- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.451
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Dr götürün mutlaka.Kızlar cevaplarınız önemli
Oğlum vicksi parmaklayıp gözlerine sürmüş. Feryat figan ağlayınca hemen yanına gittim yüzünü gözlerini bol su ile yıkadım. Şu an kızarık ve biraz şiş. Doktora götürmem gerekir mi ? Gözüne zarar verir mi ? Baktım ama bununla alakalı bir şey bulamadım internette
Okudum ama bulamadım. Yutulması ile ilgili var. Teşekkür ederimProspektüsünde yazar gözle temas ettiğinde ne yapmanız gerektiği. Geçmiş olsun.
Hemde nasıl.. Büyük oğlum hasta babası iyi kapatmamış kapağı yoksa açamazdı. Ona da ayrı kızgınım. Offgecmıs olsun ya nasıl yanmıstır canım benım
Kızlar cevaplarınız önemli
Oğlum vicksi parmaklayıp gözlerine sürmüş. Feryat figan ağlayınca hemen yanına gittim yüzünü gözlerini bol su ile yıkadım. Şu an kızarık ve biraz şiş. Doktora götürmem gerekir mi ? Gözüne zarar verir mi ? Baktım ama bununla alakalı bir şey bulamadım internette
çok geçmiş olsunTeşekkür ederim kızlar. Doktora gittik damla verdi. Bir sorun yokmuş. Gözüne direk temas etmemiş. Kirpilerde kalmış ama çok keskin bir kokusu olduğu için o yakmış gözünü. Kızarıklığı da geçti zaten. Doktor solisyonla temizledi. Gerçekten çok korktum gözüne bir şey olacak diye. Aman diyim sizler dikkat edin ortalıkta bırakmayın böyle şeyleri
Tekrar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?