Lekeler, Çiller ACHROACTİVE MAX lekeler için krem kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kremin kullanimi ile ilgili iceri ile ilgili istediginiz zaman yazabilirsiniz kizlar elimden geldigi kadari ile bilgilendirmeye calisirim .......................

slm canım ben krem serum ve maske olarak alıp başlamaya karar verdim ama serum da sabah akşam krem de önce serumu sürüp üstüne kremi uygulasak bi sorun olurmu biliyormusun

Merhaba arakadaslar 2005 yılında doktorun verdigi yanlış kremden dolayı yüzümde lekeler cikti once boyle bir sorunum yoktu 2005 ten sonra her şeyi denemeye çalıştım imkanlarım dogrultusunda psikolojik olarak yıprandım karşımdan gelenin yüzüme şaşkın şaşkın bakması yüreğimi yaraladı tam bu duruma alıştım derken dengesizin biri lekelerin boyle kalmaya devam ederse esın bak lekesizi bulur diye sozde espri yaptı ve bu lekelerden kurtulmak istiyorum bu kremin Bulgaristan'dan getirildiğini duymuştum ama getirtme imkanım yoktu Bulgar bir kisi buldum o da ben bulgaristana gıtmıyorum artık diye pek yardımcı olmak istemedi gercekten ise yariyorsa bir kez daha cesaret etmek istiyorum ise yarar mı yaradı mı Bulgaristan'dan getirilince daha hesapliymis lütfen yardımcı olun da su lekelerden kurtulayım

Konu güncel görünmüyor ama ben yine de kremi bu topikte görüp kullandığım için yorumlarımı yazmak istedim. ACHROACTIVE MAX'ı 4 gün önce yüzümdeki ton farklılıkları ve koyulaşmalar için kullanmaya başladım. Aslında son çare bunu da deneyim demiştim, soyucu kremler hormon durumunda işe yaramıyor sanırım çünkü bende yaramamıştı. Ama bu işe yaradı .. Öncelikle almama vesile oldukları için olumlu yorum yapan herkese çok ama çoook teşekkür ederim :34: daha 4 gün oldu ama elmacık kemiklerimden açılmalar başladı bile :52::52::52: Ama burun ve ağız çevresi en koyulaşan bölgelerdi, henüz buralarda değişim yok. Uzun yıllar sigara kullandım, bir de hormon tedavisi görmüştüm, sigarayı 1 yıl nce bırakmama rağmen cildimde grimsi sarımsı bir cansızlık vardı ve ne yapsam düzeltemedim. Elim, boynum, vücudum bayağı açık buğday ve bu yüzdeki koyuluk çok canımı sıkıyordu. Ama şimdi elmacık kemiklerimdeki açılmalar daha pembemsi ve canlı görünüyor :1: :1: Bu arada ben ACHROACTIVE MAX'i internette 55 TL'ye buldum. Normal ACHROACTIVE 10 küsürdü ama nette bunun içinde zararlı bir madde olduğu ve yasaklandığını ve yerine ACHROACTIVE MAX'in çıktığını okudum. Belki doğru değildir ama açıkçası ben fazla para verdiğimi bilmeme rağmen Max'ın daha iyi olduğunu okuyunca işe yarasın yeter diye düşünerek aldım. Yarıyor da... Şuan daha 4 gün olmasına rağmen özellikle ışık altında baktığımda belli belirsiz bölgesel açılmaları gördükçe seviniyorum, rahatsız edici bir renk dalgalanması da yok. 1 ayın sonunda da sonuçların çok daha iyi olacağını umuyorum :34:

benim daha çok sağ yanağımda lekeler var.diğer tarafta fazla yok.çenenin biraz yakınındaki ise kahve rengi ben.farkettiniz mi bilmiyorum aslında kremin arkasında yazan kağıtta hiç sivilce lekesinden bahsetmiyor.en azından benimkin de yazmıyor.güneş lekesi ve çilden bahsediyor.bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum sivilce lekeleri cildin çok altında ki lekeler olduğu için açılması, yok olması çok zormuş.benim yüzümün sadece bir tarafında sivilce lekesi var diğer tarafta yok dedim. bunun sebebi ben bir tarafta mevcut olan sivilcelerini sıkmıştım. diğer taraftaki yanağımda çıkanlar biraz daha büyük olduğu için korkmuş sıkmamıştım.sonuç şaşırtıcı:)sıktıklarımda leke yok sıkmayıp kendi kendine geçmesini beklediklerimde lekeler kaldı.tabi bu durum kişiden kişye değişir.ama ben de bu şekilde leke kaldı.tekrar görüşmek üzere öpüyorum sizleri.

Merhaba tamamen geçti mi lekeleriniz benimde sivilce lekelerim var biraz kırmızı olarak eğer işe yarıyorsa bende alayım

Sitede set 235 tl diyor. Burdan mi aldınız. Uzun zamandır kullanıpta sonra sorun yaşayan oldumu. Daha çok serumumu kremimi tavsiye edersiniz

Büyük şehirlerde göçmen ürünleri satan marketlerde var, göçmenlerin yoğun yaşadığı yerlerde yada göçmen pazarlarında bulunur (Bursa, İstanbul gibi...)

O zamanlar kardeşim Bulgaristan' a gitmişti ama dediğim tarz marketlerde gördüm fiyatı da 6- 7 tl gibi bişeydi

Mrb hamileyken achromin krem kullanan varmi? Hamilelikte kullansam birsey olurmh yada lekeler icin ne yapabilirim illa dogumu beklememmi lazim hergecen vun artıyor

Ben bulgaristana giden akrabalarıma aldırdım çünkü instagramda felan baya bir talep görüyor bu krem.Bakalım kullanmaya yeni başladım kokusu çok hoşuma gitti nemlendiricilik oranı yüksek ama leke ve diğer çözümler için beklemem lazım.

merhaba arkadaşlar instagranm üzerinden güzellik_tutkusu diye bir sayfa var. ben orada görüp, achromin aldım. iki gündür kullanıyorum. yüzümde güzel bir etki bırakacağa benziyor. o sayfaya bir bakın derim ben.

Back