benimde krizlerim vardı fakat şuan inan 24 saat bir şey yemesem hiç bir şey olmaz. beyinde bitiyor bence herşey. hayır bir diyet programım yok ama günde en az 3.5lt içiyorum işimin durumuna göre bu 5lt de olabiliyor tabi bu zamanla kazanacak bir durum sabah çok hafif atıştırıp öğlen normal yemekler yiyorum spora gittiğim gün akşam hiç bir şey yada elma yiyorum gitmediğim akşamlar ise serbest zaman yaptım kendime çok abartmadan herşeyi yiyorum. kalori hesabı tutuyorum. çalışmasam evde olsam daha çok dikkat ederim ama dışardayım tüm gün ancak bu kadar oluyor.haftada 3 gün spora gidiyorum 30 dakika yürüyüp bisiklete biniyorum bu bile yetiyor bu ay 4 kilo verdim. kararlıyım devam edeceğim yaza kadar
)) birde canım şekerli şeyler istemiyor mu evet istiyor o vakit havuç yiyorum beni kandırıyor o. yine kandırmazsa incir ve kayısı yiyorum. ama bunlarda adet şeklinde oluyor.
ishal olsanda olmasanda su içmek gerek bende 3 gündür acı çehre kullanmıyorum kaldım öyle bugün yanımda getirmeye unutmuşum yarın alırım artık. birde farklı bir çay içeyim dıyorum ama karar veremedim ne içsem