- Konu Sahibi edaanqeldust
-
Kızlar malesef benimde saçlarımı yaktılar!Üstelikte belirtmeme rağmen yıpranmayacak diye kafasına göre yaptı kuaför!Upuzun saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldmıBundan sonrada boyaya kuaföre gitmem!Şimdi kullananlara sorum;köpük boyada loreal mi,kolestonmu daha iyi kapatıyor beyazları?
köpükler çok çabuk akıp gidiyor canım. bitkisel kullanırsan bişey olmaz heralde. bide kolestonun renkleri koyu tutuyor loreal daha iyidir
kızlar benimde saçlarım 10 ay önce göğsümdeyken siyahtan sarıya dönmüştüm üstüne birde bir ton boya ve açıcı en son yanıklardan kurtulmak için 6 ay önce kulak mememin üstünde kestirdim keratin kaynak yaptırdım. bu sefer kaynaklar çıktıgında saçlarımın uçları yine yoluk yoluk oldu aralarını kısacık yine kestim ve uçları berbat olmuştu kaynaktan dolayı. karışık saç bakım yağı aldım büyük fısfıslı şişeye boşalttım üstüne 5er tane beniks bEPANTENE evigen ampul kırdım 1 şişe gliserini boşalttım istediğim yağlardan extra 1er şişe koydum üstüne de su doldurdum. dün bunu diplerden başlayarak tüm saçıma yedirdim üstüne de saf zeytinyağı sürdüm tüm saçıma saçımı tülbentle sarıp fön makinesi tuttum 5dk sonra 6 saat saçımda beklettim. banyoda 2 kez şampuanladım saçımı kremlemeden çıktım. saçım ıslakken uç ve boylarına da saç serumum var onu yedirdim saçımı taradım. bugün uyandığımda saçım hiç olmadığı kadar yumuşacık ve parlak görünüyordu. lorealin hazır saç maskesi ve saç kremini kullandgım zamanlarda ertesi gün uçları yine sertleşirdi ama bu sefer öyle olmadı. uçlarını kestirmeyi düşünüyordum ama gerek kalmadı çok mutluyum
gaza gelip siyahtan sarıya döndüm bianda.. saçım yandı ve kısacıkkkkısa olan saçında yarısı haala yanık ve hamur gibii uzaması için turplu su denemeye başladım bugün ama ayrıca bakım yapmak için önerebileceğinz bişey var mııı???? yardm edinn gitme:
kızlar bende saçlarımı açtırdım çok kötü oldu kestirdim. topluyodum evdeyken hep geçenlerde düzleştireyim dedim ve o acı gerçekle karşılaştım :) saçlarım kalıp gibi oldu resmen çok kötuydu. sonra burdaki yorumlara baktım bende maske hazırladım saçıma içine bemix bepanten ve evigen ampüllerinden koydum sonra badem yağı hint yağı ve yılan yağı koydum 2 sefer yaptım bunu tekrar duzleştirdim saçlarım acayip duzeldi. kardeşim bile faketti saçların ne guzel yumuşak olmuş dedi çok mutlu oldum dene istersen :)
hindistancevizi yagi saca cok iyi geliyor saci kokten besliyor ayrica ben argan yagi kullaniyorum
yanmış saç düzelmez bencehangi ürünü kullandın düzeldi kırmızırujum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?