evet midemin küçüldüğünü hissediyorum gerçekten de.. veee 1 günüm kaldı bugünü saymazsakama bu diyetten sonra fazla yemiycem sanırım çünkü gerçekten değiştirdi beni bu diyet. her şeyden azar azar yicem diyet sonrası. önceden krizlerim oluyordu çünkü. ama şimdi diyorum ki aslında kendime engel olabilirmişim.. bence sen de bi dene. evet iş yerinde zor olabilir ama hayatın kendisi de zor ve ayrıca istenmeyen kilolarla yaşamak daha da zor kesinlikle. acı cehre tohumunu da pazar günü deniycem bakalım nasıl olucak. aldığım yerdeki çalışan 1 taneyle başla dedi sonra arttırırsın dedi ama ben ilaç kullandığım için hep 1 tane kullanırım. bişey sorucam bu tohum ilerde bağırsak tembelliği falan yapar mı? ne sıklıkta kullanmak lazımmış biliyo musun ?
benim bağırsaklar zaten tembelbunu biraz kur olarak düşün yani hayat bunu almamız imkansız ama ben alınca ki bugün aldım iştahım kesiliyor ve rahat tuvalete gittim ki bende 1 tane alıyorum. detoks etkisi için bir kaç tane daha fazla almak lazım. detoks ile nasıl bünye temizleniyor 6 ayda bir ara ara yapmak lazım . kafaya koydum yapacağım ya ama hafta geçsinde çünkü hafta sonu çok yoğunum dışardayım uygulayamam. ayrıca bugün ayran detoks okudum ilgimi çekti ama bilmiyorum uygulasam mı arada.
ayran detoksu nasıl oluyor ?
aa bende beğendiiimm2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.
Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.
Yag ve tuz eklenmeyecek .
Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz.
Kahve önerilmiyor.
Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor
böyle canım bilniyorum ki aklıma yattı esasında
aa bende beğendiiimmsabah ki kahvaltı dışında tüm gün bu ayran dedoksunu mu içiyoruz peki? çok doyurucudur kesin.. 2 günde kaç kilo verilir acaba..
daha denemedim ama yapmayı düşünüyorum etkili olacağına inanıyorum
ben sana bişey sormak istiyorum.. acı çehre tohumunu aldım günde 1 tane kullanıyorum . dün ilk defa kullandım ishal yaptı ama nasıl desem çok afedersin popodan işeme diye bir tabir vardır hani, aynen öyle oldubu normal mi ? çok tatmin olmadım açıkçası çok geç etki etti bide..
ne güzel işte detoks etkisi yapmaya başlamış. etkisi her bünyeye göre farklıdır bazısında bir saatte etki eder bazısında 3 günde. bu durumda bağırsakları temizliyor işte ama bu şekilde çok su kaybı oluyor bünye zayıf düşmesin diye lütfen bol bol su iç. bu normal bir durum. ayda bir iki kez bu şekilde kullanabilirsin. bir kaç gün sonra tartıya çık bakalım. ve çok ağır yiyecekler yeme. sebze seviyorsan yiyebilirsin zaten de iştahını kesmiş olması gerekiyor.
evet dediğin gibi onu alınca hiçbir şey yemek istemiyorum.. bide onu içtikten sonra vücudunda nasıl bi etki yaptı mesela? benim göbek bölgemde içtiğim sular depolanmaya başladı bikaç saat hiç wc ye çıkamadım idrarımı dahi yapamadım. sabaha kadar anca indi şişliği karnımın. hatta yürürken sular ses yapıyordu karnımdasu kesesi oldu resmen
Ben acı cehre cayını ne zaman icsem sancılar icinde kıvranıp saatlerimi lavaboda geciriyorum.
Gercekten abartmıyorum ictikten yarım saat sonra karın agrısı ve gurultu baslıyor.
Cok sancılı sekilde gaz yapıyor resmen gürültü geliyor karnımdan ve sonrasında 9-10 defa lavaboya gitmek zorunda kalıyorum.
Yani bendeki tek etkisi bu ve bu yüzden de bir daha icmeye cesaret edemedim kızlar.
ayran kürünü uyguladın mı ? eğer memnun kaldıysan bende deniyim diyorum. yorumlara baktım biraz iddalı sözler etmişler idrarınızdan yağın çıktığını görüceksiniz falan diye.. bilemedim..ne güzel işte siz bu çayı enden içiyorsunuz? kilo vermek içinse öncelikle sindirim sistemini düzeltmek gerek bu çayda onu yapıyor. tabi karnınız ağrıyacak ishal olacaksınız en başta bu size kilo kaybı olarak geri dönecek. yerken herşey güzelde işte sonuçta kilo olarak yaşamakta çok zor
ya bide ben 2 gündür tohumu aldığım halde wc ye çıkamadım. sadece aşırı gaz yaptı karnım şişti sabaha kadar da ancak yarısı iniyorbünye alıştı tesir etmiyor mu acaba bilemedim ya
ne güzel işte siz bu çayı enden içiyorsunuz? kilo vermek içinse öncelikle sindirim sistemini düzeltmek gerek bu çayda onu yapıyor. tabi karnınız ağrıyacak ishal olacaksınız en başta bu size kilo kaybı olarak geri dönecek. yerken herşey güzelde işte sonuçta kilo olarak yaşamakta çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?