bilmiyorum ama turkiyede sanirim aynisidir 3% 6% ve 9% vardir asicilarda herdefasinda 9 la islem yapilirsa her saglikli sac yanar , aslinda basit bi yontem yanmadan acmak
saclarim her sezon degisik renglerde olur sari siyah kirmizi , yanmalar olmadi , bakimda yapiyorum tabiki hernekadarda olsa boya kimsayal madden oldugu icin bakim sartdir
ama en onelisi kuaforunuz bilgi ve yetenegi, var sayalim kirmizi tonlardasiniz ve sari ton rengi istiyorsunuz,,,
dogru islem `_ ilk once sacin ortasindan basliyarak uslarina 6% acisiyla islem yapilir 15 dak bekledikten sonra dipplere gecinilir
bir 15 dak sonra diplere surulur amacimiz burda sac derisine zarar vermemekdir ve insan vucutundaki sicaklik yuzunden dipler de daha hizli acilma olur
15 dak yani toplam yarim saat sonra yikanilir
yanlis islem basit kalitesiz acisiyla uygulama yapilip direk dipten basliyarak uygulamadir ne ayni ton olur nede guzel saclariniz yerinde kalir lastik gibi uzarlar islakken kuru uclar olur kirilik canli durmaz
sacin ortasinda kesinlik turunculuk olacaktir o bölgeye 3% acisiyle uygulama yapilir ve istedigimiz acama geldiginde saclar yikanir yine fon cekinilir
sac diplerinde sarimsi olur ortalarinda turuncu reflexler bulunacaktir bunlari arzu istedigimi ton boyasinda karisim yapacagimiz turkcesini tam iyi bilmiyorum 4 ton vardir boyaya karisim iicin turuncu karsi bi reng vardir sariya karsi yesile karsi ve mor akarsi cuknki acma suresinde hep istemedigimiz reflexler cikacaktrir cogu kuafor acisi kullanip yakior saclari boyle , arzu ettigimiz reng boyasina karistirip saclara uyguluyacagiz yani iki boya var elimizde birisi turunca karsi karistirilmis boyamiz biride sariya karsi karistilmis boyamis , 30 35 dak sonra yikatikdan sonra guzelce kuaforlere ozel bakimla 10 dak bekletiyoruz ve yikiyoruz , fon cektirilmeden once isiya karsi koruma sprayini kullanip sekillendiriyoruz yani böylelikte bebeksi sac olur inan bana gercekten yani mahalle kauflrlerine gitmeyin tabiki iyileride vardir amacogunluk ucuza kacip sadece 1 tani acisi maddelerle durmadan surup duruyorlar ve nitekim saclariniz naylonlasiyor , turkcem iyi degil umarim anlatabildim yani acisi in gucu cok onemli 3% 6% 9%
sakin sakin 9% lu aciciyi bir islemde iki defa surtturtmeyin yanan sacin kendine gelmesi uzun bir yoldur ve asla eski dogalligi gelmez geri sadece silikonlarla siser gecici parlallik gelir ama icinde protienler azaldigi icin hicbir zaman eskisi gibi olmaz ,