Hımm benim 12 gün oldu ama araya bayram falan girdi naptılar bilmiyorum.Neslihan hanıma nesaj attım bugün henüz cevap yok..aklıma da gelmiyor pek ara ara Aaa noldu acaba diyprum heyecan basıyo☺☺☺hayırlısı artık bakalımTam hatırlayamadım da whatsapp yazışmalardan baktım; 15 Nisan’da ödeme yapmışız 3 Mayıs’ta sonucu bildirdiler.
Senin kaç gün oldu? Haber var mı?
Yok daha gelmedi.bayram falan girdi ya araya bence bi bir haftası daha var..iyi kötü haber vericem tabi kiiiii yol arkadaşlığı yapıyoruz bi nevi. İnşallah hayırlı haberler gelir beklemedeyiz☺Haber geldi mi? Aklimdasin ama insan sormaya da cekiniyor.
Genetik istemedi onu beklemeyeceğim. Histereskopidr olmayacağım. Çünkü katater denemesi yaptı. Çok çabuk acısız ve kolay geçti.23 haziran gibi regl olucam . Ozaman arayacağım başlamak için
Hımm benim 12 gün oldu ama araya bayram falan girdi naptılar bilmiyorum.Neslihan hanıma nesaj attım bugün henüz cevap yok..aklıma da gelmiyor pek ara ara Aaa noldu acaba diyprum heyecan basıyo☺☺☺hayırlısı artık bakalım
Ben bugun miyom ameliyatina girecegim bekliyorum bakalimMerhaba,
Ben iyiyim son 10-15 günüm aşırı koşturmayla geçtiği için pek bakamadım buraya.
Vitamin almaya ve yazı rahatça geçirmeye devam ediyorum. Bebek konusu çok aklımda yok ama hayat beni rahat bırakmıyor;
Tatilde bir dr hanım ile tanıştım laf lafı açtı kadın Semra Hoca’nın arkadaşı çıktıMilyon tane insandan nasıl gelir bulur beni böyle şeyler pes! ille ona git dedi başka bişey demedi kadın
Öyle işte. Sizlerde ne var ne yok bakalım?
Iyi haber gelsinYok daha gelmedi.bayram falan girdi ya araya bence bi bir haftası daha var..iyi kötü haber vericem tabi kiiiii yol arkadaşlığı yapıyoruz bi nevi. İnşallah hayırlı haberler gelir beklemedeyiz☺
Evet ameliyat olunacak demistiniz.ameliyat iyi gecsinBen bugun miyom ameliyatina girecegim bekliyorum bakalim
Ben bugun miyom ameliyatina girecegim bekliyorum bakalim
Cok sukur iyi gectigini soyluyor doktor 3 ay dedi ama o kadae bekleme olmaz sanirimEvet ameliyat olunacak demistiniz.ameliyat iyi gecsinameliyat sonrasi ne kadar bekleme suresi olacak
Nasılsın? operasyon nasıl geçmiş? Umarım iyisindir ve bu operasyon amaca ulaşmak için inşallah hayırlı olmuştur
[/QUOTE
Cok sukur iyi dedi doktor iki tane mercimek gibi olanlae kaldi onlari almadim iyice yaralamamak icin dedi biraz iyi olayimda sogan suyu yapcam amin insallah
Siz ilk opuyu yapip 1 tane 3.gun embriyosu var siye hatirliyorum.prp de yapilmisti.prp etkisi gecmeden ikinci opuyu dusunuyordunuz ama operasyon one alinmis.bulent hoca mi yapti adapazarindaki hastanede mi oldu?Cok sukur iyi gectigini soyluyor doktor 3 ay dedi ama o kadae bekleme olmaz sanirim
Rahim filmini cektirmistiniz,orda bulent hoca tuplerin durumundan bahsetmistir, operasyon sonrasi tupte tikaniklik durumunu anlayamadimHay Allah razi olsun arkadasim senden dualara nasilda ihtiyacimiz varken rabbim dualarini umreni kabul eylesin insallah adapazarinda oldum ikinci yumurta toplamayi yaptiramadik sekerim tam sınirlara inmis bayramdan once yaptirdik tahlili yolladim yigit hocaya biraz daha dusmesini bekleyelim dedi esim cok kizdi her ay bir ay bir daha erteleniyor diyo o gun cok uzuldum bide tlfn geldi bayram sonu ameliyatiniz var diye esim yaptiralim dedi yaptirdik bakalim eve geldik sukur orda okumamistim ameliyatta yapilanlari megersem iki tupumde tikaliymis acilamamis şok oldum ne olcak simdi iyice bunaldim ameliyattan yeni kalkmisken
Siz ilk opuyu yapip 1 tane 3.gun embriyosu var siye hatirliyorum.prp de yapilmisti.prp etkisi gecmeden ikinci opuyu dusunuyordunuz ama operasyon one alinmis.bulent hoca mi yapti adapazarindaki hastanede mi oldu?
