- 18 Haziran 2018
- 899
- 1.319
- 33
-
- Konu Sahibi handesarii46
Valla bilmiyorum. Onu nasıl yapıcam kız, işi bırakıp ölçmeyi nasıl denerimSen bilmiyor musunönce göz kararı elle ölçme sonra metre cetvel buldunda göz kararı veya elle olan olcunu dogrugrulamak
İşten önce sevisirken elinle tuttuğun an ve açıkça sor ne kadar diyeValla bilmiyorum. Onu nasıl yapıcam kız, işi bırakıp ölçmeyi nasıl denerimbüyük olay gözümde canlandıramıyorum
Denerim ama zor ben o an hiç bişey düşünemiyorum kiİşten önce sevisirken elinle tuttuğun an ve açıkça sor ne kadar diye
Misafir elinde sonunda gidecek çocuk illa uyuyacak izin illa olacakDenerim ama zor ben o an hiç bişey düşünemiyorum kiyav konu nerelere geldi. Ayıptır çocuğumuz var. İkimiz işteyiz. Evde misafir var. Ortalığı yakmayalım.
Sormayacam şimdi 14 altı gelirse psikolojik çöküş yaşarım.Misafir elinde sonunda gidecek çocuk illa uyuyacak izin illa olacak
Hahaha kız normalde mutlu ediyorsa ha 14 altı ha 15 üstüSormayacam şimdi 14 altı gelirse psikolojik çöküş yaşarım.
Öğrenince etmez işte milletin 14 cm baksanaHahaha kız normalde mutlu ediyorsa ha 14 altı ha 15 üstü
Rakam sayılar önemli değil bence sonuçta tatmin oluyorsan sıkıntı yokÖğrenince etmez işte milletin 14 cm baksana
14ü kucumseme bak oda acı veriyormusÖğrenince etmez işte milletin 14 cm baksana
Bencede değil. Ten uyumu daha çok önemsiyorum ve yetiyor yetiyorRakam sayılar önemli değil bence sonuçta tatmin oluyorsan sıkıntı yok
Önemli olan yetmesiBencede değil. Ten uyumu daha çok önemsiyorum ve yetiyor yetiyor
Rakam sayılar önemli değil bence sonuçta tatmin oluyorsan sıkıntı yok
iste sizin adamin orani normal diye yetiyormus. sayiya takilanlar zaten yetmeyenler. 7 cm seyiyle askindan öl, ten uyumundan carpil hic bir halt olmaz. attigi tas ürküttüğu kurbagaya degmezBencede değil. Ten uyumu daha çok önemsiyorum ve yetiyor yetiyor
7 ne kız değmeden gider tövbeiste sizin adamin orani normal diye yetiyormus. sayiya takilanlar zaten yetmeyenler. 7 cm seyiyle askindan öl, ten uyumundan carpil hic bir halt olmaz. attigi tas ürküttüğu kurbagaya degmez
Canım sen yanlış anladıniste sizin adamin orani normal diye yetiyormus. sayiya takilanlar zaten yetmeyenler. 7 cm seyiyle askindan öl, ten uyumundan carpil hic bir halt olmaz. attigi tas ürküttüğu kurbagaya degmez
İlk evlendiğimde tamam cahal değildik ama tecrübede yoktu . Görünce içimden ne kadar küçük demiştim. Sonrasını hesaplamamıştım. 7 cm diyince aklıma geldi peheeeCanım sen yanlış anladın
Tamam boyuda önemli ama arkadaş olcemedim ama 14 altı çıkarsa dedi bende ölçü önemli değil kısa olup tatmin ediyorsa sıkıntı yok dedim bizimkinin de öyle devasa bişey değil ama yetiyor
7 cm miİlk evlendiğimde tamam cahal değildik ama tecrübede yoktu . Görünce içimden ne kadar küçük demiştim. Sonrasını hesaplamamıştım. 7 cm diyince aklıma geldi peheee
Yok kız işlevsiz hali 8.9 vardır heralde. O hali aklıma geldi.7 cm mi
O halini sormuşsun belki işlevli halinide sorarsinYok kız işlevsiz hali 8.9 vardır heralde. O hali aklıma geldi.