
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
İnşallah canım benm de adetime 12 gun var dun kanama basladi ama ne kanamsi bilmiyorum yumurtlamam yeni bitti adetten sonra bir gün, carsamba ve cuma da iliski oldu. Dun İlk camasirimdaydi leke azdi sonra peceteye sildikce geldi, 5 6 saaat sonra sadece peceteye gelen turuncumsu cok acik su gibi lekeker kaliyrdu, gece tekrar akıntı sekilde kanama başladı bu sabah da devam ediyor. Neyin nesi anlamdm. Ama agrim sizim hic yok normalde adetlerim çikolata kistim var cok ağrılı ve yatakta gecer icim sökülür. Adet kani gibi değil, afedersn wc de akmiyr günlük ped koydm ya ona geliyor ya da peçeteye sildikce ama remgi koyu kırmızı pordo, kırmızı ile kahvenin karışımı gibi. Kist ve hamilelik için hormon duzenszligim için macuna başladım ya kistimi sokuyr ondan erken kanamam var, ama kistim olmasına rağmen 28_30 gunde bir adet olurum, neyin nesi bu kanama anlamadmEvde yapılan testlerden yaptım malesef negatif ama postları araştırdığım da yerleşme kanaması gibi duruyor bakalım Allah büyüktür haftaya yine test yapicam bir umut işte :)
Ben de düzensiz adet oluyorum 2 hafta önce ilaçla adet oldum normal de şuan tekrar olmam gerekiyordu olmadım ama sistim hissediyorum bende kilo da var baya doktor kg ver dedi pko için işte bende de hiç belirti olması ilişki sonrası wcye gittim kan geldi kırmızı sonra selpakla sildikçe pembe oldu daha da hiç gelmedi selpaga da iç çamaşırına da çok merak ediyorum bazıları yumurtlamadan da olabilir yazmış sizin ne zamandır olmuyor bir de çikolata kisti yüzünden mi olmuyorİnşallah canım benm de adetime 12 gun var dun kanama basladi ama ne kanamsi bilmiyorum yumurtlamam yeni bitti adetten sonra bir gün, carsamba ve cuma da iliski oldu. Dun İlk camasirimdaydi leke azdi sonra peceteye sildikce geldi, 5 6 saaat sonra sadece peceteye gelen turuncumsu cok acik su gibi lekeker kaliyrdu, gece tekrar akıntı sekilde kanama başladı bu sabah da devam ediyor. Neyin nesi anlamdm. Ama agrim sizim hic yok normalde adetlerim çikolata kistim var cok ağrılı ve yatakta gecer icim sökülür. Adet kani gibi değil, afedersn wc de akmiyr günlük ped koydm ya ona geliyor ya da peçeteye sildikce ama remgi koyu kırmızı pordo, kırmızı ile kahvenin karışımı gibi. Kist ve hamilelik için hormon duzenszligim için macuna başladım ya kistimi sokuyr ondan erken kanamam var, ama kistim olmasına rağmen 28_30 gunde bir adet olurum, neyin nesi bu kanama anlamadm
Bu arada ne macununa başladınızİnşallah canım benm de adetime 12 gun var dun kanama basladi ama ne kanamsi bilmiyorum yumurtlamam yeni bitti adetten sonra bir gün, carsamba ve cuma da iliski oldu. Dun İlk camasirimdaydi leke azdi sonra peceteye sildikce geldi, 5 6 saaat sonra sadece peceteye gelen turuncumsu cok acik su gibi lekeker kaliyrdu, gece tekrar akıntı sekilde kanama başladı bu sabah da devam ediyor. Neyin nesi anlamdm. Ama agrim sizim hic yok normalde adetlerim çikolata kistim var cok ağrılı ve yatakta gecer icim sökülür. Adet kani gibi değil, afedersn wc de akmiyr günlük ped koydm ya ona geliyor ya da peçeteye sildikce ama remgi koyu kırmızı pordo, kırmızı ile kahvenin karışımı gibi. Kist ve hamilelik için hormon duzenszligim için macuna başladım ya kistimi sokuyr ondan erken kanamam var, ama kistim olmasına rağmen 28_30 gunde bir adet olurum, neyin nesi bu kanama anlamadm
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Canim benm adetlerim düzenli 27-30 arasında muhakkak oluyrm sadece senede bir kez bu süreyi asiyor, ben 7 aylik evliyim, kizkenden beri var çikolata kisti 5 senedir yani ayda bir ya hormom ilacı ya da dogum kontrol kullandirtiilar ama geçmedi hatta kiz olduğum için alttan muane olamadm ilaçlı mr bile cekildm bana hep yumurtalık kisti dendi ilaçlardan netice alamadım aksine hormonlarımi alt ust etti, sonra evlendim baska sehre geldim smdi baska şehre geldim ve evliligimin 4.ayinda 50 güne yakin gecikme oldu bu sefer altan muane smear testi falan derken, doktorum kesinlikle yumurtalık kisti degil, kist rahminde iyi huylu ve yumurtalığa yakin çikolata kisti dedi, ilac