Ohh ne güzel tebrik ederimmm...
Buarada kısaca hikayenizi istesem zorlamş olur muyum, eski msjlara dönüyorm aslında ama kim hangi durumda nasıl karışıyor:)bülent hocada ilk, toplamda 4.tedavime başlycam her duyduğumu umut iğnesi gibi kalbime aşılamak istiyorum ...
39 yaşındayım.3.tüp bebek denememdi. 1 dış gebelik olayım var..36 yaşında.. Dış gebelikle birlikte haşimato troidi ve şeker belirdi. 1 yıl kadar onu düzenledik.sonrasında 1 aşılama oldu tutmadı.florans nightingale de 2 tüp bebek denemem oldu.en iyi kaliteydi tutmadı. Kısmet. Sonra bülent tıraşa geldim. 2 opuyla 10 yumurta toplandı hepsi döllendi.5.güne 7 kaldı. Genetik için bir aşama daha varmış galiba. 5 tanesi o aşamaya geldi ve 5 embriyo genetiğe gitti.1 i sağlıklı geldi. O da tuttu çok şükür. Gebelik aşısı ve kasılma aşısı oldum.12 haftaya kadar bir sürü iğnem ve ilacım var...
Teşhis sebepsiz infertilite. Eşimde de bende de bi sorun yoktu.genetikti sanırım sorun ..öyle anlıyoruz buradan... atladığım bişey yok sanırım.. varsa sorunuz sorun lütfen...gördüğümde cevaplarım. Sizin hikayenizi nedir..buraya yazdıysanız dönüp bakayım...sevgiler...