• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acik ameliyatin diki$ izi

burun izim gecti canim, cok az belli oluyor.
ama tirnagim izin ustune gelip te canimi yaktigim zaman kizariyor biraz.
cok cok dikkatle bakilirsa belli olur iz artik, burnumun icine girilmesi lazim :1:

kantaronla ilgili bilgisi olan varmı? sarı kantoronmu kırmızı kantaronmu hangisi etkili?

izler icin kirmizi kantaron etkili diye biliyorum canim.

çeşitli lazerlerle bu dikiş izi geçirilebiliyor diye biliyorum. sadece dikiş izleri değil yüzdeki bütün yara izleri.

bende contractubex kullanıyorum

Bende o ilacı kullandım. Şu anda hiçbir şekilde dikiş izim yok...

kizlar dikis izim gecti zamanla, cok az belli olacak bir iz var o da cok cok dikkat edilirse.
beklemek gerekiyor yani.
eger sizde de iz varda uzulmeyin geciyor :10:

ben de ameliyat olalı 1 ay oldu dikiş izlerim belli ama hiç takmıyorum nasıl olsa geçer, ama hala bariz sağ tarafımda şişlik burunucum kocaman yeni görenler soruyor kendine ne yaptın diye böyle o yüzden dikiş izine gelene kadar bir sürü sorunum var , ilk zamanlar bephantene plus sürdüm , kimse tavsiye etmedi ama yara izlerine iyi geliyor diye kullandım, hatta elimle kabuk bağlamıştı onuda koparmıştım krem iyi geldi , bakalım ne zaman normale döneceğiz, allahım herkesin derdine en kısa zamanda derman versin....:50:

gecmis olsun.
sisliklere kafanizi takmayin, gececek yavas yavas.
kesik izine de yuksek gunes koruma faktorlu krem surun disari cikarken, yaz kis farketmez hep surun.

Uyuyan güzel merhaba canım mesajına cevap veremiyorum çünkü mesaj sayım yetersiz :( benim önden biraz sol taraf şiş ve bu da yamuk gibi durmasına sebeb oluyo ve çok çok yavaş iniyor orası,sağ profil başkaa sol başka yani:))) kontrolde sorucam bakalım ben de.Onun haricinefes almam iyi...

Uyuyan güzel merhaba canım mesajına cevap veremiyorum çünkü mesaj sayım yetersiz :( benim önden biraz sol taraf şiş ve bu da yamuk gibi durmasına sebeb oluyo ve çok çok yavaş iniyor orası,sağ profil başkaa sol başka yani:))) kontrolde sorucam bakalım ben de.Onun haricinefes almam iyi...

buradan cevap verdigin icin cok sagol canim :34:
benim bazi sikayetlerim var...
nefes konusunda da...
suan beklemedeyim...
bir de Turkiye'de olmadigim icin Ufuk Beyle gorusemiyorum maalesef zorluk oluyor... :43:
burun ustunde bir cikinti var mi canim, eline gelen degil yani disaridan gorunen bir cikinti falan?

gecmıs olsun cnmm

sagol tatlim benimmm :71:

Son düzenleme:

benimde öyle ödemdir inşallah

Selam canım,elime gelen bi çıkıntı yok ama soldaki şişlik çok rahatsız ediyor.yandan çok güzel ama önden pek memnun deilim. Bir de sürekli en ufak bir serin havada grip oldum ameliyattan sonra bu 5. gribim.:(

Selam canım,elime gelen bi çıkıntı yok ama soldaki şişlik çok rahatsız ediyor.yandan çok güzel ama önden pek memnun deilim. Bir de sürekli en ufak bir serin havada grip oldum ameliyattan sonra bu 5. gribim.:(

benim de tam tersi, onden cok guzel cok begeniyorum ama profilde cikintim belli oluyor.
bende de sol tarafta hala biraz odem var, onlar da gecer insallah.
grip olman vucut direncinle ilgili olabilir mi tatlim? gecmis olsun :71:

kızlar dikiş izlerine iyi gelen bişey var mı , gerçi bir çok kişi gibi benim de dikiş izlerine gelene kadar bir sürü sayıcak şey var :43: ama merak ettim, bide dikiş izleri yavaş yavaş geçenler varsa yaklaşık ne kadar sürdü izlerin biraz da olsa belli olmaması benim 40 günü geçiyo ama sol taraftaki şişler daha yavaş indiği için o taraftan bakınca biraz daha belli oluyo..hepimize geçmiş olsun:71:

canim senin daha 40 gun olmus, dikis izi ilk 2-3 ay falan pembe olur cok belli olur ama sonra yavas yavas geciyo. 6 ayda siliklesir tamamen. bu kisiye gore degisir ama.

merhaba arkadaşlar benimde ciddi bir sorunum var 1 yıl önce açık teknikle burun ameliyatı oldum burun tabanında top top dikiş izleri kaldı çok dikkat çekici çok rahatsız ediyo beni.. contractubex kullandım bi faydasını görmedim benimle aynı dertte olanlar varsa lütfen cvp yazsınlar ne yapabilirim çok çaresizim

merhaba arkadaşlar benimde ciddi bir sorunum var 1 yıl önce açık teknikle burun ameliyatı oldum burun tabanında top top dikiş izleri kaldı çok dikkat çekici çok rahatsız ediyo beni.. contractubex kullandım bi faydasını görmedim benimle aynı dertte olanlar varsa lütfen cvp yazsınlar ne yapabilirim çok çaresizim

canım doktoruna danıstınmı bu duruma o nededı ? doktorun kımdı ? cok soru soruyorum ama kusura bakma sadece meraktan bende amelıyat olmayı dusunuyorum ve aynı seylerle karsılasırım dıye korkuyorum :(((

maalesef bilgim yok canim doktoruna danis bence

doktorum tatmin edici bir cevap vermiyo 2.ameliyatım bu ilki güzel olmamıştı 2.dede bu hale getiridi beni o doktora ameliyat olduğuma o kadar pişmanımkı birsürü hekime başvuru yaptım izlerin kalıcı olduğunu söyluyolar napıcam bılmıyorum çok mutsuzum:(

Son düzenleyen: Moderatör:
Back