• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acik ameliyatin diki$ izi

UyuyanGuzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
4.068
683
123
kizlar merhaba,
acik yontemle burun estetigi olduysaniz burun ucundaki diki$ izini gecirmek icin krem kullandiniz mi?
yoksa kendiliginden mi gecti?
ya da hala sizinle beraber duruyor mu bu iz? kafamçokkarıştı

ameliyat olali 5 ay olacak nerdeyse ama diki$ izim pembe...
doktoruma sordum iz tamamen gecmezmis.
aslinda bu iz kisiden kisiye gore degisirmis yani kimisinde kaliyor kimisinde kalmiyor, metabolizmayla alakali sanirim...

krem kullansam mi diyorum?
mesela contractubex gel?
bi ara medicasol surmustum ama deriyi soydu, hem kizariklik ve kabarikli yapiyor o yuzden surmuyorum...
ne yapsak acaba benimle ayni derdi olan var mi? boshayallersmile

Canım ben iki kere açık ameliyat oldum..Contractubex kullandım..Bir de kırmızı kantoron yağı kullandım..7 ay oldu ve o izler geçti...Cildiyecim bir krem daha verdi ama adına bir bakayım yazarım onuda...

kantaron yagi bende de var kullanayim bari canim :hulya:
bacagim yanmisti bir kere ve sadece kantoron yagi kullanmistim, gecmisti kaydirigubbakcemile4
contractubex'i doktor yazdirmam lazim burada recetesiz satmiyorlar:((
bu krem cildi soyuyor mu canim nasil bir etki yapiyor?
kasindirma, kabarma falan yapiyor mu acaba?

Aman aman! O kremden uzak dur. Ben de göz kapağından ameliyat oldum, ben de aynı dertten mustaribim.
o kremle birlikte 3 krem aldım. Biri dermatit sigel, biri de scarex diye bir krem. Başta ondan sürdüm; ilk gün bir şey olmadı ama diğer günler bir kaşıntı yaptı ki, sorma gitsin. Gece uykudan uyanıyordum. Sen burnuna sürersen, kaşayacağım diye zarar verebilirsin Allah korusun. Ben şimdi gündüz scarex gece de dermatiti kullanıyorum. Dermatiti almış bulundum; scarex çok güzel bir jel ama mucize de beklememek lazım. 5, 6 ay kullanın yazıyor kutusunda. Ama müthiş bir jel; ipek gibi, yumuşacık yapıyor sürüldüğü yeri, üzerine kapatıcı sürerek kamufle edebilirsin. Geçmiş olsun. Bulursan etkili bir şey haberim olsun.

kizlar merhaba,
acik yontemle burun estetigi olduysaniz burun ucundaki diki$ izini gecirmek icin krem kullandiniz mi?
yoksa kendiliginden mi gecti?
ya da hala sizinle beraber duruyor mu bu iz? kafamçokkarıştı

ameliyat olali 5 ay olacak nerdeyse ama diki$ izim pembe...
doktoruma sordum iz tamamen gecmezmis.
aslinda bu iz kisiden kisiye gore degisirmis yani kimisinde kaliyor kimisinde kalmiyor, metabolizmayla alakali sanirim...

krem kullansam mi diyorum?
mesela contractubex gel?
bi ara medicasol surmustum ama deriyi soydu, hem kizariklik ve kabarikli yapiyor o yuzden surmuyorum...
ne yapsak acaba benimle ayni derdi olan var mi? boshayallersmile

canim benim bence bisey< felan sürme belkim alerji felan olar sonra ugras dur..efet iz tamamen gecmiyor cok az minnacik da olsa kaliyor ama ebnde ALLAH a sükür pembe felan durmuyor..yani cok yakindan teleskopla bbakicaksinki anliyasin..yani kisden kisie degisoyr gülüm..

Aman aman! O kremden uzak dur. Ben de göz kapağından ameliyat oldum, ben de aynı dertten mustaribim.
o kremle birlikte 3 krem aldım. Biri dermatit sigel, biri de scarex diye bir krem. Başta ondan sürdüm; ilk gün bir şey olmadı ama diğer günler bir kaşıntı yaptı ki, sorma gitsin. Gece uykudan uyanıyordum. Sen burnuna sürersen, kaşayacağım diye zarar verebilirsin Allah korusun. Ben şimdi gündüz scarex gece de dermatiti kullanıyorum. Dermatiti almış bulundum; scarex çok güzel bir jel ama mucize de beklememek lazım. 5, 6 ay kullanın yazıyor kutusunda. Ama müthiş bir jel; ipek gibi, yumuşacık yapıyor sürüldüğü yeri, üzerine kapatıcı sürerek kamufle edebilirsin. Geçmiş olsun. Bulursan etkili bir şey haberim olsun.

