• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acik ameliyatin diki$ izi

peki kızlar bu burun kanatlarının daraltıgı zaman dısardan görunen buyuk dikiş izleri de geciyomu dün ameliyat oldum kpalı teknıkle ama kanatları daraltıldıgı için dışardan bariz görünecek gibi duran dikişler var :43:

bunyeyle ilgili canim, bir de ten rengi de gorunup gorunmemesini etkiliyordur diye dusunuyorum...
gecmis olsun...

arkaaşlar benımde burun ucu ve kenarlarda epey bı dikiş vardı daha 1 haftada kayboldu,bışeyde surmedım..şuan kımse dikişi goremıyor ben yakından gostersemde hanı dıyorlar...bunye meselesımı acaba

gecmis olsun canim...
ne guzel iz falan kalmamis, masallah...

Benimde dikiş izim 12. haftada olmama rağmen hiç belli olmuyor. Hiçbirşey de kullanmadım :) Heralde bu konuda şansım varmış... Ama DR. um Bepanthen Krem önermişti. Hücre yenilemesini hızlandırıyor...

kızlar ameliyattan ne kadar sonra başlanıyor kremlere hani dikişler hala duruyorya o bakımdan soruyorum

benımde su anda baya iyi durumda sadece bı tarafta daha belırgın ama dısardan kimse ben göstermesem anlamıyor..ayrıca da burnunuzun içine yavasca dktrnzn tavsıye ettıgı kremı tamponlar cıktıktan sonra sürmeye baslayabılıyorsunuz ama dısardakı ızlerın gecmesını hızlandıracak yyada tamamen gecırecek bı krem yok çünkü o kremlerın bı faydası yok..doktorum bana aynen böyle dedi zamanla yavas yavas azalacak bunyeye görede tamamen gececek dedı..maksımum bır yıl içinde..doktorumdan alıntıdır :D

kızlar benım ameliyatımdan bu yana 1yıl geçti izlerin üzerine 1 kutu kapatıcı sürsemde nafile çok kabarık duruyo hala... tekrar contractubex kullanmaya başladım faydası olurmu bilemiyorum

senin sorunun senin cilt yapınla alakalı bazı ciltler keloid ve skar oluşuyo o yüzden kabarma yapıyo ama onun bi tedavisi yok kortizon fln enjekte ediyorlar içine ama nafile ama umudunu kaybetme sabret en azndan kabarıklığı az da olsa inicektir

kızlar ameliyat olalı 25 gün oldu dikiş izlerim kapandı kişiden kişiye değişiyor sanırım deriyle alakalı durum..

Back