acıbadem'mi genart'mı

inşallah bu sefer seninde benimde 5.gün yapıır canım

inş canım bende 5. güne kadar beklemesini ist ama bakalım inş dayanır bebişler

mrb ben şuanda kadıköy acıbademde tedavi oluyorum ikinci denemem dr dan ve hastane personlinden çok memmunum tavsiye edebilirim

eşiminde tercihi o ama ben istanbuldan biraz korkuyorum büyük şehir diye yinede bilmiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur

inşallah :CüvCüv:böyle hamiş haberlerini alırız

canım ben genartda tedawi görüyorum.ama ankaradaym.sen nerdesin.neresi sana yakın ona göre karar ver.genart nasıl die sorarsan ben çok memnunum.hayırlısı olsun.

teşekürler ben vanda yaşıyorum bize en yakın tüp bebek merkezi erzurum ve diyarbakırda oradaki hastanelere pek fazla güvenemiyorum belki işlerinde çok iyidirler ama ben en iyi merkezde tedavi olmak istiyorum çünkü bu benim ikinci tüp bebek tedavim bundada olumsuz birşey yaşarsam devlet artık yardım etmiyor. çok kararsızım şu anda bende ne yapacağımı bilmiyorum

(xolix)cevap yazdığın için çok teşekkür ediyorum.genartta ilk tedavinmi birde doktorun kimdi?

:uhm:kararsizlik cok kötü bir dönem bende klinik konusunda kararsizdim esimle ayni kilinikte kalmaya karar verdik. genartta bende birkeresinde tüpbebek tedavisi olmustum ama olmadi arastirmak cok güzel iyice arastir bence ama kafani fazla karistirma

gerçektende kararsız olmak çok zor, elimden geldiğince araştıracağım ama nereye kadar inanın bende bilmiyorum:sm_confused:

(xolix)cevap yazdığın için çok teşekkür ediyorum.genartta ilk tedavinmi birde doktorun kimdi?

canım ilkini anatoliada denemiştim.nasip değilmiş olmadı.ikinciyide son rapor şansım vardı maddi anlamdada gücüm kalmadı.genart raor olunca sadece 800 alıyor.bende 2.denememi orda yapıyorum allahın izniyle.hayırlısıyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…