• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açık Karamel Arası Platin Sarııı

nehiyy

Aşk..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2006
925
0
116
Ankara
Saçlarımı ne renge boyuycağım konusunda kafam karışıktı karamel arası sarı gölgeler istedim. Kalın gölgeler şimdide hiç beğenmiyorum ve Açık kumrala dönmek istiyorum saçlarımda kızıllık 'da var bu karamel yüzünden... Direk açık kumrala boyarsam rengi alır mı ? kızlar yardım lütfen

başlıkta platin demişsin yazıda sarı ?
eğer karamel renkteki turunculuğu gidermek istiyosan küllü kumrala boyamalısın ama eğer saçında platin renk de varsa küllü kumrala boyadığında yeşericektir,bence riske atma saçlarını kuaföre git turunculuğu gidermek için cila attırırsın en azından saçlarına boyatmak istemiyosan

Saçlarımın araları platin sarısı .. küllü boya ile yeşillenicek bende öyle tahmin ediyorum acaba başka bir renk deneyen var mı açık kumral ile ne elde edebilirim ?

saçlarım beyaz a yakın platindi kuaförde altın sarı+kumral cila yaptılar platin sarı oldu şuan.

platinden dönmek için bi arkdşm kumral a boyamıştı ilk bşlarda yeşil gibi dursada daha sonra yıkadıkça açıldı ve çok tatlı bi sarı olmuştu ama ben sabremediğimden yapamam öyle bir şeyi

platinden kurtulmak için ayrı karamelden kurutlmak için ayrı işlem yapılır bana kalırsa ben bu kadar biliyorum yani birinin içinde bakırlık turunculuk var çünkü
karamel olan kısımları da açıp sarı yapıp öyle kumral yaparsın ya da sarı yerleri mutlaka kuaföre yaptırmalsın..

Platin sarısı olan yerleri tek tek ayırıp açık kumrala boyamayı düşünüyorum, karamel olan yerleride açık küllü sarı yada açık küllü kumral ile boyuycam kuaförlere güvenim kalmadı artık :/

Back