- Konu Sahibi UyuyanGuzel
burun izin ne alemde şuan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kantaronla ilgili bilgisi olan varmı? sarı kantoronmu kırmızı kantaronmu hangisi etkili?
çeşitli lazerlerle bu dikiş izi geçirilebiliyor diye biliyorum. sadece dikiş izleri değil yüzdeki bütün yara izleri.
bende contractubex kullanıyorum
Bende o ilacı kullandım. Şu anda hiçbir şekilde dikiş izim yok...
Uyuyan güzel merhaba canım mesajına cevap veremiyorum çünkü mesaj sayım yetersiz benim önden biraz sol taraf şiş ve bu da yamuk gibi durmasına sebeb oluyo ve çok çok yavaş iniyor orası,sağ profil başkaa sol başka yani:))) kontrolde sorucam bakalım ben de.Onun haricinefes almam iyi...
gecmıs olsun cnmm
Uyuyan güzel merhaba canım mesajına cevap veremiyorum çünkü mesaj sayım yetersiz benim önden biraz sol taraf şiş ve bu da yamuk gibi durmasına sebeb oluyo ve çok çok yavaş iniyor orası,sağ profil başkaa sol başka yani:))) kontrolde sorucam bakalım ben de.Onun haricinefes almam iyi...
Selam canım,elime gelen bi çıkıntı yok ama soldaki şişlik çok rahatsız ediyor.yandan çok güzel ama önden pek memnun deilim. Bir de sürekli en ufak bir serin havada grip oldum ameliyattan sonra bu 5. gribim.
merhaba arkadaşlar benimde ciddi bir sorunum var 1 yıl önce açık teknikle burun ameliyatı oldum burun tabanında top top dikiş izleri kaldı çok dikkat çekici çok rahatsız ediyo beni.. contractubex kullandım bi faydasını görmedim benimle aynı dertte olanlar varsa lütfen cvp yazsınlar ne yapabilirim çok çaresizim
merhaba arkadaşlar benimde ciddi bir sorunum var 1 yıl önce açık teknikle burun ameliyatı oldum burun tabanında top top dikiş izleri kaldı çok dikkat çekici çok rahatsız ediyo beni.. contractubex kullandım bi faydasını görmedim benimle aynı dertte olanlar varsa lütfen cvp yazsınlar ne yapabilirim çok çaresizim