• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acıbadem Fulya Tüp Bebek hakkında yorumlarınız var mıdır?

bireylulmeselesi20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
611
429
103
Merhaba,

Ben Acıbadem Fulya da ikinci tüp bebek tedavisine başlayacagım.
Yumurta toplama günü bir sözleşme imzalatıyorlar.
ilk deneme 6,250
ikinci deneme 5,150
üçüncü deneme 4,250 ve tabi hespsinde yaklaşık 1,500 tl ilaç

ancak buranın lab ve embriyolog hakkında hiç bir bilgim yok.
yani ilk gebeliğim tutmuştu ancak 7 inci hafta gelişim bozuklugundan alındı
yani bunda tabıkı her sey once allahtan ama arastırıyorum ve lab ve doktor çok onemli unsuru hep karsıma cıkıyor
bende yumurta azlıgı ve kalıte bozuklugu oldugundan dolayı cok fazla sansım da gucumde kalmadı
ve artık gercekten tıcaret kafasından uzak bu ısı severek ve umut olmayı işini seven kişilerin ellerinden gozum kapalı guvenerek yapmak yapabilecegim bi yere gitmek istiyorum.
en ünlü prof. ları bile arastırdım ama hepsi ilk muayeneyi yapıyor sonra hopp asıstanına devrediyor.
bir deneme yaptıgınız yer ıkıncı defa muhakkak gıdıyorsunuz ama ucuncude kesin olur dıyorlar
eeee niye ilk iki de kesin yapmadın o zaman
hazır nakıt 6 bin 6 bin almayı biliyorsunuz istemeyı biliyorsunuz
ödenece taksitlerinizimi düsşünüyorsunuz bu hasta bana bir iki üç gelir üçüncüsünde yapalım ilk iki bana kar mı kalsın diyor bu doktorlar
artık o kadar sinirli ve doluyum ki
durumu olan özele gidiyor ama bu sekılde umutlarla oynanıyor
durumu olmayan devlette kosturuyor onlarında surumcemesi zorlugu ayrı
ne olacak bu halimiz

siz iki sefer aynı doktora yaptırırsanız üçüncü seferde aynı yere gıder misiniz
yoksa yenı bır yer yenı umut mu dersiniz arkadaşlar?

Acıbadem fulya da ilk tüp bebek denememi yapmıştım dr um faruk buyru idi. Hiç muayene etmeden bir kan alıp tahlil bile yapmadan direkt transfer ettiler. Hiçbir tetkik yapılmadı haliyle negatif sonuçlandı. Daha sonra Brüksel tüp bebek merkezine başladım süreçte iki günde bir kontrolüm yapılıyor tsh bakılıyor ve diğer tetkikler yapılıyor. Bu cumartesi transferim var. Şimdi acıbademle kıyaslayınca hiçbir şey mukayese edilmez. Brüksel tüp bebek merkezini kesinlikle tavsiye ederim ama acıbadem fulya yı kesinlikle önermem. Tamamen ticari bir yaklaşım ve para tuzağı

Back