canim uzak dur dedigin contractubex mi? CADIARZU
madecasolden de bahsetmistim ben de...
mennun kaldigin kremi kullanmak isterdim ama burada var mi bilmiyorum canim
arastirmak lazim

canim benim bence bisey< felan sürme belkim alerji felan olar sonra ugras dur..efet iz tamamen gecmiyor cok az minnacik da olsa kaliyor ama ebnde ALLAH a sükür pembe felan durmuyor..yani cok yakindan teleskopla bbakicaksinki anliyasin..yani kisden kisie degisoyr gülüm..

acelyam belki de haklisin...belki de hic bir sey kullanmamam gerek ama iz kalmasin istiyorum...
medacasol'u surdugumde feci bir kasinti olmustu, hatta onu baska bir yerime daha surmustum kasinti, kabariklik gunlerce gecmedi 4-5 gun o krem surdugum yer kabarik kipkirmizi gezdim laelaelaelaelae
etkili bir kreme benziyor ama cekmek zor vallahi

kizlar cevoo disinda contruxtubex kullanip ta yararini goren ve tavsiye eden var mi ???? :dance:

Kızlar herkes de kaşıntı yapacak diye bir kural yok..Ben sezerayn izim için de bunu kullandım çok faydasını gördüm..Cildiyecimin verdiği krem yakma ile kaşıntı arası birşey yaptı.. Ama o da öyle olacağını söylemişti..Contractubexi Emre bey yazmıştı bana ve hiç sıkıntı yaşamadım..Herkesin bünyesi farklı tepki verebilir..Bence bir dermatologla görüşebilirsin..

cantractubex'i ben sırtımdaki birkaç yara izi için kullanıyorum. gayet de başarılı bir krem, en azından benim izlerimin iyileşmesini hızlandırdı. eğer vücudunda bir-iki iz varsa belki ilk önce onların üzerinde denemen daha iyi olabilir canım, sonuçta bünyen tepki verecekse o zaman verir ve anlarsın. yine de kesinlikle doktoruna danışmadan kullanma bence. ben 3 günde bir kullanıyorum, çünkü doktora danışmadan aldım ve her gün kullanırsam olumsuz etki yapar mı bilmiyorum..

sagolun kizlar en iyisi bir dermatologa gorunmek sanirim...
tabii vaktim olursa :delphin:

benim anlamadigim bu izi gececek mi gecmeyecek mi diye dusunen tek kisi ben miyim fisfisfis ?

canım ben cantractubex'i 1 ay kullandım.dikiş izlerini tamamı olmasada yüde 70ini giderdi.kalmadı ğibi bi şey oldu.izlerin tamamen kaybolması 9 ay falan sürdü.

Canım, ben contractubex'i kastettim. Çok kaşıntı yapıyor. Ama 2 yıl önce reflü ameliyatı olmuştum. Karın bölgesinde 1.5 cm kesi var; ona sürdüm, bayağı etkili oldu. Yüzdeki izler sanırım biraz daha müzmin oluyor. Hele de neşter izi. Ben 2 ay oldum ameliyat olalı. Gece gündüz o yazdığım jelleri kullanıyorum. Tamamen geçer mi bilmiyorum ama 6 aydan önce geçmez, orası kesin. Bir de bu contractubex gündüz yüze sürülmemeli. Belirgin bi tabaka oluşturuyor. Üzerine makyaj da yapılmaz.

canım ben cantractubex'i 1 ay kullandım.dikiş izlerini tamamı olmasada yüde 70ini giderdi.kalmadı ğibi bi şey oldu.izlerin tamamen kaybolması 9 ay falan sürdü.

Canım, ben contractubex'i kastettim. Çok kaşıntı yapıyor. Ama 2 yıl önce reflü ameliyatı olmuştum. Karın bölgesinde 1.5 cm kesi var; ona sürdüm, bayağı etkili oldu. Yüzdeki izler sanırım biraz daha müzmin oluyor. Hele de neşter izi. Ben 2 ay oldum ameliyat olalı. Gece gündüz o yazdığım jelleri kullanıyorum. Tamamen geçer mi bilmiyorum ama 6 aydan önce geçmez, orası kesin. Bir de bu contractubex gündüz yüze sürülmemeli. Belirgin bi tabaka oluşturuyor. Üzerine makyaj da yapılmaz.

anladim canlarim
ben yine de bi kere denemek istiyorum kaydirigubbakcemile3 :icecream:
zaten yasadigim yerde bu krem recetesiz satilmiyor, doktora sorarim su iz icin bu kremi kullanabilir miyim diye...
once 1-2 kere aksamlari surer denerim kasinti kabarma falan yapacak mi diye sorun yoksa biraz kullanirim zemuszemus

aynen yaa benimki de pembe...doktorum pembe rengin solmasi icin daha erken dedi ama hemen gecsin ve de iz kalmasin istiyorum zemuszemus

çeşitli lazerlerle bu dikiş izi geçirilebiliyor diye biliyorum. sadece dikiş izleri değil yüzdeki bütün yara izleri.

çeşitli lazerlerle bu dikiş izi geçirilebiliyor diye biliyorum. sadece dikiş izleri değil yüzdeki bütün yara izleri.

Back