Lekeler, Çiller ACHROACTİVE MAX lekeler için krem kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

evet fotoğrafını koyup karşılaştıralım. çünkü benim kullandıgım achromin kremde boya kokusu gibi bi koku yok cok rahat ve severek kullanıyorum. lekeleri geçtim yanaklarıma yumusaklık etkisi verdi. sahtelerinin üretilme sebebi bulgaristanda cok bilinen bu krem türkiyeye gelişi yoğun degilmiş talep edenler varmış burda çareyi sahtesini piyasaya sürmekle bulmuşlar herşeyde olduğu gibi. bulgaristanlı bi komşum var o söylemişti.

cnm bn senin için alıp tr ye gelidigimde yollayabilirm istersn ..

arkadaslar ınternette arastırdım gittigidiyor sitesınde satışı yok kadıkoydekı eczanelere sordum yıne yok dedıler bu urunu nasıl satın alabılrım yorumlardakı yazıalrda bulgarıstandan getıren arkadaslar var sanırım banada bu konuda yardımcı olabılırlermı

Achromin kremi ben 15 gündür kullanıyorum yanağımda yeni oluşmuş biraz büyükçe sivilce lekeleri vardı onları baya bi küçülttü..kullanmaya devam edicem..ben ürünü gittigidiyorda buldum..ama siyah nokta yaptı sanırım benimde çenemde o yüzden sadece iz olan yerlere sürmeye başladım..

ACHROACTIVE MAX kremi yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Bulgaristan'dan bir arkadaşım 10tl ye getirdi. Getiren arkadaşımın kız kardeşi sivilce lekeleri için kullanmış ve faydasını görmüş bana önermişti onun üzerine getirmesini rica ettim. Çenemde iki büyük koyu leke vardı, sabah akşam temizleyip sadece o bölgeye sürüyorum. Küçüldüler sanırım.Renkleri açıldı.Kullanılabilir yani, ama ne olur ne olmz diye ben sadece leke olan bölge ve biraz etrafına sürüyorum.

galatacosmetic.com sitesini buldum achroactive ve diğer ürünlerinin resmi distrübütörlüğünü almıslar ve fiyatıda çok uygun ,ilk siparişimi verdim ücretsiz kargo ile yolladılar..

galatacosmetic.com sitesini buldum achroactive ve diğer ürünlerinin resmi distrübütörlüğünü almıslar ve fiyatıda çok uygun ,ilk siparişimi verdim ücretsiz kargo ile yolladılar..

Ben de bu siteden aldım. Hemen gönderdiler ücretsiz kargo ile. Krem sanki benim yüzümde tüylenme yaptı sizde de oldu mu herhangi bir durum??

Ben de bu siteden aldım. Hemen gönderdiler ücretsiz kargo ile. Krem sanki benim yüzümde tüylenme yaptı sizde de oldu mu herhangi bir durum??

Bende kullandım ama dedigin gibi tüylenme sıkıntım olmadı canım, gayet memnun kaldım güneşten kalan kahverengi bene benzeyen lekeler vardı ..ben krem maske serum 3ünü birlikte kullandım..leker gitti bide daha bi parladı sanki beyeazlaştı yüzüm.:13:

slm,
gerçekten bu krem bu kadar faydalı mı ? bende almak isterim ama ne biliym çoğu kişi memnun kalmış ben gerçi tca uygulaması yapıyorum ama eğer bu da bu kadar faydalı ise alıp kullanmk isterim benimde çillerim var acaba onları da geçirebilir mi ?

banada yollayabilirmisiniz yaaaa lütfen....

Arkadaşlar size bir sey sormak istiyorum, bu kremi annem yuxundeki gunes lekelerı ıcın kullanacak, kremı surdukten sonra gunese cıkabılır mı ve de bu kremı kullanırken baska nemlendırıcı kullanabılır mı ???

achroactive kremin zaten uv filter güneş koruyucu etkisi var ve sitesinde güneşe çıkmadan önce sürün diyor..fiytıda 15 tl bedava kargo ile yolldılar bana

ben de almak istiyorum

kremin kullanimi ile ilgili iceri ile ilgili istediginiz zaman yazabilirsiniz kizlar elimden geldigi kadari ile bilgilendirmeye calisirim .......................

Arkadaslar bende kullanmayı düşünüyorum kuaförüm Bulgaristanli benim ve getiriyormuş hatta elinde var ama oda 15 tl ye satıyor alıp almamakta kararsız kaldım bayrampasada oturuyorum forumda bir arkadas gazoosmanpasadan aldığını söylemiş 4 tl ye siz ne düşünüyorsunuz ?? Ben koltuk altı ve genital bölge kararmasında kullanmayı düşünüyorum ve yuzumdeki birkaç küçük lekede???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…