vermedi bir seneyi tamamlayalim gebe kalmayı dene dedi, benm adetlerim yumurtlamam cok sgrili sancili geçiyor resmen icim sökülüyor sonra ben Instagram da bie sayfa çıktı cikolata kisti araştırırken ve macun bitkisel tarim bakanlığı onayli sayfayı inceledm ve uc kutu sipariş verdim ve 3 nisanda oldugum adette nerdeyse beni öldüren o agrilarm hemencecik gitti sok oldum hatta simdi diger adeti beklerken kanamam oldu macun sanırım kistimi sokuyor yarin doktora gidicem muane olucam inşallah durumdan haber ederim. Siz de bakin istersenz macuna, aklinza yatarsa alin ben bir sisesini bitirdim daha smdi ne agrim ne sizim sancim var hissetmiyrm bile yani o derece iyiki almisim, sayfanın ismi "naturallen special" alir kullanır faydasını siz de görürsenz cok sevinirim sizin adiniza gerçekten kistin verdigi rahatsızlığı cok iyi biliyrm hem adet döngüsü hormonlar yumurtalamya yardmci hamilelik icin de kullanılıyor erkekler icinde sperm artırıcı olani var sayfayi gönderileri inceleyin bi bakin derim.Ben de düzensiz adet oluyorum 2 hafta önce ilaçla adet oldum normal de şuan tekrar olmam gerekiyordu olmadım ama sistim hissediyorum bende kilo da var baya doktor kg ver dedi pko için işte bende de hiç belirti olması ilişki sonrası wcye gittim kan geldi kırmızı sonra selpakla sildikçe pembe oldu daha da hiç gelmedi selpaga da iç çamaşırına da çok merak ediyorum bazıları yumurtlamadan da olabilir yazmış sizin ne zamandır olmuyor bir de çikolata kisti yüzünden mi olmuyor
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Bu arada sizinki yerleşme kanaması gibi de duruyr. Ama bu hafta genelde yumurtalama donemi olyr bu dönemde de kanama olabiliyrms evet. Ama sunu da söylemek isterim ben telefondan uygulama ile takio ediyorum ama.bence ben o uygulamadaki ile tutmuyr. Ovu testi alacam. Siz yumurtlma belirtisi var mi bu hafta. Mesela benm asil yumurtlama belirtilerim adetten hemen sonraki günler ile adete birkac gün kala ki günlerde oluyor yani o ikinci haftada benm yumurtlama zamanim değil yani emin olmak için de ovu testi alıp takip edecem inşallahBen de düzensiz adet oluyorum 2 hafta önce ilaçla adet oldum normal de şuan tekrar olmam gerekiyordu olmadım ama sistim hissediyorum bende kilo da var baya doktor kg ver dedi pko için işte bende de hiç belirti olması ilişki sonrası wcye gittim kan geldi kırmızı sonra selpakla sildikçe pembe oldu daha da hiç gelmedi selpaga da iç çamaşırına da çok merak ediyorum bazıları yumurtlamadan da olabilir yazmış sizin ne zamandır olmuyor bir de çikolata kisti yüzünden mi olmuyor
Inan hiç bilmiyorum ne zaman yumurtlama günüm diye o kadar düzensiz adet oluyorum ki hatta ilaç içmeden adet olamıyorum bende polikistik var doktora gittim kilo ver dedi kilom da var rejim yapıyorum bu aralar doktor bana 20 kilo ver hastalığın kalmaz dedi ama kilo vermekte zor şuan 9 aylık evliyim 1 sene boyunca olmazsa tüp bebek yapın dedi hiç uğraşmadı küçük bi ilçedeyim doktor 1 tane o da ilgilenmedi bile direkt kilo ver dedi ben yumurtlama takibi etmiyorum hemen hergun iliskiye giriyoruz biz simdi caksir suyu ve hayit suyu siparis ettim bir de onlari deneyecegim bi arkadasimda vardi cikolata kisti ameliyatla aldirdi ve hemen hamile kaldi :) siz suan adet oldunuz muBu arada sizinki yerleşme kanaması gibi de duruyr. Ama bu hafta genelde yumurtalama donemi olyr bu dönemde de kanama olabiliyrms evet. Ama sunu da söylemek isterim ben telefondan uygulama ile takio ediyorum ama.bence ben o uygulamadaki ile tutmuyr. Ovu testi alacam. Siz yumurtlma belirtisi var mi bu hafta. Mesela benm asil yumurtlama belirtilerim adetten hemen sonraki günler ile adete birkac gün kala ki günlerde oluyor yani o ikinci haftada benm yumurtlama zamanim değil yani emin olmak için de ovu testi alıp takip edecem inşallah