Kizlar ben umreye gittim,dondum..isimlerinizi bilmiyorum ama burada kullandiginiz rumuzlarinizi vererek size dua ettimAllah insallah hepimizin surecini kolaylastirir...
Rahim filmimde tek tüpumde gecis yoktu doktorum sadece rahmin kucuk bunlari yumurta toplaninca en son rahim buyutme yapacagiz t rahimmis anlican biraz genisletilmesi lazimmis ama hic tuplerin tikala denmemisti bu sekilde hatta gebe kaldigimda ilk doktor miyomlardan dolayi tutunamadigini dua et tuplerin acik gebe kalabiliyorsun demisti simdide miyomlarim alindi bakilmis tüpler tikali acilamamis psikolojim alt ust olduRahim filmini cektirmistiniz,orda bulent hoca tuplerin durumundan bahsetmistir, operasyon sonrasi tupte tikaniklik durumunu anlayamadim
Rahimde ne islem yapildi?
Insallah Allah hepimizin kalbine gore verir
Insallah hepimiz icin mutlu haberler alalim, nasip olsun bize..Allah razı olsunnasıl duygulandım. Bütün duaların ve ibadetlerin kabul olsun.
Allah tez zamanda güzel kalbin hatrına yavruna kavuştursun seni inşallah
Bulent hoca tuplerde tikaniklikRahim filmimde tek tüpumde gecis yoktu doktorum sadece rahmin kucuk bunlari yumurta toplaninca en son rahim buyutme yapacagiz t rahimmis anlican biraz genisletilmesi lazimmis ama hic tuplerin tikala denmemisti bu sekilde hatta gebe kaldigimda ilk doktor miyomlardan dolayi tutunamadigini dua et tuplerin acik gebe kalabiliyorsun demisti simdide miyomlarim alindi bakilmis tüpler tikali acilamamis psikolojim alt ust oldu
Yigit hocayla gorusmustuk o rahim icine cizik atmasi gerekiyor demisti rahim filmine bakinca butun islermleride miyom ameliyati dahil yumurta toplamalardan sonra yapilacaktiBulent hoca tuplerde tikaniklik
Var demis miydi? Sadece rahim buyutme olarak mi soylemisti?
Ameliyati yapan doktorla gorusme yaparsaniz o size bilgi verir heralde,hic moraliniz bozmayin.
Yaa Allah kabul etsin. Çok tatlısınızz❤Siz ilk opuyu yapip 1 tane 3.gun embriyosu var siye hatirliyorum.prp de yapilmisti.prp etkisi gecmeden ikinci opuyu dusunuyordunuz ama operasyon one alinmis.bulent hoca mi yapti adapazarindaki hastanede mi oldu?
Kizlar ben umreye gittim,dondum..isimlerinizi bilmiyorum ama burada kullandiginiz rumuzlarinizi vererek size dua ettimAllah insallah hepimizin surecini kolaylastirir...
Allah kabul etsinSiz ilk opuyu yapip 1 tane 3.gun embriyosu var siye hatirliyorum.prp de yapilmisti.prp etkisi gecmeden ikinci opuyu dusunuyordunuz ama operasyon one alinmis.bulent hoca mi yapti adapazarindaki hastanede mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?