• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acıdan kıvranıyorum lütfen yardım edin:((

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
kızlar uzun ama nolur okuyun belkide hepinize basit bir şey olarak gelecek bu kadar kısa zamanda diye ama içimdekini bir ben bir Allah bilir lütfen zamanın kısalığına değil ben de yarattığı etkiye bakarak yorum yapın.. 2 ay önce biriyle çıkmaya başladım ama hep dua ederdim benim gibi seven biri çıksın karşıma diye ve biri çıktı o kadar mutluydum ki tahmin edemezsiniz. Her gün benle buluşmak isterdi ve 58 gün buluştuk her gün okulum olduğu zamanlar çıkışlarda gelir alır olmadığı zamanlar buluşur öğlen akşam bizim oraya döner o en son otobüs kaçtaysa o kadar bekler o saatte dönerdi bu hiç şaşmadı .. ilk zamanlarda tartışırdık ama o beni çok sevdiğinden hemen barışmanın yollarını arardı ağlardı bile düşünün.Çok ciddi başladık bu ilişkiye sonu evlilik olacak diye ama biz bu insanla bir tanışma sitesinde tanıştık. O günden sonra zaten her şey kapandı. halasıyla birlikte kalıyor bu çocuk anne baba ayrı anne baba ayrı şehirlerde . Burda halası, babaannesi,dedesi var. Ve ailesine toz kondurmaz. daha sonra biz tartışmaya başladık ama bu sefer araya hakaret girdi hatta bazen kolumu sıkmalar can acıtmalar yapıyordu bunları sonra oturup beni bırakma ben hayatta en çok seni bu kadar sevdim birinin yanına her gün geldim diye söyleniyor ağlıyordu.. Ve ben onu çok sevmiştim çünkü kimse bunların dışında bana bu kadar değer vermemişti.Babaannesiyle herkesle tanıştırdı.1 kez cok buyuk tartıstık halası duydu arkadan söylendi halasının yanında benimle tartışmış bir de kadın söylediklerimi duydu ve o kadar sinirlenmiştim ki çok zor atlattım. Annem bu ilişkiyi istemiyordu bize zorluklar yaşattı ama ben pes etmedim ayrılmayacağım demiştim onun için evde bazen tartışmalar yaşadığımı biliyordu . o her zaman yanındayım ben senin şimdi çok param olsa evlenirdim diyordu. ben trip atan biriyim bazen çok sıktım onu bunu da biliyorum. Ama bizim tekrardan büyük bir tartışmamız olmuştu onun işleri vardı 2 gün beni hiç takmadı sonrasında ben resti çekince birden değişti melek oldu her dakika görüşmek istiyordu hatta tripler atıyordu.Çarşamba günü olan oldu. İlk defa babam bi ilişkimi duymuştu annem söylemişti ona ve babam her şeyini araştırmış bu çocuğun hatta aramış halasını .. Çarşamba günü bunlar seyahat acentasında çalışıyor buluşcaktık yine benim okul çıkışı. sabah beni onların acentasında fotoğraf gösterisi olacak oraya çağırdı gidemezdim babam evdeydi ama ben annemden izin almıştım . sonra bu cocuk beni takmamaya başladı bi soru sormuştum cevap vermedi inatlaştı benle ve tartışma başladı suratıma kapamalar telefonu hakaretler ufak tefek.. Yine o 2 güne dönmüştük okula gittim okula gelcem falan diye attı tuttu gelmedi. Yapması gerekenler varmış halacığı istemiş . Halasıyla aynı şirketteler.Bana lütfen gel diye bütün gün yalvardı . Sonra bu çocuk beni ağlattı telefonda umrunda bile olmadı ben bitirdim ilişkiyi telefonları kapıyordu hep.sonunda kadiköye geldi çünkü kötüydüm. çok büyük kavga ettik tokat attı bana ben ağlıyordum. Bana sarıldı benden ayrılırsan kendime bişi yaparım o bu şu söyledi gitmem lazım anla dedi gel benimle dedi gitmedim eve geldim . O bana araba çarptı dedi ki yalan biliyordum sonra akşam beni sevmiyorsun yazdı en son da seni seviyorum yazdı.daha sonra baktım telefonlar kapandı. eve gelıyorum duyuyorum kı babam halasını aramış tanışma amaçlı ama halası başlamış melis için yiğenimin işleri aksıyordu başta güzeldi arkadaşlıkları şimdi çığırından çıktı. yiğenim de sıkıldı hala napim diyordu (ki böyle bir şey olamaz cunku her gün görüşmek isteyen gelme dediğimde beni sevmiyorsun diyen oydu) ben ona demiştim bak halan bi gün böyle bir şey diyecek diye o hayır demez halam öyle bir şey demişti baktı ki babam halası paso beni kötülüyor babam da o zaman yiğeninize söyleyin elini ayağını çeksin ben kızımınkini çekiyorum demiş.Bunları dinlediğimde başımdan kaynar sular döküldü tahmin edemezsiniz.2 ay dolu dolu tüm güzelliğiyle bitmişti. Ve akşam telfonunu açtı bana her şey bitti yazdı . O asla pes etmem diyen insan yazdı bunu kimbilir halası neler dedi. Faceden her şeyi kaldırıyordu ben de ondan hızlı davrandım ve kaldırdım. Ve o gece hemen tanıştığımız siteye tekrar üye oldu ve paso çevrimiçi. ben de onun hırkası ve gözlüğü kalmıştı sonkez getirirmisin dedi ben de yollarım demiştim ya da bırakırım o da bırakırsan haber ver sana resmini vercem dedi ben de yırt at dedim. bana 5 saat sonra sen getirirsin dedi ben yollarım demiştim. Dün fake bi adres açıp o sitede işlettim onu hep buluşmak istiyordu herkesle düşünün canım nasıl acıyor eskiyi düşünüyorum bu çocuk sensiz yapamıyorum diyip geceleri ağlardı.Ve dün yazdım yarın gel al eşyanı diye evimin buraya kadar gelcekmiş ama kaçta olduğunu söylemedi ama uyuyamadım tüm gece 3 gün önce gecesi bana ben artık daha da ciddiyim meltem sen olcaksın senle istiyorum yaşlanmayı diyen adam 2.gün bitti dedi . Neden böyle oldu anlamadım hemen nasıl bitti sevgi nasıl:(( canım çok acıyorr inanamazsınız inanmıştım ona ne yapacağım ben:(

