Lekeler, Çiller ACHROACTİVE MAX lekeler için krem kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba kızlar bende araştırken sizin buradaki yorumlarınızdan cesaretlenip bulgaristanda ki siteden getirttim, hemde 3 kutu krem, 2 kutu serum:)
Kullanmaya başlayalı bir hafta olmadı henüz, elbette etkilerini de görmeye henüz başlamadım.
Fakat önceden temkinli davranıp yüzümün lekeli bölümlerinin fotoğraflarını çektim. Bir ay sonra yeni fotoğraflar ile karşılaştırıp sizlerle paylaşacağım.

tamam canım ben bekliyo olucam resimleri aldıgın sitenin linkinin bana özelden mesaj atabilirmisin bi bincelemek istiorum da birde nekadar mal oldu ayrı ben ıhlamur ve safran sabunu kullanıyorum cok faydasını görüyorum nerden baksan 2 hafta oldu lekelerim haififledi silik gibi oldu hep öyle oluyor okadarla kalıyor ama sonuç aldığım en net şey bu oldu birde bu kremi denemek istiyorum çünkü leke açıcı olarak şuana kadar herhangi bir ürün kullanmadım

arkadaşım ben okadar ürün denedimki nette ki 30 lirayı verecek sabrım kalmadı ama 4 lirayada nasıl nerede bulunur bilmiyorum sen bi çaresini bulursan banada mesaj at gelin birlik olalım bee valla evimdeki lekelere çare buluyorum da yüzümdekilere bulamıyorum

tamam arkadaşım ben bi çare bulursam eğer mutlaka sana haber veririm :34:

merhaba arkadaşlar.achromin krem yorumlarını okuduktan sonra ben de bu ürünü almaya karar verdim.aslında biodermanın leke açıcı setini almayı düşünüyordum ama kısa sürede etkisini görmek istediğim ve yaz geldiği için bu ürünü 2 önce aldım.burada bulgaristanlı bir bayanın satış mağzasından aldım.beyazlatıcı kremini 4 tl serumunu ise 10 tl ye aldım.maskesi yoktu.siparişini verdim en kısa zamanda onu da kullanmaya başlayacağım.serumun son kullanma tarihi 2013 .beyazlatıcı krem diye yazan ürünün tarihi 10/2012 .serum güzel kokuyor fakat beyazlatıcı krem serum gibi kokmuyor.değişik bir kokusu var .acaba sizlerinki de aynı mı kokuyor?.benim yüzümdeki lekeler güneş lekesi ve sivilce lekesi.sivilce lekeleri yaklaşık 8 aylık filan. güneş lekeleri ise 2 senelik vardır.32 yaşındayım ve bu yaşta sivilce lekesine sahip olmamdaki etkeni size anlatayım.1 sene önce dior' un serumunu almıştım.hücre yenileyici toksit atıcı kuvvetli bir serum.benim cildimin altında çok fazla sebum fazlası vardı.komedonlar vardı. neyse ben bu ürünü kullanmaya başladıktan bir ay sonra derinin altında ne var ne yoksa kustu.inanılmaz derecede moralim bozulmuştu.bu kusma tam 5 ay sürdü.sonuç bir sürü sivilce lekesi.ben achromini kullanmaya başladım ama en büyük korkum gözeneklerimi tıkayıp siyah nokta oluşturması.ürünün yapısı biraz yağlı gibi geldi.umarım bir sorun çıkarmaz ve lekelerimden kurtulurum.ama şu da bir gerçek ki ürünü kullanmadan da faydalı olup olmayacağını bilemeyiz.zaten 1 hafta gözlemleyeceğim.cildimin sebum ürettiğini görürsem kremi kullanmayı kesicem.sonuçları sizlerle paşlarım.

