evet midemin küçüldüğünü hissediyorum gerçekten de.. veee 1 günüm kaldı bugünü saymazsak ama bu diyetten sonra fazla yemiycem sanırım çünkü gerçekten değiştirdi beni bu diyet. her şeyden azar azar yicem diyet sonrası. önceden krizlerim oluyordu çünkü. ama şimdi diyorum ki aslında kendime engel olabilirmişim.. bence sen de bi dene. evet iş yerinde zor olabilir ama hayatın kendisi de zor ve ayrıca istenmeyen kilolarla yaşamak daha da zor kesinlikle. acı cehre tohumunu da pazar günü deniycem bakalım nasıl olucak. aldığım yerdeki çalışan 1 taneyle başla dedi sonra arttırırsın dedi ama ben ilaç kullandığım için hep 1 tane kullanırım. bişey sorucam bu tohum ilerde bağırsak tembelliği falan yapar mı? ne sıklıkta kullanmak lazımmış biliyo musun ?
benim bağırsaklar zaten tembel bunu biraz kur olarak düşün yani hayat bunu almamız imkansız ama ben alınca ki bugün aldım iştahım kesiliyor ve rahat tuvalete gittim ki bende 1 tane alıyorum. detoks etkisi için bir kaç tane daha fazla almak lazım. detoks ile nasıl bünye temizleniyor 6 ayda bir ara ara yapmak lazım . kafaya koydum yapacağım ya ama hafta geçsinde çünkü hafta sonu çok yoğunum dışardayım uygulayamam. ayrıca bugün ayran detoks okudum ilgimi çekti ama bilmiyorum uygulasam mı arada.