Saç Rengi ve Saç Boyama Açık Karamel istiyorum!...

AquaBarbie

change your my life!!!
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
4.458
4
116
36
Ankara
selam kızzlar. 2 gün içinde saçlarımı boyatacağım ve çok kararsızımkafamçokkarıştı.açık karamel istiyorum . fotoraftaki açık karamelmi . değilse ne renk, bu rengi çok beğendim. hatunada bayılıyorum zaten:))) yardıma ihiyacım var ,lütfen cevaplarınızı bekliyorum!!!...:uhm:-tatlicadiarzu-

canım bu buğday sarısı ... açık karamel değil... saçların ne renk şaun?

kendi saç rengin ağırlıklı, dip boyam bayağı bir geldi. saçlarım normalde açık kestane.
buğday sarısı diyorsun yani.o zaman ben buğday sarıısna bayatayım canım çokteşekkürler. umarım bneimkilerde böyle olur tutturabilirler rengini.acaba içinde başka bir renk varmı yoksa tek renkmi???...CADIARZU

çağla şikelin rengi siyaha doğru gittiği için hiç yakışmıyor. ama scarlett in teni beyaz olduğu için ona çk daha güzel oolmuş. seninde dediğin gibi biraz daha açık tonu hoş olabilir.sağol canım!!!...hihoyyyt

Kızlar bu buğday sarısı rengine bayıldım tam saç boyama aşamasındayım da renge karar veremedim...

Bana bunun numarasını ya da adını yazarsanız çok sevinirim... Ya da sadece kuaförler mi ortaya çıkarıyor bu rengi?

kızlar bu renkleri evdeki yapılan boyalarla tutturmak çok zor.. kuaförde bile eğer saç renginiz zemin yani uygun değilse birkaç işlemle elde ediliyor biliyorsunuz.. belki 2 kere boyanıyor filan.. ama ilk resimdeki arkdaşın sorduğu buğday sarısı rengi...

al bendende o kadra bittim o renge. ama tutturmak çokm zor gibi geliyor bana.kuaförde dahi!!!...kafamçokkarıştı

sarı saç cok zor iki haftada siyah bir dip rengi cıkıyor boyatamzsan yandın berbat goruntu kullanına dikkat edin bence ve dogallık daha guzel oldugunu dusunuyorum eminim hepiniz kendi renklerinzle daha guzelsinizzemuszemus
dogal renkli unlulere bakın bence her ne kdr ufak ton farklarıyla oynasalarda özlerinden sasmayan renkler insan tenıne en cok yakısandır angelına adriana lima ... vesayreee:))))

çağla şikelin buradakı saç rengı ney ki bılen wrmı kızlar :S karamelden daha koyu.tamda bu rengı arıyordum yardım edermısınız

haklısın canım ama .arada değişiklikte fena olmuyor . ben 1 senedir kendi saçımı kullanıyorum zaten boyatmadım ,dinlensin biraz dedim. ama sıkıldım kendimi farklı hissediyorum o zaman:)))-tatlicadiarzu-

kumral koyu karamel hafif bakırlık var cnm ztn kuaforler boyaları karıstırarak elde edıyorlar bu rengi kendin alıp boyadıgında kolay kolay cıkacak bir renk degil hem karamel ve bakır renkleri cok zor eger altında dogal sac rengın yoksa yazında pek tercih etmeyin derim kızlar:))denizden havuzdan o renkler berbat cingene rengine donuyorkaydirigubbakcemile3 alıp goturun cagla şikelin fotografını yaparlar arkdşlar:)) her rengi denemişliğim vardır :smiley-cool:

bende kaydettim kuaföre göstermek için ama tutturamadılar rengini yaaaa. haftaya yine gideceğim. umarım bu sefer tutar((

Konunuz,içeriği bakımından daha uygun olduğu için "Saç Rengi ve Boyama"bölümümüze taşınmıştır. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…