• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Acıbadem de oturanlar, hangi kreşi tavsiye edersiniz...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nalan_nalan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
6.681
2
156
Diğer
Merhaba Arkadaşlar,

Acıbadem Telekom'a yakın oturuyorum, 2.5 yaşında bir kızım var, oyun grubu olan ve evime fazla uzak olmayan bir kreş arıyorum. Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Çevrede bayağı kreş var ama hangisi gerçekten iyi onu öğrenmek istiyorum...

Arkadaşlar bugün Neşeli Panda diye bir yere gittim. Oyun evi gibi bir kuruluş. 3 katlı bir bina. İstediğiniz saatte bırakıp istediğiniz zaman alıyormuşsunuz. Yani şu saatte bırak şu saatte al olayı yokmuş. Oyun alanı baya geniş ve oyuncak seçeneği gayet yeterli. Güvenlik önlemleri de fena sayılmaz. İster çocuğunuzla birlikte orda oturabiliyorsunuz, ister bırakıp gidiyorsunuz, size kalmış. Alt katı cafe yapmışlar, orda oturup internete takılıp çocuğunuzu bekleyebiliyorsunuz.

Ben beğendim ama bana biraz uzak kalıyor. Arada götürürüm ama her zaman götürebilirmiyim bilemedim....

size ne kadar yakın bilemiyorum ama koşuyolunda Avrupa Küçümen Anaokulu var, inanılmaz sıcak ve ilgili bir kurum:36:
benim oğlum 1 yaşından 2 yaşına kadar gitti, işimi değiştirdiğim için uzak kaldı ve çok üzülerek okul değiştirdik.
eğer yakınsa gidip görüşün derim, gerçekten aile havasında bir kurum, gözüm hiç arkada kalmadı oğlum oradayken.

Merhaba Arkadaşlar,

Acıbadem Telekom'a yakın oturuyorum, 2.5 yaşında bir kızım var, oyun grubu olan ve evime fazla uzak olmayan bir kreş arıyorum. Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Çevrede bayağı kreş var ama hangisi gerçekten iyi onu öğrenmek istiyorum...

merhaba aynı yerlerde oturuyoruz sanırım mesajınızı görünce yazmak istedim
Limon Çocuk kulubünden kesinlikle uzak durun ben ve 10 aile çocuklarımızı ordan kaçırdık resmen
Şuand Küçükşeylere gidiyor oldukça iyi geri bildirimleri ile çocugunuz hakkında gerekli olan bilgilere ulaşıyorsunuz sınıflar kamera ile gözetleniyor iadre tarafından öğretmenleri sevecen ama ciddi ler
isterseniz görüşebilirsiniz ( Arda ve makarnayı da önermiyorum )

Limon Çocuk kulubünden kesinlikle uzak durun ben ve 10 aile çocuklarımızı ordan kaçırdık resmen
Şuand Küçükşeylere gidiyor oldukça iyi geri bildirimleri ile çocugunuz hakkında gerekli olan bilgilere ulaşıyorsunuz sınıflar kamera ile gözetleniyor iadre tarafından öğretmenleri sevecen ama ciddi ler

merhaba,
makarnayı neden önermediğinizi sorabilir miyim?

pandaskim, lütfen bana makarna yı neden önermediğini anlatabilir misini ? önemli lütfen ?

size ne kadar yakın bilemiyorum ama koşuyolunda Avrupa Küçümen Anaokulu var, inanılmaz sıcak ve ilgili bir kurum:36:
benim oğlum 1 yaşından 2 yaşına kadar gitti, işimi değiştirdiğim için uzak kaldı ve çok üzülerek okul değiştirdik.
eğer yakınsa gidip görüşün derim, gerçekten aile havasında bir kurum, gözüm hiç arkada kalmadı oğlum oradayken.

Bu okulu bende duydum hakkında iyi yorumlar aldım bende bir görmek isterim açıkçası..

Cevabınız için teşekkürler, koşuşturmaktan buraya konu açtığımı bile unutmuştum. Söylediğiniz kreşe bakacağım, kreş değiştirmeyi düşünüyorum da...

Limon çocuk kulübünü duymamıştım, patika diye bir yere gittim fena değildi ama uzaktı, yakın olduğu için yapayı tercih ettim. Aslında acıbadem çocuk evi ve altın çağ var onlara bakacaktım, sizin söylediğiniz yere de bir bakmak isterim, göndereceğim yerin içime sinmesi lazım, ne de olsan canımızı emanet ediyoruz. Cevabınız için çok teşekkür ederim bu arada...

Back