Teşekkür ederim katlı kestirmeyide düşündüm çok katlı kullandım hayatımda ilk kez küt kestirdim ama yanıklarım dipten uzadikca kestirme zorundamiyim yani :'(Yanık saca malesef yapıcak birşey yoktur ve kestirmediginde saglıklı saçlarda kırılıyo katlı kesim yaptırırsan daha uzun kalır ve daha çok kırık alınabilir
Böyle zamanlarda ilk önce sabır gerekiyor her ne kadar yapamasak daTeşekkür ederim katlı kestirmeyide düşündüm çok katlı kullandım hayatımda ilk kez küt kestirdim ama yanıklarım dipten uzadikca kestirme zorundamiyim yani :'(kaziticam artık dayanamiyorim
Bence paranıza yazık, kopan saça bir şey kar etmiyor, çoğu kuaförde sırf daha çok kazanmak için elindeki ürünleri satmaya çalışıyor. Önümüz kış zaten ben olsam tüm yanıkları aldırır, sonra düzenli bakıma sokardım. Boşuna ne para ne de zaman kaybetmeyinÇok teşekkür ederimvalla o kadar çok şey aldım ki söylediğini de alıcam :) bi saç tasarimcisiyla görüştüm loreal absolut repair ürünlerinden şampuan,krem,maske,serumlarini kullan mutlaka toparlicak dedi çok pahalı ama alıcam
Can'ım bak böyle şeylere para verme . Paranı boşa harcama . Ölen bi insanı ne yapsan geri getiremezsin tıpkı ölen saç gibi . Kestirdikçe gidecek o saçlar . Bu durumda sana düşen saçlarını hızlı uzatman . Tabi son karar seninÇok teşekkür ederimvalla o kadar çok şey aldım ki söylediğini de alıcam :) bi saç tasarimcisiyla görüştüm loreal absolut repair ürünlerinden şampuan,krem,maske,serumlarini kullan mutlaka toparlicak dedi çok pahalı ama alıcam
Can'ım bak böyle şeylere para verme . Paranı boşa harcama . Ölen bi insanı ne yapsan geri getiremezsin tıpkı ölen saç gibi . Kestirdikçe gidecek o saçlar . Bu durumda sana düşen saçlarını hızlı uzatman . Tabi son karar senin
YANAN SAÇLARA BAKIM YAPARAK ADIM ADIM KURTARMANIN YOLLARIBence boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.
Canım anladığım kadarıyla senin saçlarda ya yıllarca röfle yapılmış, ya da sürekli oryalle açma işlemi yapılmış veya aşırı işlem görmüş ve kuruyarak sertleşmiş. Bunun tek bir çaresi var. O da saçın hasarlı pulcuklarını ve kırık, çatlak noktalarını Katkısız keratin yüklemesiyle önce pürüzsüz bir hale getirmek saçı onarmak, güçlendirmektir. Sonra gerisi gelir. Yani saç katkısız keratinle onarılınca işin kolaylaşır. Bir de Organik Liquid Keratin Şampuan var onu dene saçları yumuşacık yapıyor.Merhaba arkadaslar,
Benim saclarim boyali oldugu icin hem yipranik hemde koparak dokuluyor. Tek istedigim saclarimi yikadiktan sonra kolayca tarayabilmem ve kuruttuktan sonra yumusacik olmasi. Bunun icin elidor disinda onerebileceginiz sampuan sac kremi bir de taramak icin kolayca taramak icin duulanmayan sac spreyi onerilerinizi alabilir miyim ? ( Glissin tum sampuan ve kremlerini, Doveun bi kac serisini ve elidoru kullandim. Bunlar sac kremi ve maskesi kullanmama ragmen yumusatmadi yikadiktan sonra ve taramada kolaylik saglamadi bunlar disinda varsa bi oneriniz yardim bekliyorum )
Evet surekli aciciyla acildi koyulastirdim vs vs derken boyle oldu Bide simdi ombre yaptirmak istiyom bakalim nolcak Tesekkur ederim yardimci oldugun icin o sampuani alip deneyecegimCanım anladığım kadarıyla senin saçlarda ya yıllarca röfle yapılmış, ya da sürekli oryalle açma işlemi yapılmış veya aşırı işlem görmüş ve kuruyarak sertleşmiş. Bunun tek bir çaresi var. O da saçın hasarlı pulcuklarını ve kırık, çatlak noktalarını Katkısız keratin yüklemesiyle önce pürüzsüz bir hale getirmek saçı onarmak, güçlendirmektir. Sonra gerisi gelir. Yani saç katkısız keratinle onarılınca işin kolaylaşır. Bir de Organik Liquid Keratin Şampuan var onu dene saçları yumuşacık yapıyor.
Canım saçın ombre ye dayanır mı, çok dikkat et lütfen. Ya da parana kıy kendini garantiye al, Hiç olmazsa omre açma işlemınden bir gece önce saçına katkısız keratin sprey kullan, sabah yıka ve öyle kuaföre git. Saçlarını mutlaka keratinle güçlendirme takviyesi yapmalısın. İstersen ombreden sonra da bir kat yüklersin daha da muhteşem olur. Zaten şampuana diyecek yok o yumuşacık organık bir şampuan insana keyif veriyor. Ben banyoda bu şampuana keratin yağı katıyorum.Evet surekli aciciyla acildi koyulastirdim vs vs derken boyle oldu Bide simdi ombre yaptirmak istiyom bakalim nolcak Tesekkur ederim yardimci oldugun icin o sampuani alip deneyecegim
Tavsiyen icin tesekkur ederim sampuani edinmeye calisacagim dedigin gibi ombreye dayanmayabilir saclarimCanım saçın ombre ye dayanır mı, çok dikkat et lütfen. Ya da parana kıy kendini garantiye al, Hiç olmazsa omre açma işlemınden bir gece önce saçına katkısız keratin sprey kullan, sabah yıka ve öyle kuaföre git. Saçlarını mutlaka keratinle güçlendirme takviyesi yapmalısın. İstersen ombreden sonra da bir kat yüklersin daha da muhteşem olur. Zaten şampuana diyecek yok o yumuşacık organık bir şampuan insana keyif veriyor. Ben banyoda bu şampuana keratin yağı katıyorum.
Şampuan bebe şampuanından daha yumuşacık ve de sık kullanıma çok uygun boyalı sert saça uyumlu.Tavsiyen icin tesekkur ederim sampuani edinmeye calisacagim dedigin gibi ombreye dayanmayabilir saclarim
piyasada yoğun adı cıkmıs markaları cok denedım hıc işe yaramıo bende bide gratis falan watson gibi yerlerde bulacagın downs naturals yağı var oda ıse yarıo yasken saçına ıkı damla sur rahat tara kurut faydasını gorursnMerhaba arkadaslar,
Benim saclarim boyali oldugu icin hem yipranik hemde koparak dokuluyor. Tek istedigim saclarimi yikadiktan sonra kolayca tarayabilmem ve kuruttuktan sonra yumusacik olmasi. Bunun icin elidor disinda onerebileceginiz sampuan sac kremi bir de taramak icin kolayca taramak icin duulanmayan sac spreyi onerilerinizi alabilir miyim ? ( Glissin tum sampuan ve kremlerini, Doveun bi kac serisini ve elidoru kullandim. Bunlar sac kremi ve maskesi kullanmama ragmen yumusatmadi yikadiktan sonra ve taramada kolaylik saglamadi bunlar disinda varsa bi oneriniz yardim bekliyorum )