Bahceci fulyadayim
Pazartesi aradim çıkınca doktorunuz arar dedi ler.
Eğer bu pazartesi de aranmazsan aricam artık tekrar.
Kötü sonucu duymak istemiyorum açıkçası o yüzden birazda sorup sorusturamiyorum
Hayırlı haberler gelsin inşallah
Bir arayıp sorun bence hiçteyse ne zaman çıkacağını öğrenirsiniz..ben 27 mayısta vermiştim.bayaa olmuş sizinki.. nereye gönderdiler acaba..hangi merkezde ya da doktordasınız?
Biz denedik eşime faydası olmadı maalesef poleni balla karıştırıp sabah aç akşam yatmadan yemişti olmadı yine 0 yine 0Hurma poleni varmis,bana da umrede soylediler,infertilitede kullaniyormus.ise yariyormus sizlerle de paylasmis olayim
Hımmm benimki genetix te türkiyede oldu. .belki ordan daha geç geliyor olabilir..Ispanyaya gonderiyorlarmis
Allah kabul etsinamin canım ne iyi yapmışsın..Hepimizin duaları kabul olsun..şimdiden oldu bile
Genetikten sonuç geldi.. 1 adet sağlıklı embriyo var..Çok şükür..zaten 5 tane de sağlıklı gelme olasığı 1 demişti bana hemşire.
Olsun 1 olsun bizim olsun...
Rapora bakınca daha bi kıymetini anladım ne zor bi süreç herşeye bakılmış 1 gelmesi bile mucize gibi benim için şu an..
Umarım herkesin gönlüne göre olsun..benim için süreç şimdi başlıyor
☺☺inşallahhhhhh. .darısı başınıza ve daha güzeli sizin de olsunÇok sevindim ne kadar güzel bir haber!
Tabi ya 1 tane diyip geçme ne aşamalardan ne sınavlardan geçti o yavru gelecek ve senin olacak inşallahbiz de güzel haberlerinle sevineceğiz inşallah
Aynen dediginiz gibi soylediler kullanimi hakkinda..erkek ve kadin ayni anda kullanacakmis.Biz denedik eşime faydası olmadı maalesef poleni balla karıştırıp sabah aç akşam yatmadan yemişti olmadı yine 0 yine 0
Bahceci fulya doktorunuz kim? Memnun musunuz merkezden?Ispanyaya gonderiyorlarmis
Onemli olan sonuc alabilmek ve merkezin hastayi dogru yonlendirebilmesi..Kübra hanım doktorum. Şimdilik memnunum merkezden ama pahalı bir merkez yani diğer yerlere göre
Spontan gebeliklerinizde dusuk ile sonuclanip kurtaj oldunuz mu? Kurtaj olup alinan parcaya patolojiye gidip neden tekrarlayan dusuk yasadiginiz anlasilabilir,cunku kromozonal bir sorun varsa alinan parca bunu aciklayabilir,karyotip analizi yaptirabilirsiniz..bende hamile kalıyorum fakat eşimde cinsel isteksizlik iktidarsizlik var pek iliskimiz olmuyor gebeliklerin hep sagliksiz karnimda ölüyorlar acaba eşimde varikosel olabilirmi sperm dna si yada bir bozukluk olabilirmi testosteron düşük semen analizi normal ama sanırım sperm dna testi farklı varikosel de olurmu
Araştırayım hemenHurma poleni varmis,bana da umrede soylediler,infertilitede kullaniyormus.ise yariyormus sizlerle de paylasmis olayim
Spontan gebeliklerinizde dusuk ile sonuclanip kurtaj oldunuz mu? Kurtaj olup alinan parcaya patolojiye gidip neden tekrarlayan dusuk yasadiginiz anlasilabilir,cunku kromozonal bir sorun varsa alinan parca bunu aciklayabilir,karyotip analizi yaptirabilirsiniz..
pardon netten baktim spontan olarak duymamıştım evet öldükleri için karnimda kürtaj oldum hemde 3 kez 1 ide 6 aylık sonlandı noral tüp defekti 1 ide kimyasal oldu 5 kez kaybimSpontan gebeliklerinizde dusuk ile sonuclanip kurtaj oldunuz mu? Kurtaj olup alinan parcaya patolojiye gidip neden tekrarlayan dusuk yasadiginiz anlasilabilir,cunku kromozonal bir sorun varsa alinan parca bunu aciklayabilir,karyotip analizi yaptirabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?