yaşlarınız kaç
ne kadar da süreye değil yaşananlara bakım desende
2 ay gibi bi sürede aileyle tanışmalar babanın halasını araması kötü olmuş

siz daha birbiriniz alışmadan tanımadan aileler girmiş işin içine
halası da biraz fena sanırım işler karışmış
tokat atmalar kavga etmeler sonra ağlayıp barışmalar iyi birşey değil ki

çok kısa sürede tüketmişsiniz bazı şeyleri
siteye de seni sinir etmek için üye olmuştur
ama gerçek yüzü de budur çünkü ortada birşey yokken ayrımayı düşünen insandan hayır gelmez

yaşlarınız kaç
ne kadar da süreye değil yaşananlara bakım desende
2 ay gibi bi sürede aileyle tanışmalar babanın halasını araması kötü olmuş

siz daha birbiriniz alışmadan tanımadan aileler girmiş işin içine
halası da biraz fena sanırım işler karışmış
tokat atmalar kavga etmeler sonra ağlayıp barışmalar iyi birşey değil ki

çok kısa sürede tüketmişsiniz bazı şeyleri
siteye de seni sinir etmek için üye olmuştur
ama gerçek yüzü de budur çünkü ortada birşey yokken ayrımayı düşünen insandan hayır gelmez

aileyi araya sokmak isteyen oydu tanıştırcam diye tutturan da. Ben ne kadar uzak tutmaya çalıştıkça onu o beni kendi ailesine sokmaya çalıştı ve halasıyla babamın konuşması son nokta oldu halası babamın konuşmasına bile izin vermemiş. Şimdi ise canım acıyor saatler öncesinde seni seviyorum diyor saatler sonrasında konuşmadan sonra her şey bitti diyor ve şimdi sitelerde dolaşıyor napacağım ben:(

aileyi araya sokmak isteyen oydu tanıştırcam diye tutturan da. Ben ne kadar uzak tutmaya çalıştıkça onu o beni kendi ailesine sokmaya çalıştı ve halasıyla babamın konuşması son nokta oldu halası babamın konuşmasına bile izin vermemiş. Şimdi ise canım acıyor saatler öncesinde seni seviyorum diyor saatler sonrasında konuşmadan sonra her şey bitti diyor ve şimdi sitelerde dolaşıyor napacağım ben:(

