- Konu Sahibi UyuyanGuzel
acık teknıkte iz kalma riski ne şikayet cok gb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorum tatmin edici bir cevap vermiyo 2.ameliyatım bu ilki güzel olmamıştı 2.dede bu hale getiridi beni o doktora ameliyat olduğuma o kadar pişmanımkı birsürü hekime başvuru yaptım izlerin kalıcı olduğunu söyluyolar napıcam bılmıyorum çok mutsuzum
geçenlerde kontorlüm için gitmiştim hastaneye bir bayan vardı sanırım açık amliyat olmuştu kesideki dikiş izi bariz belliydi burnu bazılarına göre güzelde sayılabilirdi çok kalkıktı ve burun deliklerinden içi gözüküyordu yani düzgün yapılmış hokka cinsinsen bir burundu ama estetik olduğu çok belliydi..yeniden ameliyat olmayamı gelmişti bilmiyorum ama dikiş izi yani bence hoş durmuyor..kalma ihtimali yüksek..tv de dinledim geçen gün bu riski almamak adına kapalı ameliyat daha iyiyimiş..ancak kapalı teknik tecrübeli bir doktor tarafından yapılmalıymış...
kızlar benım ameliyatımdan bu yana 1yıl geçti izlerin üzerine 1 kutu kapatıcı sürsemde nafile çok kabarık duruyo hala... tekrar contractubex kullanmaya başladım faydası olurmu bilemiyorum
kızlar benım ameliyatımdan bu yana 1yıl geçti izlerin üzerine 1 kutu kapatıcı sürsemde nafile çok kabarık duruyo hala... tekrar contractubex kullanmaya başladım faydası olurmu bilemiyorum
ben kolumdan küçük bir ameliyat geçirmiştim küçükken ufak bir dikiş var ama yıllarca geçmedi iz yani bünyeye bağlı
bende de hiç iz yok desem yeridir yani:44:
banada dktr contractubex verdi yarın kullanmaya başlıcam.Kullanan arkdşlarda dikişte açılma falan yapmadı dimi?,birde benim ameliyatım 10 günlük ve dikiş yeri kabarık normalmi acaba???
canım benim 50 günü geçiyo ama dikiş yeri daha şiş, orası biraz daha geç toparlıyomuş diye duydum, senin durumun çok normal yani, geçmiş olsun
banada dktr contractubex verdi yarın kullanmaya başlıcam.Kullanan arkdşlarda dikişte açılma falan yapmadı dimi?,birde benim ameliyatım 10 günlük ve dikiş yeri kabarık normalmi acaba???
arkaaşlar benımde burun ucu ve kenarlarda epey bı dikiş vardı daha 1 haftada kayboldu,bışeyde surmedım..şuan kımse dikişi goremıyor ben yakından gostersemde hanı dıyorlar...bunye meselesımı acaba
antıbıyotıgı duzenlı kullan fazla mımık yapma fala konusma bence cabuk ıyıleşir..ben bol bol meyve yedım rendeleyıpiçiiimi rahatlattın canm ya benmde burnumn kenarnda baya bı dıkıs var ama ılk gune göre şimdi daha iy görunuyorlar bende senınn gıbı hıcbırsey surmedım surmucem doktor zaten sakın o ınternetten duydugun kremlerı sürme bi faydası yok çunkü dedi..bencede bunye meselesi daha dıkıslerım alınmadı 3 gun sonra inşllhh bnnde senn gibi hızlıca gecer..
antıbıyotıgı duzenlı kullan fazla mımık yapma fala konusma bence cabuk ıyıleşir..ben bol bol meyve yedım rendeleyıp