acıbadem'mi genart'mı

birusk65

öyle bi geçer zaman ki
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
14
0
286
39
Van
merhaba arkadaşlar her zaman sizlerin yorumlarını takip ediyorum ve çok yararlı olduğuna inanıyorum size kısaca sorunumu anlatayım inşallah yardımcı olursunuz geçen yıl temmuzda tüp bebek tedavisi oldum çok şükür rabbime ikizlere hamile kaldım ama sevincim fazla uzun sürmedi keselerden biri boştu diğerinde bebek vardı ama kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj oldum martta da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ama tutmadı. tekrar bu temmuzda yeni bir tedaviye başlayacağız ama ben bir türlü karar veremiyorum genartmı? yoksa kadıköy acıbadem tüp bebek merkezimi bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim birde genartın konaklama evi hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim

daha önceden nerede yaptırdıysan bence orada yaptırmalısın
kesinlikle doktor değiştirmemelisin
çünkü doktor senin bütün anatomini fizyolojini bu işlemler sırasında görüyor ediyor bana kalırsa aynı doktordan devam

eşimde aynı şeyi söylüyor ama ne bileyim kafama çok şey takılyor mesela kürtajdan sonra test yapmak istediğimi söyledim iki veya üç düşük olursa test yap dediler ama ben dinlemedim bazı testler yaptım ve bende kan pıhtılaşması olduğunu söylediler bebeğimin kalbi o yüzden atmamış hani bu tüm testleri onların teklif etmesi varken ben kendi zorumla yaptım eğerki bu testleri yapmamış olsaydım tekrar aynı şeyleri yaşayacaktım oyüzden başta beni uyarmadıkları için değiştirmek istiyorum

Son düzenleme:
önceden nerede yaptırmıştın peki canım?
birde o kanda pıhtılaşmayı hangi testle öğrendin..
ben ilk denememi almanda yaptırdım tutmadı şimdi tekrar denicem başarısız almak benim için elbette eksi ama doktorum sonocta beni tanıyor neye nası tepki verdimi biliyor değiştirmedim bende yani

mrb ben şuanda kadıköy acıbademde tedavi oluyorum ikinci denemem dr dan ve hastane personlinden çok memmunum tavsiye edebilirim

doğa seninde eşin azosperm idi demi

gecen sene benim konumada yazmışsın ne zaman denedin ilkini doğa bende ikinciyi denicem aya

3 ay önce denemiştim.inş bu sefer olur. bu genç yaşımızda uğraştığımız şeylere bak herkes şaşırıyor ya senle aynı yaştayız bu arada

evet bende 87 dogumluyum canım ..
ilkini nerede denedin neden tutmamış ne dediler

acıbademde denedim yine iki defa da aşılama yaptık hiç birindede gebelik oluşmadı.tutmaması için hiç bir neden yoktu aslında dr öyle demişti kısmet işte olmayınca olmuyor.bu sefer olcana inanıyorum ben

inşallahh canım
gene aynı yerdesin demi doktorun kim cem beymi * sigara felan içiyomusun ?
doktor tutmadına dair hiç bi acıklama yapmadımı banada %80 gebelik şansı verdilerdi ama ne oldu olmadııı

evet canım dr cem bey.sigara da içmiyorum tedaviye başlamadan önce ara ara içiyordum ama şimdi hiç içmiyorum. sen peki içiyomusun sakın ha..tutmaması için ise birsürü sebebi varmış yok rahim hazır olmayabilirmiş, embriyoların genetik yapısı bozuk olabilirmiş vs...işte böyle söylüyor

içiyorum tek tük ama tamamen bıraksam rahatlıcamm..
kacıncı kalite embrityo koydular kacıncı gün bide?
benim 3.gün 1.kalite kondu .. rahimim enfeksyon kapmış olabilirmiş benimde

benimde 3. gün taranferi 1. kalitedir heralde 8 den çoktu hücre sayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…