• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acik ameliyatin diki$ izi

doktorum tatmin edici bir cevap vermiyo 2.ameliyatım bu ilki güzel olmamıştı 2.dede bu hale getiridi beni o doktora ameliyat olduğuma o kadar pişmanımkı birsürü hekime başvuru yaptım izlerin kalıcı olduğunu söyluyolar napıcam bılmıyorum çok mutsuzum:(

canim bilemiyorum :26:
yani ne oldugunu da tam bilmiyorum ama iz cok onemli degil bir fondoten surersin kapanir tatlim uzme kendini

acık teknıkte iz kalma riski ne şikayet cok gb

daha once de yazdigim gibi bu kisiden kisiye gore degisiyor ama bir cok kisinin izi geciyor.
kapali ameliyat doktorlar acisindan cok rahat olmadigi icin genelde acik ameliyat tercih ediliyor ben de acik ameliyati tavsiye ederim o yuzden.

acık teknıkte iz kalma riski ne şikayet cok gb

geçenlerde kontorlüm için gitmiştim hastaneye bir bayan vardı sanırım açık amliyat olmuştu kesideki dikiş izi bariz belliydi burnu bazılarına göre güzelde sayılabilirdi çok kalkıktı ve burun deliklerinden içi gözüküyordu yani düzgün yapılmış hokka cinsinsen bir burundu ama estetik olduğu çok belliydi..yeniden ameliyat olmayamı gelmişti bilmiyorum ama dikiş izi yani bence hoş durmuyor..kalma ihtimali yüksek..tv de dinledim geçen gün bu riski almamak adına kapalı ameliyat daha iyiyimiş..ancak kapalı teknik tecrübeli bir doktor tarafından yapılmalıymış...

geçenlerde kontorlüm için gitmiştim hastaneye bir bayan vardı sanırım açık amliyat olmuştu kesideki dikiş izi bariz belliydi burnu bazılarına göre güzelde sayılabilirdi çok kalkıktı ve burun deliklerinden içi gözüküyordu yani düzgün yapılmış hokka cinsinsen bir burundu ama estetik olduğu çok belliydi..yeniden ameliyat olmayamı gelmişti bilmiyorum ama dikiş izi yani bence hoş durmuyor..kalma ihtimali yüksek..tv de dinledim geçen gün bu riski almamak adına kapalı ameliyat daha iyiyimiş..ancak kapalı teknik tecrübeli bir doktor tarafından yapılmalıymış...

kadinin ameliyati belki yeni yapilmisti...
ameliyatinin ne zaman gerceklestigini bilmeden sisliklerine, burun deliklerinin cok belli olmasina, dikis izine falan bakmayin bana kalirsa...
1-2 aylik burunlarda bu tip seyler gormeniz cok dogal...
dikis izi, daha once de yazdigim gibi cabuk gecmiyor...
benim 4-5 aylikken bile hala belliydi, hele ilk zamanlar pembe oluyor bariz belli oluyor zaten.
ama suan burnuma baksaniz dikis izini gormeniz mumkun degil... :64:
gecti...
tecrubeli doktorlar bile kapali ameliyat yapmak riskli diyorlar...
burnu acip neyi var neyi yok gormek rahat bir ameliyat yapmak yerine kapaliyi tercih ve tavsiye etmiyorlar genelde...

benım neden hiç izim yok dikişleri alçıyı çıkarttığı gün almıştı ogün hafifi bi kızarıklık sonra hiç iz felan yok ya ben hiç sormadımda doktora açıkmı kapalımı die mantık olarak açık olmuş olmam lazım yoksa nie dikiş alsın değilmi kontrolde en iyi somak lazım:61:

kızlar benım ameliyatımdan bu yana 1yıl geçti izlerin üzerine 1 kutu kapatıcı sürsemde nafile çok kabarık duruyo hala... tekrar contractubex kullanmaya başladım faydası olurmu bilemiyorum

kızlar benım ameliyatımdan bu yana 1yıl geçti izlerin üzerine 1 kutu kapatıcı sürsemde nafile çok kabarık duruyo hala... tekrar contractubex kullanmaya başladım faydası olurmu bilemiyorum

ben kolumdan küçük bir ameliyat geçirmiştim küçükken ufak bir dikiş var ama yıllarca geçmedi iz yani bünyeye bağlı

bu krem izleri geciyor ama sizin sikayetiniz kabariklik...
yine bu kremi kullanmakla dogru bir karar verdiginizden emin misiniz?
bence bir doktora gorunun ve fikir alin.

