Kızlar başlık biraz garip oldu.Şöyle anlatayım dün yengemlere menemenlik şişe doldurmak için biber,domates doğradık.Biberlerin arasında acı biberde varmış.Ve iki elimde dün geceden beni öyle yanıyor ki anlatamam o kadar sabunladım ellerimi yıkadım soğuk suya ama yok.Elimi gözüme sürsem gözüm yanıyor,burnuma sürsem burnum.Ben böyle yakan bir biber görmedim.Nasıl geçirebilirim bu yangıyı görünürde bir kızaıklık falanda yok ama fena yanıyorrr( Travazol işe yarar mı acaba?
Kızlar başlık biraz garip oldu.Şöyle anlatayım dün yengemlere menemenlik şişe doldurmak için biber,domates doğradık.Biberlerin arasında acı biberde varmış.Ve iki elimde dün geceden beni öyle yanıyor ki anlatamam o kadar sabunladım ellerimi yıkadım soğuk suya ama yok.Elimi gözüme sürsem gözüm yanıyor,burnuma sürsem burnum.Ben böyle yakan bir biber görmedim.Nasıl geçirebilirim bu yangıyı görünürde bir kızaıklık falanda yok ama fena yanıyorrr( Travazol işe yarar mı acaba?
2 Hafta Önce Aynı Acıyı Yaşadım Ezme Yapıyorduk Bizde Eşimle Cin Biberleri Mahvetti Beni Gece Uyuyamadım Acısından Aklına Ne Gelirse Sürdüm Yoğurt,Diş Macunu,Krem,Hatta Kolonya İle Yıkadım Ama Nafile Soğuk Suda Azcık Geçiyor Tekrar Başlıyordu En Son Buz Torbası Aldım Elime Öyle Uyudum Sabahına Geçmişti Kendi Birdaha Tövbe Ettim Eldivenle Doğruyorum ArtıkAma Bu Biber Yakmasının Özellikle Romatizma Ağrılarına Çok Faydalı Olduğunu Söyledi Annem Kısacası Canım Ne Yaparsan Yap Geçmiyor Zamanla Acısı Diniyor Çok Geçmiş Olsun
canım şu mantıkla hareket ederek söyleyim; biber gazına limon iyi geliyo ya belki limon sürsen geçirir bi dene istersen:44:
canım limonla güzelce ovala ellerini umarım iyi gelir.
domates sür.bulaşık yıka belkide limonla ov faydası olur belki.
silverdin ve anestol diye kremler var onun ikisini karıştır sür birisi ağrı kesici diğeride yara yanık kremi tamamen geçirmese de baya hafifletiyor benimde acı biber doğrayınca elim çok yanar o nedenle ben eşime doğratırım:)))
gecmis olsun...canim soguk suyun altina tutmak filan gecici seyler tabii....beklemek lazim bi kac gune gecer ama iste..
bi posetin icine buz koyup avucunda bekletebilirsin. bu sekilde biraz olsun seni rahatlatir diye dusunuyorum.
buarada bende 2-3 gun once dogramistim aci biber, daha dogrusu aldigim biberler aci cikmisti atmaya kiyamadim dedim dograyip buzluga atayim ve lahmacun veya baska seyler yaparken cikaririm azar azar kullaniriz...
elime poset gecirip dogradim canim...sag elimle bicagi tuttum sol elimle biberleri...hele birde lens kullaniyorum bu yuzden gozlerime surmek berabt olurdu...ama aynisi taharet icinde gecerli tabii :18:
canım evde varsa veya yakında bir eczane varsa antihistaminik bir ilaç kesin çözüm olur.zyrtec tavsiyemdir benim basıma da gelmişti.öyle limon domestos falan sakın diyorum.
sakıncalı diyemem ama sonucta elinizde alerjik bir reaksiyon olmus.sözkonusu olan deriniz. bunlar normal durumlarda bile deriye zararlıyken birde reaksiyon durumunda ne tür tepki olusur bilemiyorum.dediğim gibi bunun tek çaresi eczaneden zytrec ya da benzeri bi ilaç almak.hem evde bulunması gereken bir bir ilaç bu.
ya tamam sakıncalı olabilir asitli sonuçta ama bide şöyle bi durum var biber gazında insanlar gözüne sürüyo gözler daha hassas sonuçta..yinede bilemem tabi ilaç daha mantıklı ve garanti..bizimki kocakarı tavsiyeleri oldu
sakıncalı diyemem ama sonucta elinizde alerjik bir reaksiyon olmus.sözkonusu olan deriniz. bunlar normal durumlarda bile deriye zararlıyken birde reaksiyon durumunda ne tür tepki olusur bilemiyorum.dediğim gibi bunun tek çaresi eczaneden zytrec ya da benzeri bi ilaç almak.hem evde bulunması gereken bir bir ilaç bu.
ya tamam sakıncalı olabilir asitli sonuçta ama bide şöyle bi durum var biber gazında insanlar gözüne sürüyo gözler daha hassas sonuçta..yinede bilemem tabi ilaç daha mantıklı ve garanti..bizimki kocakarı tavsiyeleri oldu
Teşekürler Ben herşeyi denedim geçmedi o kremleri karıştırp sürdüm hemn geçti:))silverdin ve anestol diye kremler var onun ikisini karıştır sür birisi ağrı kesici diğeride yara yanık kremi tamamen geçirmese de baya hafifletiyor benimde acı biber doğrayınca elim çok yanar o nedenle ben eşime doğratırım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?