ama düşüncesinin arkasında duramamış
herkes ister ailesiyle tanıştırmak konuşturmak ama bu sefer ilişki başka boyuta geçiyor
bunun sorumluluğunu alamamış ne yazık ki
üzülmen çok doğal
oluruna bırak biraz ama halasının babana yaptıkları dedikleri unutulucak gibi değil
ne demek kızınınz yüzüden yeğenim işlerini aksatıyor ayıp yani
insan bu şekilde konuşur mu
ne sevgilin ne de halası değecek insanlar değil bence

ama düşüncesinin arkasında duramamış
herkes ister ailesiyle tanıştırmak konuşturmak ama bu sefer ilişki başka boyuta geçiyor
bunun sorumluluğunu alamamış ne yazık ki
üzülmen çok doğal
oluruna bırak biraz ama halasının babana yaptıkları dedikleri unutulucak gibi değil
ne demek kızınınz yüzüden yeğenim işlerini aksatıyor ayıp yani
insan bu şekilde konuşur mu
ne sevgilin ne de halası değecek insanlar değil bence

benim üzüldüğüm konu sevdim bu insanı ben inandım ama o tahmin etmediğim anda vurdu arkamdan beni ne yapacağımı bilemiyorum kaldıramıyorum:(

Sana şiddet uygulayan
tokat atıp kolunu falan sıkan adamın arkasından
nasıl böyle acı cekebiliyosun güzelim
yazık etme kendine
herseyi gectim ilişkinizin kısa olmasını halasını
babanın onu aramasını falan
sana vurmuş yaa vamı daha ötesii....

Sana şiddet uygulayan
tokat atıp kolunu falan sıkan adamın arkasından
nasıl böyle acı cekebiliyosun güzelim
yazık etme kendine
herseyi gectim ilişkinizin kısa olmasını halasını
babanın onu aramasını falan
sana vurmuş yaa vamı daha ötesii....

dıştan baktıgınızda asla boyle bırıne benzemıyor ama oyle yaptı evet uzuldugumse su an sıtelerde kızlarla konusuyor hala acık ve ben burda uzuluyorum

Kendimi senin yerine koyuyorum ve senin yerinde olsam aynı duyguları hissederdim. Seven insan o anda mantığını kullanamıyor. Sana vurması, şiddet uygulaması seninn canını acıtmıyor, çünkü seviyorsun onu... Ama bu insan bi öyle bi böyle.. Tutarlı değil ki. 2 gün sonra tekrar seni seviyorum der, 1 ay sonra da vazgeçer seni sevmiyorum bitti der. O zaman ne yapacaksın? Zaman geçmeden o insana olan duygularını uzaklaştır bence. Kızlar hep üzülüyo zaten, hem fazla seviyoruz hem de çok üzülüyoruz. Sanırım bir insana gereğinden fazla değer verilmemeli..

Kendimi senin yerine koyuyorum ve senin yerinde olsam aynı duyguları hissederdim. Seven insan o anda mantığını kullanamıyor. Sana vurması, şiddet uygulaması seninn canını acıtmıyor, çünkü seviyorsun onu... Ama bu insan bi öyle bi böyle.. Tutarlı değil ki. 2 gün sonra tekrar seni seviyorum der, 1 ay sonra da vazgeçer seni sevmiyorum bitti der. O zaman ne yapacaksın? Zaman geçmeden o insana olan duygularını uzaklaştır bence. Kızlar hep üzülüyo zaten, hem fazla seviyoruz hem de çok üzülüyoruz. Sanırım bir insana gereğinden fazla değer verilmemeli..

bu insan ben kaç kere bitti desemde vazgecmemiş bir insandı ama bu olay olunca cekip gtti açıklama yapmadan bunu mu hakettim bu ortada bırakılışı mı?

Bence haklısın böyle hissetmekte. İnandığın güvendiğin birisinin bunu yapması üzücü. Ama baksana tutarsız birisiymiş, sana vurmuş üstelik. Ve benim en nefret ettiğim şey şu ayrılığın ertesi gün başka arayışa girme durumu. Karşındaki insana hiç mi değer vermedin sen kardeşim nasıl bu kadar kolay silip atabiliyorsun şu erkekleri anlamak bazen çok zor. Hayırlısı böyleymiş belki de ilerlese daha mutsuz olacaktın.

