Hiç denemedim kiraz sapını ama okumuştum bi yerde zayiflatici etkisi olduğunu.. bi deneyin bakalım nasıl olacak. Ama çok karıştırmayın bence. Bitki bile olsa çok karıştırılırsa kötü etkiler yapabiliyormus
herkeste aynı etki olur mu soru işareti gibi...
çok yediğin günler bu tohumu alınca iyi mi geliyo? Benim Karnım her yemekten sonra saatlerce şiş kalıyo. Öyle ki gerçek fiziğimi unuttum o derece :) artik şu tohumu almaliyimmm. Ama uzun süre kullandiktan sonra bu seferde onu almadan tuvalete çıkamazsak ya?bir kiraz sapı içiyorum şimdi oda aklıma geldikçe öyle her an içmiyorum. acı çehreyide yaklaşık bir haftadır unutuyorum ama bugün kullanırım galiba yanıma aldım çünkü unutmayım diye çünkü dün akşam çok kaçırdım yemeği:-(
Evet haklısınız. Kardeşim denedi ama onu tuvalete çıkarmadi. Sadece bi kere denedi gerçi. Siz bilirsiniz yine de tabiki..
benim tavsiyemde şu hayvan yemi olarak satılan en adi kepek ..... elekten geçir 2 kaşık ılık sütle ısla tamam tadı kötü ama ben içine amerikan yaban mersini kurudan attım idare eder oldu.
Bu dediğin tuvalete çıkarmak için mi? Ilk defa duydum da :)
komşum tesadüfen bulmuş denedim oldu ama bünye ye göre değişirmi bilmiyorum...
benim tavsiyemde şu hayvan yemi olarak satılan en adi kepek ..... elekten geçir 2 kaşık ılık sütle ısla tamam tadı kötü ama ben içine amerikan yaban mersini kurudan attım idare eder oldu.
çok yediğin günler bu tohumu alınca iyi mi geliyo? Benim Karnım her yemekten sonra saatlerce şiş kalıyo. Öyle ki gerçek fiziğimi unuttum o derece :) artik şu tohumu almaliyimmm. Ama uzun süre kullandiktan sonra bu seferde onu almadan tuvalete çıkamazsak ya?
kesinlikle tavsiye etmem yemenizi çünkü o kepek nasıl üretiliyor ne gibi aşamalardan geçiyor bilmiyorsunuz. yerli üretimi bulmak zor piyasada yemin ithal ise daha kötü zaten GDO lu oluyor. yerli olduğuna inanalım asıl yemin kırıntılarından yapılıyor süprüntü denir yerde makine içinde kalandan yapılıyor nasıl üretildiğini biliyorum kesinlikle tavsiye etmem ayrıca tadı da iğrenç denilecek kadar kötü
biz şanslıyız fabrikadan temin edilen kepeğimiz var. GDO yoktur inşallah. yulaf kepeğide bulamazsanız. ekmek için üretilen kepekten kullanabilirsiniz... gibi gibi.
alışkanlık yapacağını zannetmiyorum. çok yiyince karnım şişiyor ya bende biraz çok affedersin kabızlık sorunu da var bu yüzden ara ara alıyorum dediğim gibi bir haftadır almıyordum ama eski etkisi göremedim ya ilk aldığımda neydi öyle ya korkarak alıyorum yada az alıyorum ondan tohumu alınca idrar haricinde 2 defa çıkıyorum. ayrıca dün geceden beri sıcak suya başladım biraz önce yine içtim ılık su iyi geliyormuş deneyelim içimi sıcacık yapıyor
hafta sonu yine çok kaçırdım bu hafta dikkat etmem gerek epey.