merhaba arkadaşlar.achromin krem yorumlarını okuduktan sonra ben de bu ürünü almaya karar verdim.aslında biodermanın leke açıcı setini almayı düşünüyordum ama kısa sürede etkisini görmek istediğim ve yaz geldiği için bu ürünü 2 önce aldım.burada bulgaristanlı bir bayanın satış mağzasından aldım.beyazlatıcı kremini 4 tl serumunu ise 10 tl ye aldım.maskesi yoktu.siparişini verdim en kısa zamanda onu da kullanmaya başlayacağım.serumun son kullanma tarihi 2013 .beyazlatıcı krem diye yazan ürünün tarihi 10/2012 .serum güzel kokuyor fakat beyazlatıcı krem serum gibi kokmuyor.değişik bir kokusu var .acaba sizlerinki de aynı mı kokuyor?.benim yüzümdeki lekeler güneş lekesi ve sivilce lekesi.sivilce lekeleri yaklaşık 8 aylık filan. güneş lekeleri ise 2 senelik vardır.32 yaşındayım ve bu yaşta sivilce lekesine sahip olmamdaki etkeni size anlatayım.1 sene önce dior' un serumunu almıştım.hücre yenileyici toksit atıcı kuvvetli bir serum.benim cildimin altında çok fazla sebum fazlası vardı.komedonlar vardı. neyse ben bu ürünü kullanmaya başladıktan bir ay sonra derinin altında ne var ne yoksa kustu.inanılmaz derecede moralim bozulmuştu.bu kusma tam 5 ay sürdü.sonuç bir sürü sivilce lekesi.ben achromini kullanmaya başladım ama en büyük korkum gözeneklerimi tıkayıp siyah nokta oluşturması.ürünün yapısı biraz yağlı gibi geldi.umarım bir sorun çıkarmaz ve lekelerimden kurtulurum.ama şu da bir gerçek ki ürünü kullanmadan da faydalı olup olmayacağını bilemeyiz.zaten 1 hafta gözlemleyeceğim.cildimin sebum ürettiğini görürsem kremi kullanmayı kesicem.sonuçları sizlerle paşlarım.

Seni takip ediyo olcam arkadaşım teşekkürler bilgiler için bulgaristanlı bayanın iletişim numarası yada ulaşabileceğimiz bişeyi var mı özelden mesj atabilirmisin bende alıp denemek istiyorum kremini

Son düzenleme:
arkadaşlar size krem hakkındaki düşüncelerimden bahsedeyim.önceden bahsettiğim gibi benim cildim sebum üretmeye ve tıkanmaya çok müsit bir cit.o yüzden yüzüme sürdüğüm kremlerin losyon şeklinde su bazlı yağsız olmasına çok dikkat ederim.fakat yüzümdeki lekelerden kurtulmayı da çok istiyorum.bu krem bana biraz yağlı gibi geldi demiştim. evet gerçekten de bana yağlı geldi.ama serum öyle yağlı değil. o yüzden kremi 2 gün kullandım .artık kremi kullanmıyorum.sadece seruma devam edicem.bu gün sipariş ettiğim maske gelmiş mi ona bakıcam.büyük ihtimalle gelmemiştir.çünü bulgaristana hafta da bir gidiyorlarmış perşembe kesin gelir.
bu kremin maskesini kullanıp çok ciddi sonuçlar elde etmiş ünlü bir bayanda var. belki biliyorsunuzdur.aslında bu ürünü almama cesaret veren de onun kullanıp çok memnun kalmasıdır.
ben hep bu siteye girip insanların ürünler hakkındaki yorumlarını ve düşüncelerini okuyordum.ama takip ediyorsun ediyorsun sonra sonucu merak ediyorsun ama bir de bakıyorsun cevap yok.hep okuduklarım yarıda kalıyordu.ben de bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra bendeki sonuçlarını sizlerle sonuna kadar paylaşmak için siteye üye oldum.inşallah ben de diğer üyeler gibi olumlu ya da olumsuz sonuca ulaştıktan sonra sizlerle paylaşmayı unutmam.
siteye yeni üye olduğum için sitenin kurallarını bilmiyorum. o yüzden o ünlü bayanın ve sitenin ismini yazmadım.sanırım herkes kendisini tanıyordur.achromin krem aldığım bayanın telefon numarasını bilmiyorum.gittiğim zaman alırım.fakat dediğim gibi kuralları bilmiyorum. özelden mesaj atılıyor mu?