Bence haklısın böyle hissetmekte. İnandığın güvendiğin birisinin bunu yapması üzücü. Ama baksana tutarsız birisiymiş, sana vurmuş üstelik. Ve benim en nefret ettiğim şey şu ayrılığın ertesi gün başka arayışa girme durumu. Karşındaki insana hiç mi değer vermedin sen kardeşim nasıl bu kadar kolay silip atabiliyorsun şu erkekleri anlamak bazen çok zor. Hayırlısı böyleymiş belki de ilerlese daha mutsuz olacaktın.
evet ve girdiği siteden işlettim onu beni kötüledi hep sevgili konusunu açtı nefret ettim sildim onu nazlıydı tripliydi . Fazla naz aşık usandırırdı. O benden nefret etti ben de ondan. Ben de beklemiyorum hiç onu o da beni beklemiyor bitti ikimiz için her şey neler yazdı yine yıkıldım:( sizce o sitede kızlara sulanmak için mi kötüledi beni yoksa gerçek duygularımıydı:(

evet ve girdiği siteden işlettim onu beni kötüledi hep sevgili konusunu açtı nefret ettim sildim onu nazlıydı tripliydi . Fazla naz aşık usandırırdı. O benden nefret etti ben de ondan. Ben de beklemiyorum hiç onu o da beni beklemiyor bitti ikimiz için her şey neler yazdı yine yıkıldım:( sizce o sitede kızlara sulanmak için mi kötüledi beni yoksa gerçek duygularımıydı:(

Bence sinirinden öyle konuşuyor,bak keşke biraz 1-2 ay yazışsaydın tutarlı olup olmadığını anlardın azcık tanırdın direk çıkmak yanlış bence.Ya başta hatalar var,sana öyle davranmasına izin vermemeliydin.Siniri geçsin sende onla irtibatı kes bakalım geri dönüyor mu ? Dönerse senindir,dönmezse unut gitsin.

Bence sinirinden öyle konuşuyor,bak keşke biraz 1-2 ay yazışsaydın tutarlı olup olmadığını anlardın azcık tanırdın direk çıkmak yanlış bence.Ya başta hatalar var,sana öyle davranmasına izin vermemeliydin.Siniri geçsin sende onla irtibatı kes bakalım geri dönüyor mu ? Dönerse senindir,dönmezse unut gitsin.

keşke demek fayda etmiyor şu an artık oldu sevdim alıştım ve bir gecede değiştirdi her şeyi kalbim çok kırık .. Gelmiş beni suçladı da suçladı bütün gün o sitede kız arıyor bunu mu hakettim senden başkasını düşünemem diyordu . Bir erkeğin hisleri bu kadar çabuk değişebilir mi ki ?? gerçekten sinirli olduğu için mi sence yazdı ?zaten irtibatı kestim hiç konuşmadık . Onun için de benim için de her şey bitti diyordu kıza:(

keşke demek fayda etmiyor şu an artık oldu sevdim alıştım ve bir gecede değiştirdi her şeyi kalbim çok kırık .. Gelmiş beni suçladı da suçladı bütün gün o sitede kız arıyor bunu mu hakettim senden başkasını düşünemem diyordu . Bir erkeğin hisleri bu kadar çabuk değişebilir mi ki ?? gerçekten sinirli olduğu için mi sence yazdı ?zaten irtibatı kestim hiç konuşmadık . Onun için de benim i çin de her şey bitti diyordu kıza:(

Demek ki seni gerçekten sevmemiş. Tutarsız davranıyo işte. Bütün bu olanlardan sonra neden sebep arıyorsun? Geri gelse tamam özür dilerim dese affeder misin? Dönmesini mi bekliyorsun?

Canim konularini takip ediyorum. Kisiler ve hikayeler farkli olsada hep ayni sonu yasiyorsun. Bir kac ay icersinde hersey tuketiliyor ve iliski kotu bi sekilde bitiyor, ve sen hemen ardindan yeni bi iliskiye basliyorsun. Biraz zaman ver kendine yalniz kal, kafani toparla. Bi oncekinde yaptigin yanlislari bi sonraki iliskinde tekrarlama. Insanlara bu kadar cabuk inanip, baglanma..

Back