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Inan hiç bilmiyorum ne zaman yumurtlama günüm diye o kadar düzensiz adet oluyorum ki hatta ilaç içmeden adet olamıyorum bende polikistik var doktora gittim kilo ver dedi kilom da var rejim yapıyorum bu aralar doktor bana 20 kilo ver hastalığın kalmaz dedi ama kilo vermekte zor şuan 9 aylık evliyim 1 sene boyunca olmazsa tüp bebek yapın dedi hiç uğraşmadı küçük bi ilçedeyim doktor 1 tane o da ilgilenmedi bile direkt kilo ver dedi ben yumurtlama takibi etmiyorum hemen hergun iliskiye giriyoruz biz simdi caksir suyu ve hayit suyu siparis ettim bir de onlari deneyecegim bi arkadasimda vardi cikolata kisti ameliyatla aldirdi ve hemen hamile kaldi :) siz suan adet oldunuz m
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
İnşallah şifa olur ameliyat riskli yapışıklık ya da tekrarlama olma olasiligi var bir de benm yumurtalığa yakin olduğu icin yumurtalık kaybi sorunum da olabilir o yuzden ben bitkisel şeyler deniyorum şimdilik. Benm zaten adet olamam sorunum yok. 3 nisanda adet gördüm adetime daha 2 hafta vardi 30 nisanda olacaktım ama cumartesi baslayan kanamam var ya kistim sökülüyor ya yumurtlama kanamasi ki sanmiyrm bu kadar uzun surmez diye düşünüyorum ya da mevsimsel geçiş yine erken adet oldum. Büyük ihtimalle macun kistimi söküyor, rahmim de ters benm bazi hormonlarım da yüksek. Benm doktorum iyi cok şükür ialc yanlısı degil bir sene bekleyelim dedi, hamile kalirsan sezeryan yapar kisti de alirim dedi. Yarin muane olabilirsem inşallah bu kanamanin asil sebebini öğrenmiş olacam inşallah kistim tamamen gecer de rahmim gebeliğe daha uygun hale gelir
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Ovulasyon testi yap bence en azından yumurtalama günlerini bilirsen şansını daha da artirmis olursun, kilonu inşallah kisa zamanda sağlıklı bir şekilde verirsnInan hiç bilmiyorum ne zaman yumurtlama günüm diye o kadar düzensiz adet oluyorum ki hatta ilaç içmeden adet olamıyorum bende polikistik var doktora gittim kilo ver dedi kilom da var rejim yapıyorum bu aralar doktor bana 20 kilo ver hastalığın kalmaz dedi ama kilo vermekte zor şuan 9 aylık evliyim 1 sene boyunca olmazsa tüp bebek yapın dedi hiç uğraşmadı küçük bi ilçedeyim doktor 1 tane o da ilgilenmedi bile direkt kilo ver dedi ben yumurtlama takibi etmiyorum hemen hergun iliskiye giriyoruz biz simdi caksir suyu ve hayit suyu siparis ettim bir de onlari deneyecegim bi arkadasimda vardi cikolata kisti ameliyatla aldirdi ve hemen hamile kaldi :) siz suan adet oldunuz mu
Insallah canim ben kendimi tüp bebeğe hazırlıyorum malesef arkadaşım vardı benim gibi doktor senin çocuğun olmaz uğraşma dedi tam tüp bebeğe başlayacağı gün hastaneye gidiyor ki hamile Allahtan ümit kesilmez allah kulağımızı boş bırakmasın inşallah bende bi sayfa buldum şifa hatun diye o da macun satıyor önce şu suları deniyip olmazsa o macunlara başvurucam yarın doktordan sonra yaz sonucunu merak ediyorum:)Ovulasyon testi yap bence en azından yumurtalama günlerini bilirsen şansını daha da artirmis olursun, kilonu inşallah kisa zamanda sağlıklı bir şekilde verirsn
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Aynen oyle canım inşallah, once kendi sağlığımız icin rahmimiz kistlerden arinsin da zaten gelebelige hazır hale gelir sonra, Rabbim hepimize şifa versin randevusuz gidecegim inşallah muane olursam haner ederimInsallah canim ben kendimi tüp bebeğe hazırlıyorum malesef arkadaşım vardı benim gibi doktor senin çocuğun olmaz uğraşma dedi tam tüp bebeğe başlayacağı gün hastaneye gidiyor ki hamile Allahtan ümit kesilmez allah kulağımızı boş bırakmasın inşallah bende bi sayfa buldum şifa hatun diye o da macun satıyor önce şu suları deniyip olmazsa o macunlara başvurucam yarın doktordan sonra yaz sonucunu merak ediyorum:)
InsalllahhhAynen oyle canım inşallah, once kendi sağlığımız icin rahmimiz kistlerden arinsin da zaten gelebelige hazır hale gelir sonra, Rabbim hepimize şifa versin randevusuz gidecegim inşallah muane olursam haner ederim
- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
Canim doktorum yokmus muane olamadım maalesef, randevusu da kapalı, acilde de bakmadılar kadin doğuma muane ol diyorlar. Suan beklemedeyim benm dusuncem kistim sokuluyor, ama randevu alir almaz gidip doktora durumu anlatip.muane olucam kisttense bile eğer zaten muanede belli olur, o zaman yine haber ederimInsalllahhh