- 4 Mart 2022
- 68
- 29
- 8
- Konu Sahibi mercimek12
-
Bende onu arıyorum acaba anlamadığım bir yerinde mi yazıyor diye paylaştım ama her aksilik gibi bu da beni buldu ve yarın tekrar kan vermek zorunda kalcam benAz önce paylaştığıniz sonuca baktım ama beta HCG değerinizi goremedim
Vallahi sabah doktora gidip sorcam artık kesin aman yanlış olmuş şöyle böyle der tekrar kan verdirir bana çünkü asla kolay bir şekilde işlerimiz halletmek yok alıştım buna daBence arayıp bir sorun muhtemelen bir yanlışlık oldu
Betanız kaç çıktı? Hayırlı olsunKızlar benim gibi olupta sonucunu merak edenler olursa okusun ben hamileyim inşallah Allah isteyen herkese nasip eder
hayırlı olsun inşallah :) neden sonuç ekranında betahcg yokmuş merak ettim :)Kızlar benim gibi olupta sonucunu merak edenler olursa okusun ben hamileyim inşallah Allah isteyen herkese nasip eder
Sonuç çıkmış galibaBende onu anlamadım zaten özellikle hamilelik için dedim birde horman ve kolesterol falan görünüyor sadece
Bakmayı unutmuşlar sonra hemen numune kandan bakıp iki saat sonra sonucu öğrendimhayırlı olsun inşallah :) neden sonuç ekranında betahcg yokmuş merak ettim :)
Evet bugün aldım sonucuSonuç çıkmış galiba
Betanız kaç çıktı? Hayırlı olsun
Teşekkür ederimBetanız kaç çıktı? Hayırlı olsun
Var tabi kiYa ben acaba adet günü bunu öğrenen var mı diye merak ettimTecrübem de yok bu konuda ama dediğiniz gibi bende yarın gidip kan testi yaptırcam. Teşekkür ederim
Evet bugün aldım sonucu
Teşekkür ederimHCG 283,3 çıkmış bende
Bence ikinci çizgi hamilelik dışında asla renk vermiyor bunu çok iyi gördüm çünkü bence sende hamilesinHayırlı olsun canım hamile gözüküyorsun. Ben de sizden bir konu hakkında yardım isteyecektim. ben de test yaptım ama ikinci çizgi olması gereken yerde çıkmadı. Test mi hatalı demek bu?
Ben boyleydim hamılesınBöyle yaşayan birisi yok mu ya
İnşallah öyledir yaaBence ikinci çizgi hamilelik dışında asla renk vermiyor bunu çok iyi gördüm çünkü bence sende hamilesin
Test hatalı tekrar yap canımHayırlı olsun canım hamile gözüküyorsun. Ben de sizden bir konu hakkında yardım isteyecektim. ben de test yaptım ama ikinci çizgi olması gereken yerde çıkmadı. Test mi hatalı demek bu?
Bence yarın git kan ver en iyi bu şekilde öğrenirsinİnşallah öyledir yaa
Biraz korkuyorum reglimin geçmesini bekleyeceğim inşallah bebeğim vardırBence yarın git kan ver en iyi bu şekilde öğrenirsin
İnşallah vardırBiraz korkuyorum reglimin geçmesini bekleyeceğim inşallah bebeğim vardır
Arkadasimin basina geldi ayni olay hamile çıktı sonucu inşallah seninde oyledirEki Görüntüle 3040596 Kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var bugün adet günüm ve erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim benim gibi olan oldu mu ?
Evet bende hamileyimArkadasimin basina geldi ayni olay hamile çıktı sonucu inşallah seninde oyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?