• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açık Karamel istiyorum!...

alba.jpg

renk super bence
bende bu renge boyatmak ıstıyorum

benım kendı sacım kumral ve su an boya yok
ama bende bu rengı yakalamak ıstıyorum kuaforum bır kerede olmayacagını ya da orıelle acmamız gerektıgını soyledı
ama ben bebek emzırıyorum onun ıcın tereddutte kaldım baska turlu bu rengı tek seferde nasıl yakalayabılırım

arkadaşlar ben saçlarımı açık karamel yaptım sonrada koyulttum çağlanın resimdeki rengine boyattım koyu karamel içinde bakırlarda var tamda konu üzerine sanırım çağlanın rengini merak eden arkadaşa ve açık karameli merak eden arkadaşa yardımcı olabilirim zemuszemus

Eklentiler

• $Resim 471.jpg
    $Resim 471.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 71
  • $Resim 643.jpg
    $Resim 643.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 62
minem sac erengin çok güzelmiş karamel ve bakır karısımımı hangi boyyaları karıstırcaz bilgi versen

minem sac erengin çok güzelmiş karamel ve bakır karısımımı hangi boyyaları karıstırcaz bilgi versen

cnm benim işlem biras karışık aslında yani saçlarımda karamel balyaj vardı sıonra uçlarda kaldı (prof resimdeki gib)i kuaförm hepsi aynı renk olsun die oriel kullandı civciv gibiydim üzerinede açık karamel uyguladı ve saçlarım ilk resimdeki gibi oldu ve aktıkçada sarardı bana 1 hafta sonra gel 2 ton koyultalım dedi ama ben yıpratmamak ve o rengi biras daha kullanmak adına gitmedm gittiğimdede 3 ton kouılttuk karamel içine bakır karıştırp önce diplere uyguladı sonra tamamını bekletti dipler daha koyu kızıla bensio ama uçları koyu karamel
a.s

arkadaşlar ben saçlarımı açık karamel yaptım sonrada koyulttum çağlanın resimdeki rengine boyattım koyu karamel içinde bakırlarda var tamda konu üzerine sanırım çağlanın rengini merak eden arkadaşa ve açık karameli merak eden arkadaşa yardımcı olabilirim zemuszemus

Canım saç renklerinin ikiside çok güzelmiş,özellikle açık renk olanı beğendim..karamelmi,koyu sarımı o renk ?

Back