forum içinde konuların altına telefon numarası site ismi falan yazmak yasak diye biliyorum ama özelden mesajla bana bilgilerini gönderebilirsin magaza telefonu falan çok iyi olur inş. fayda görürsün kısa zamanda ben takip ediyo olucam canm teşekkürler

forum içinde konuların altına telefon numarası site ismi falan yazmak yasak diye biliyorum ama özelden mesajla bana bilgilerini gönderebilirsin magaza telefonu falan çok iyi olur inş. fayda görürsün kısa zamanda ben takip ediyo olucam canm teşekkürler

ben yeni üye olduğum için özelden gönderdiğim mesajlar size ulaşmıyor.:(
bu bayanın mağzası avrupa yakasında gaziosmanpaşa'da.her çarşamba gaziosmanpaşa da pazar kuruluyor.ben pazardaki bulgaristanlı satıcılara sordum kremi.onlarda kremin ellerinde olmadığını ama getirebileceklerini söylediler.3 tane filan bulgar satıcı vardı. içlerinden bir tanesi pazarın içinde bulunan bir mağzaya bu kremlerden verdiğini söyledi .ve beni bahsettiğim o bayanın mağzasına götürdü.kadın bulgaristanlı fakat bulgarca bilmiyor.mağzayı da yeni açmış.krem hakkında fazla detaylı bilgi alamadım kendisinden.

kızlar ya bn bu kremı alıcam ama netdede yok sıtesı nerden alabılırım yardımcı olun lutfen

BAKTIMDA arıyrom telfonları kplı ulasamıorumkı bna ozel mesj atarmısın hngı sıteler bnlar

ttlım sn sen nerden aldın bu urunu tavsıye etmıstın bana baktım bn sıtede telefon numrası var ama aradım kaplı nasıl ulasırım?

ttlım sn sen nerden aldın bu urunu tavsıye etmıstın bana baktım bn sıtede telefon numrası var ama aradım kaplı nasıl ulasırım?

bu mesajı bana mı yazdın?canım soruyorum çünkü yanlış anlaşılmasın ben kimseye bir şey tavsiye etmiyorum.sadece bu kremi kullanmaya başladığımı ve sonuçları sizlerle paylaşacağımı söyledim.

yok cnm sana degıl kuklıko ya yazmıstım tmm tekrr bkım netden

yok baktım bırazdaha tüyo vermen lazım sanırım aratttım bulunmuyor:s

ikinci kelmime market:)

birde arkadaşım bana kalırsa netten alma.pahalı çünkü.yok mu çevrende semt pazarı bulgar satıcılar. kesin vardır.en azından fazla para vermemiş olursun.birde şöyle bir olay var bazılarının cildinde hasasiyet varsa yanma filan yapabiliyormuş.inşallah öyle bir yan etki yapmaz da kullanırsın ama yaparsa da kullanmaz ve cebinden de fazla para çıkmamış olur.benim cildimde çok hassasdır.karmadan yağlıya dönük.benim bugün 1 hafta doldu.yanma filan yapma normal sıradan bir krem sürdüğümde ne hissediyorsam onu hissettim.ama ben kremini kullanmıyorum yağlı geldi.korktum sivilce yapar diye sadece serumunu kullanıyorum.bu arada maskemde gelmiş yarın kullanmaya başlarım.onun yorumlarını da sizlerle paylaşırım.

keske olsa baktım yok hıcbıyerde mecbur netden alıcam of ya kazıklancam anlıcagın :)

Back