bende duydum sahteleri varmış diye ama inanmadım çünkü zaten bu krem pahalı bişey değil. çok ucuz neden sahtesini yapsınlar ki ? bulgaristanda 3 leva filanmış sanırım. türkiyedede 15 tl ye satılıyor. krem tüpün resmini koyalım karşılaştıralım bence, saç boyası kokusu gibi keskin iğrenç bi kokusu var benim bütüngün midem bulanıyo kokusundan sürünce. fotoğraf koyup karşılaştıralım bence.
cnm bn senin için alıp tr ye gelidigimde yollayabilirm istersn ..
galatacosmetic.com sitesini buldum achroactive ve diğer ürünlerinin resmi distrübütörlüğünü almıslar ve fiyatıda çok uygun ,ilk siparişimi verdim ücretsiz kargo ile yolladılar..
Ben de bu siteden aldım. Hemen gönderdiler ücretsiz kargo ile. Krem sanki benim yüzümde tüylenme yaptı sizde de oldu mu herhangi bir durum??
Bende kullandım ama dedigin gibi tüylenme sıkıntım olmadı canım, gayet memnun kaldım güneşten kalan kahverengi bene benzeyen lekeler vardı ..ben krem maske serum 3ünü birlikte kullandım..leker gitti bide daha bi parladı sanki beyeazlaştı yüzüm.:13:
banada yollayabilirmisiniz yaaaa lütfen....arkadaslar ınternette arastırdım gittigidiyor sitesınde satışı yok kadıkoydekı eczanelere sordum yıne yok dedıler bu urunu nasıl satın alabılrım yorumlardakı yazıalrda bulgarıstandan getıren arkadaslar var sanırım banada bu konuda yardımcı olabılırlermı
Arkadaşlar size bir sey sormak istiyorum, bu kremi annem yuxundeki gunes lekelerı ıcın kullanacak, kremı surdukten sonra gunese cıkabılır mı ve de bu kremı kullanırken baska nemlendırıcı kullanabılır mı ???
elifcim bna yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ediorum.bn aradığım kremi burada pazarda 3.50 liraya aldım. achroactive max deil ama achormine kremini aldım ( hmde 3 kutu birden) :) ayrıca bu msjı okuyan arkadaşlara tavsiyem sakın netten onca parayı verip almasınlar şehirlerindeki pazarlarda bulgar satıcıları araştırıp bulsunlar. eminim bulucaktırlar.
galatacosmetic.com sitesini buldum achroactive ve diğer ürünlerinin resmi distrübütörlüğünü almıslar ve fiyatıda çok uygun ,ilk siparişimi verdim ücretsiz kargo ile yolladılar..
hangisini almışsın cnm ACHROACTIVE MAX LEKE GDERC SERUM 20ml YZ BAKIM RNLER - ACHROACTIVE MAX Galata Cosmetic ::: Rosa impex Turkey bunu alsam olur mu yoksa kremi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?