Aciill oğlum gözüne vicks sürmüş!

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.451
208
Kızlar cevaplarınız önemli
Oğlum vicksi parmaklayıp gözlerine sürmüş. Feryat figan ağlayınca hemen yanına gittim yüzünü gözlerini bol su ile yıkadım. Şu an kızarık ve biraz şiş. Doktora götürmem gerekir mi ? Gözüne zarar verir mi ? Baktım ama bununla alakalı bir şey bulamadım internette

Genelde ilaç türevi ve yabancı cisimler gözle temas ettiğinde bol su ile yıkayıp acilen doktora gidilmesi gerektigi belirtilir. Göz önemli sonuçta bence 112 yi arayıp bi sorun onların yönlendirmesi ile yapılması gerekeni yapın. Ben genelde önce 112 yi arar bilgi alırım doktora gidin dediklerinde de giderim. Çok geçmiş olsun.

Oğlum vicksi parmaklayıp gözlerine sürmüş. Feryat figan ağlayınca hemen yanına gittim yüzünü gözlerini bol su ile yıkadım. Şu an kızarık ve biraz şiş. Doktora götürmem gerekir mi ? Gözüne zarar verir mi ? Baktım ama bununla alakalı bir şey bulamadım internette
Dr götürün mutlaka.

Bakin burda gözle temasında korneaya zarar verebileceği yazıyor . Bence mutlaka 112 yi arayın yâda direk bir acile gidin

Teşekkür ederim kızlar. Doktora gittik damla verdi. Bir sorun yokmuş. Gözüne direk temas etmemiş. Kirpilerde kalmış ama çok keskin bir kokusu olduğu için o yakmış gözünü. Kızarıklığı da geçti zaten. Doktor solisyonla temizledi. Gerçekten çok korktum gözüne bir şey olacak diye. Aman diyim sizler dikkat edin ortalıkta bırakmayın böyle şeyleri 😔
Tekrar teşekkürler

Ben de geçen sene küçük oğlum gece hastalıktan burnu tıkanıp uyuyamayınca burun hizasına süreyim de nefesini açsın diye düşündüm. Gece yarısı gece lambası yanıyor sadece uyku sersemiyim. Yan tutarak tamda çocuğun yüzüne doğru açmamla içinde sıvılaşan kısım çocuğun ağzına burnuna gözüne dökülüverdi.Aklım çıktı birşey olacak diye. Büyüğüm olsa feryadı basmıştı. bu oğlumun acı eşiği yüksek galiba can acısına kolay kolay ağlamaz ama yinede bi yarım saat kıvrandı. yüzünü yıkadım temizledim birşey olmadı. Snırım oğlunuz ovduğu için de şişmiş olabilir. yine de geçmezse doktora gitmekte fayda var.
O değilde burnu iyi açılmıştı ama surata o kadar viks yiyince :)

Teşekkür ederim kızlar. Doktora gittik damla verdi. Bir sorun yokmuş. Gözüne direk temas etmemiş. Kirpilerde kalmış ama çok keskin bir kokusu olduğu için o yakmış gözünü. Kızarıklığı da geçti zaten. Doktor solisyonla temizledi. Gerçekten çok korktum gözüne bir şey olacak diye. Aman diyim sizler dikkat edin ortalıkta bırakmayın böyle şeyleri 😔
Tekrar teşekkürler
çok geçmiş olsun

Back