Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam.Saçımı 3 ayda 4 kere açmak zorunda kaldım istediğim renk olması için ve 5 6 kere de boyadım. saçlarım çok inceldi düzelmesinin güçlenip nemlenmesinin bir yolu var mıdır kestirmeden?
o artık ölü saç. fön vs çekince yine iyi durabilir yanma seviyesine göre. bol bol bakım yapabilirsin yine de en azından bir süre idare eder. ama ben de 2 kez saçları oryalden yananbiri olarak kestirmekten baska çare bulamadım. ben 2 ayda bir falan uçlarından kestirdim hep. o şekilde kurtuldum.
Yavas yavas uclarindan aldirin zaten cok kirilmistir eminim ki. Benim sacima acicidan sonra eylul ozturkun purple serisi cok iyi gelmisti. Hala onu kullaniyorum sac kiriklarim neredeyse yok. Tavsiye ederim…
o artık ölü saç. fön vs çekince yine iyi durabilir yanma seviyesine göre. bol bol bakım yapabilirsin yine de en azından bir süre idare eder. ama ben de 2 kez saçları oryalden yananbiri olarak kestirmekten baska çare bulamadım. ben 2 ayda bir falan uçlarından kestirdim hep. o şekilde kurtuldum.
Doğru valla sarı yapayım dedim halt ettim kumrala dönecem gibi uğraşamıyorum ama saç o kadar inceldi ki boya bile kaldırır mı fikrim yok.Nasıl bir bakim yapsam biraz nemlense ya çatır çatır oldu saçım düzleştiriciyle de çok zarar görüyor fön falan da çekemiyorum
Doğru valla sarı yapayım dedim halt ettim kumsala dönecem gibi uğraşamıyorum ama saç o kadar inceldi ki boya bile kaldırır mı fikrim yok.Nasık bir bakim yapsam biraz nemlense çatır çatır oldu saçım düzleştiriciyle de çok zarar görüyor fön falan da çekemiyorum
ben haftada bir yağ kullanıyordum. bir ara bal+zeytin yapı denedim ama yıkaması çok zor bayağı pahalı şampuanlar, saç kremleri kullandım ben. ama dediğim gibi hepsi sadece fön çekince düzgün gözüksün diye. yoksa o yıpranan saçın düzelmesi mümkün değil. düzleştirici kullanmayın zaten o daha da kurutuyor saçı
ben haftada bir yağ kullanıyordum. bir ara bal+zeytin yapı denedim ama yıkaması çok zor bayağı pahalı şampuanlar, saç kremleri kullandım ben. ama dediğim gibi hepsi sadece fön çekince düzgün gözüksün diye. yoksa o yıpranan saçın düzelmesi mümkün değil. düzleştirici kullanmayın zaten o daha da kurutuyor saçı
Gene 1 yıl iyi süre ben 3 aydır sarı olmadı açılmadu tekrar aç boya tekrar aç tekrar sarı sonra kumral kumral koyu oldu tekrar sarışu an güzel ama gene de sarı kullanamam kumral diyorum saçlar haşat tabi