ben kolumdan küçük bir ameliyat geçirmiştim küçükken ufak bir dikiş var ama yıllarca geçmedi iz yani bünyeye bağlı

bence de bunyeyle ilgili bir sey...
ayrica ten rengi de onemli olabilir.

bende de hiç iz yok desem yeridir yani:44:

sevindim canim

banada dktr contractubex verdi yarın kullanmaya başlıcam.Kullanan arkdşlarda dikişte açılma falan yapmadı dimi?,birde benim ameliyatım 10 günlük ve dikiş yeri kabarık normalmi acaba???

banada dktr contractubex verdi yarın kullanmaya başlıcam.Kullanan arkdşlarda dikişte açılma falan yapmadı dimi?,birde benim ameliyatım 10 günlük ve dikiş yeri kabarık normalmi acaba???

canım benim 50 günü geçiyo ama dikiş yeri daha şiş, orası biraz daha geç toparlıyomuş diye duydum, senin durumun çok normal yani, geçmiş olsun:71:

canım benim 50 günü geçiyo ama dikiş yeri daha şiş, orası biraz daha geç toparlıyomuş diye duydum, senin durumun çok normal yani, geçmiş olsun:71:

peki kızlar bu burun kanatlarının daraltıgı zaman dısardan görunen buyuk dikiş izleri de geciyomu dün ameliyat oldum kpalı teknıkle ama kanatları daraltıldıgı için dışardan bariz görünecek gibi duran dikişler var :43:

arkaaşlar benımde burun ucu ve kenarlarda epey bı dikiş vardı daha 1 haftada kayboldu,bışeyde surmedım..şuan kımse dikişi goremıyor ben yakından gostersemde hanı dıyorlar...bunye meselesımı acaba

ne kadar dogru tabı bılemem dikişlerım alınana kadar hep yumuşak ve sulu gıdalar aldım,çok az konustum,gülmedım mımık yapmadım..belkı yardımı olmuştur..bıkaç gun zaten robot gibi yatmıştım :27:

dikiş açılmaz sanırım benım dkıslerım 6 gun sonra alındı,şuan rahatlıkla dokunabılıyorum bıle,sanmam açılacagını canım:61:

arkaaşlar benımde burun ucu ve kenarlarda epey bı dikiş vardı daha 1 haftada kayboldu,bışeyde surmedım..şuan kımse dikişi goremıyor ben yakından gostersemde hanı dıyorlar...bunye meselesımı acaba

içiiimi rahatlattın canm ya benmde burnumn kenarnda baya bı dıkıs var ama ılk gune göre şimdi daha iy görunuyorlar bende senınn gıbı hıcbırsey surmedım surmucem doktor zaten sakın o ınternetten duydugun kremlerı sürme bi faydası yok çunkü dedi..bencede bunye meselesi daha dıkıslerım alınmadı 3 gun sonra inşllhh bnnde senn gibi hızlıca gecer..

içiiimi rahatlattın canm ya benmde burnumn kenarnda baya bı dıkıs var ama ılk gune göre şimdi daha iy görunuyorlar bende senınn gıbı hıcbırsey surmedım surmucem doktor zaten sakın o ınternetten duydugun kremlerı sürme bi faydası yok çunkü dedi..bencede bunye meselesi daha dıkıslerım alınmadı 3 gun sonra inşllhh bnnde senn gibi hızlıca gecer..
antıbıyotıgı duzenlı kullan fazla mımık yapma fala konusma bence cabuk ıyıleşir..ben bol bol meyve yedım rendeleyıp

antıbıyotıgı duzenlı kullan fazla mımık yapma fala konusma bence cabuk ıyıleşir..ben bol bol meyve yedım rendeleyıp

antibiyotıgı duzenlı kullanıyorum arda bazen dakıka gecırıyorum o kdar cok mımık yapmamaya calısıyorum nadır..ama ıkı gundur dıkıslerr bı kasınıyo bı kasınıyo anlatamam kendımı zor tutuyorum ama ellemıyorum kulak pamuguyla kremı surerken hafıf kasıyorum :D

Back