- 4 Mart 2022
- 68
- 29
- 8
- Konu Sahibi mercimek12
-
HamilesinEki Görüntüle 3040596 Kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var bugün adet günüm ve erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim benim gibi olan oldu mu ?
ay hadi İnşallah çok bekliyorum zaten ama eminde olamadım ilk tecrübem bu da anlayamıyorum.Hamilesin
yukarıda hamilesin yazılmış ya canım :) 2.çizgi gayet net bunda anlaşılamayacak bir şey yok hamlesin. Kan testi vermende fayda var. Hayırlı,sağlıklı olsunBöyle yaşayan birisi yok mu ya
Ya ben acaba adet günü bunu öğrenen var mı diye merak ettimyukarıda hamilesin yazılmış ya canım :) 2.çizgi gayet net bunda anlaşılamayacak bir şey yok hamlesin. Kan testi vermende fayda var. Hayırlı,sağlıklı olsun
Hayırlı olsun hamilesinEki Görüntüle 3040596 Kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var bugün adet günüm ve erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim benim gibi olan oldu mu ?
Hayırlı olsunEki Görüntüle 3040596 Kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var bugün adet günüm ve erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim benim gibi olan oldu mu ?
Kan testiniz kaç çıktı?Eki Görüntüle 3040596 Kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var bugün adet günüm ve erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim benim gibi olan oldu mu ?
Kan testiniz kaç çıkt
Kan testim çıktı ama dokturum yarına bakacak yoktu anlamadım bende siz anlat mısınız paylaşabilirimKan testiniz kaç çıktı?
Hala öğrenemedim ki sonucuHayırlı olsun
Paylaşır mısınız bir bakalımKan testim çıktı ama dokturum yarına bakacak yoktu anlamadım bende siz anlat mısınız paylaşabilirim
Sonuç bu hiç anlamadım benPaylaşır mısınız bir bakalım
Yalnız ben burada beta HCG yani gebelik testine dair bir şey göremedimSonuç bu hiç anlamadım ben
Bende onu anlamadım zaten özellikle hamilelik için dedim birde horman ve kolesterol falan görünüyor sadeceYalnız ben burada beta HCG yani gebelik testine dair bir şey göremedim
İlginç... Ne zaman yaptırdınız kan testini ve nerede ? Acaba henüz sonucu çıkmadı da sisteme düşmemiş olabilir mi?Bende onu anlamadım zaten özellikle hamilelik için dedim birde horman ve kolesterol falan görünüyor sadece
Sağlık ocağında yaptırdım sabah, devlet hastanesine gönderiyoruz biz hastanenin sitesinden bakabilirsiniz demişlerdi sonuçlar içinde baktığımda da sadece bu sonuçları buldum ve anlam da veremedim.İlginç... Ne zaman yaptırdınız kan testini ve nerede ? Acaba henüz sonucu çıkmadı da sisteme düşmemiş olabilir mi?
Az önce paylaştığıniz sonuca baktım ama beta HCG değerinizi goremedimKan testim çıktı ama dokturum yarına bakacak yoktu anlamadım bende siz anlat mısınız paylaşabilirim
Bence arayıp bir sorun muhtemelen bir yanlışlık olduSağlık ocağında yaptırdım sabah, devlet hastanesine gönderiyoruz biz hastanenin sitesinden bakabilirsiniz demişlerdi sonuçlar içinde baktığımda da sadece bu sonuçları buldum ve anlam da veremedim.
Bende onu arıyorum acaba anlamadığım bir yerinde mi yazıyor diye paylaştım ama her aksilik gibi bu da beni buldu ve yarın tekrar kan vermek zorunda kalcam benAz önce paylaştığıniz sonuca baktım ama beta HCG değerinizi goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?