• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiilll...

Az önce paylaştığıniz sonuca baktım ama beta HCG değerinizi goremedim
Bende onu arıyorum acaba anlamadığım bir yerinde mi yazıyor diye paylaştım ama her aksilik gibi bu da beni buldu ve yarın tekrar kan vermek zorunda kalcam ben
Bence arayıp bir sorun muhtemelen bir yanlışlık oldu
Vallahi sabah doktora gidip sorcam artık kesin aman yanlış olmuş şöyle böyle der tekrar kan verdirir bana çünkü asla kolay bir şekilde işlerimiz halletmek yok alıştım buna da 🙂

Ya ben acaba adet günü bunu öğrenen var mı diye merak ettim 🙂 Tecrübem de yok bu konuda ama dediğiniz gibi bende yarın gidip kan testi yaptırcam. Teşekkür ederim 🙏🏻
Var tabi ki☺️ Ertesi gün daha koyu çıkar. Siz kan testi istemişsiniz. Gebelik testi isteyeceksiniz.

Hayırlı olsun canım hamile gözüküyorsun. Ben de sizden bir konu hakkında yardım isteyecektim. ben de test yaptım ama ikinci çizgi olması gereken yerde çıkmadı. Test mi hatalı demek bu?

Eklentiler

• IMG_20220408_133831.jpg
    IMG_20220408_133831.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 102
Hayırlı olsun canım hamile gözüküyorsun. Ben de sizden bir konu hakkında yardım isteyecektim. ben de test yaptım ama ikinci çizgi olması gereken yerde çıkmadı. Test mi hatalı demek bu?
Bence ikinci çizgi hamilelik dışında asla renk vermiyor bunu çok iyi gördüm çünkü bence sende hamilesin 🙂

Back