yemekten sonra acaba mide hazım etmiyor mu o yüzden mi şişiyor? sodayı denediniz mi? yada kullandığınız yağ veye başka ürün size gelmiyor olabilir o kadar şişlik yapması normal değil. benimde şişiyor fakat köfte filan yediğimde yada çok yediğimde
canım denemelerim sonuç veriyor yavaş yavaş ılık su içemezdim denedim iyi geliyor içimi yumuşatıyor midemde hareketlilik yaratıyor yatmadan önce içiyorum birde ufak tefek bir şeyler atıştırdıktan sonra oysa aç karnına içmek lazımmış. hafta sonu çok kaçırdım tartıya bir çıktım amannn 1haftada verdiğimi 3günde almışım sonra 40 dakika tempolu yürü babam yürü:18:
kalori hesabında 1700 tanımlandı bana ama ben en çok yediğimde bile 1000 geçmemeye çalışıyorum arada kaçaklar oluyor.
bu arada beni her gören incelmişsin diyor ama kilo gitmedi de spor biraz form kattı
kızzlaaarr 5 te 5 diyetine başladım dün5 günde 5 kilo veriliyormuş denemekten zarar çıkmaz dedim vee hemen başladım. 2. günümdeyim ara ara bırakmayı düşünsem de gayet iyi gidiyor. işin garip yanı dün sabah biraz zorlandım ama sonradan bişey yiyesim gelmedi. hele ki bugün sadece çay ve su içsem yeter diyebilirim [/QUOT
çok sevindim kolay gelsin. içeriği nedir acaba bu kadar sizi moralli buldum bende merak ettim güzelse bende yapayım
kızzlaaarr 5 te 5 diyetine başladım dün5 günde 5 kilo veriliyormuş denemekten zarar çıkmaz dedim vee hemen başladım. 2. günümdeyim ara ara bırakmayı düşünsem de gayet iyi gidiyor. işin garip yanı dün sabah biraz zorlandım ama sonradan bişey yiyesim gelmedi. hele ki bugün sadece çay ve su içsem yeter diyebilirim
çok sevindim kolay gelsin. içeriği nedir acaba bu kadar sizi moralli buldum bende merak ettim güzelse bende yapayım. beş değil 3 verdirsin onada razıyım
hemen söyliyim
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar.( ki zaten 5 taneden fazla yiyemiyor insan )PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... HANGİ SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. İSTERSENİZ 40 CEŞİT SEBZE YİYEBİLİRSİNİZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kİ TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR. GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. Yada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz... bu arada şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.. bu 3. günüm ve hafiflediğimi hissediyorumtavsiyem , eğer bu diyete başlayacaksan yarıda bırakma iyi düşün öyle başla
öncelikle teşekkür ederim ama bırakınca geri alınıyor ondan mı öyle dedin. tek gıda diyetine ben pek sıcak bakmıyorum ya birde çalışınca zor oluyor düşünsene ben çalıştığım yere 10 yumurta ile geliyorum
o vakit kendimi hazırlamam lazım iyice. b u ay sporda devam ediyor fakat veremedim galiba canım sıkılmasın diye pek tartılmıyorum yediklerim çok dikkat ediyorum ama pek hafiflik hissetmiyorum
yerlerini değiştiryormusun günlerin peki?
aslında yerlerini değiştirmeyi düşündüm fakat yapmadım ne olur ne olmaz diye.. bu arada bu diyeti zaten 1 kere uyguluyorum çünkü fazlası zarar. diyetten sonra. dikkat edersem kilo alma olayı yokacı çehre tohumun aldım ama bu diyette az yediğim için kullansam mı bilemedim..
bence alma haftaya alırsın ben şimdi miden küçülüyor bu yediklerinle. haftaya belki ilk günü fazla kaçırırsın o vakit alırsın. adam en başta kaç tane alın dedi peki? tohum birazcık acı ama dişinde ezince su iç hemen pek bir tadı kalmıyor ama ben sonrasnda ağzımın tadı değişssin diye ya incir ya kayısı filan atıyorum bir tane.
haftasonu kendimi ayarlayım bende başlayım haftaya bu olaya ama dediğim gibi çalışınca zor bakalım bulacağız bir çaresini
sende tartıyı merak ediyorum bünyeni hafiflemiş hissediyorsan bu bile çok güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?