- Konu Sahibi edaanqeldust
Canım saçını bence kestirme ve benim çok yakınımın kuaför abisi var, çok tecrübelı isim yapmış biri. Kuaförlere eğitim veren biri. Ondan duydum, olaplex çok reklamla satan ve davines keratin ise kımyasalla saçı yumuşatan ürünler. Bir kaç defa yaptırırsan saçı bozuyor, ama ilkinde iyi gibi his verıyorlar dedi. Ben de yaptırmadım. Ama eğer bulabilirseniz katkısız keratin kesin sonuç verıyor ve üstelık doğal bir bakım. kımyasal içermıyor, dedi. Bu yüzden tereddüt etmeden yapabilirsin dedi. Ben de aldım kendım evde uyguladım şu an çok çok memnunum.2 ay arayla saç rengimi açtırdım ve saçlarım öyle böyle değil fena yandı. Kısa kestirmek istemediğim için uçlarından aldırdım. 6 ay oldu ve uzadıkça uçlarından kestiriyorum. Zaten kısa olan saçlarım daha da kısalsa da ne yazık ki yanan saça tek çözüm bu! Denemediğim ürün bakım kalmadı diyebilirim ama 1 defa kuaförde olaplex bakım yaptırmıştım ve saçlarım 1 ay kadar yumuşacık oldu ama sonraki bakımlara devam etmedim. Malum kuafördeki olaplex bakım pahalı ama Olaplex No:3 bakımı alarak evde kendimizde yapabiliyormuşuz. Piyasada fiyatı 100 küsür, siparişini verdim. Saçlar yandıktan sonra bu bakımın yapılması gerekliymiş ki zamanla saç telinden ayrılan bilmem ne partikülleri saçın koparak kırılmasına dökülmesine neden oluyormuş. Düzenli olarak denicem bakalım nasıl olacak...
Bir de davines ürünlerini kullananlar çok memnunmuş, o markanında saç kremi ve şampuanını deneyim diyorum.