Lekeler, Çiller ACHROACTİVE MAX lekeler için krem kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
genital bölge kararması ile ilgili bir başlık var ya ordaki arkadaş sana cevap vermiş.bir bak istersen oraya sefaköyden alıyormuş kremi.

merhaba arkadaşlar.kremin işe yarayaıp yaramadığını hep birlikte görelim istedim.umarım 3 hafta sonra biraz kaybolurlar.

Eklentiler

• $040.jpg
    $040.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 562
  • $016.jpg
    $016.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 499
  • $045.jpg
    $045.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 516
  • $048.jpg
    $048.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 553
benim daha çok sağ yanağımda lekeler var.diğer tarafta fazla yok.çenenin biraz yakınındaki ise kahve rengi ben.farkettiniz mi bilmiyorum aslında kremin arkasında yazan kağıtta hiç sivilce lekesinden bahsetmiyor.en azından benimkin de yazmıyor.güneş lekesi ve çilden bahsediyor.bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum sivilce lekeleri cildin çok altında ki lekeler olduğu için açılması, yok olması çok zormuş.benim yüzümün sadece bir tarafında sivilce lekesi var diğer tarafta yok dedim. bunun sebebi ben bir tarafta mevcut olan sivilcelerini sıkmıştım. diğer taraftaki yanağımda çıkanlar biraz daha büyük olduğu için korkmuş sıkmamıştım.sonuç şaşırtıcı:)sıktıklarımda leke yok sıkmayıp kendi kendine geçmesini beklediklerimde lekeler kaldı.tabi bu durum kişiden kişye değişir.ama ben de bu şekilde leke kaldı.tekrar görüşmek üzere öpüyorum sizleri.

ACHROMIN ve achroactive max aynı firma tarafından üretilen ürünler. Bana kuaförüm tavsiye etmişti onun tavsiyesi üzerine aldım arkadaşlar ben ikisinide kullandım ACHROMIN daha cok etkisini gördüm 3 tüp kullandım. Dünyaca para verdigim kremlere bosuna vermişim. gittigidiyordan temin etmiştim ürünü 30 tlye üstelik kargosuda satıcıya aitti. Tekrar satışa koymuş tekrar alıcam. fırsat bulabilirsem resimde eklicem aradaki farkı görmeniz için.

kızlar achromin bende acayip sivilce ve siyah nokta yaptı, 4 haftadır kullanıyorum leke filan giderdiğide yok bi tek memnun kalmayan benmiyim bu kremden şimdi ? yüzümdeki sivilceler dahada arttı ve saç boyası gibi bi kokusu var hiç hoşlanmadım ben.

kızlar achromin bende acayip sivilce ve siyah nokta yaptı, 4 haftadır kullanıyorum leke filan giderdiğide yok bi tek memnun kalmayan benmiyim bu kremden şimdi ? yüzümdeki sivilceler dahada arttı ve saç boyası gibi bi kokusu var hiç hoşlanmadım ben.

achromin kremin beyazlatıcı krem olanını ben 2 gün kullandım.önceden de yazmıştım burda.benim bırakma sebebim yağlı bir krem olması ve komedon yapmaya müsait bir ürün olması.ama serum öyle yağlı değil gayet hafif.ben sadece serumunu ve maskesini kullanıyorum.kullanmaya başlayalı nisanın 15 de tam bir ay olacak.maskesini de 3 kez kullandım.maske gerçekten etkili bir ürün ben çok beğendim. lekelerimde de başkalarının farkedebileceği kadar sönme var eskisi gibi kırmızı değiller.aslında ben sürekli incelediğim için bana fazla değişmiş gelmiyor.ama beni görenler lekelerin sönmüş diyor.güneş lekemin bazıları eski bazıları da geçen seneden kalma lekelerdi.geçen senekilerde sönüklük var eskiler hala aynı şekilde duruyor.ama ben serum ve maske şeklinde bıkmadan devam edicem çünkü lekelerden kurtulmak emek isteyen bir iş.
benim de sormak istediğim bazıları yazmış.2 tüp kullandım 3 tüp kullandım diye.1 ayda 2 tüpü nasıl bitirdiniz arkadaşlar.tüpün gr bayağı fazla çok değilmi ya da cilde ağır gelmedi mi?benim serumun gr krem olandan daha az.3 hafta oldu yeni bitti.siz bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar çabuk bitirdiniz.demek ki cildiniz sorunsuz kusma filan yapmıyor.!herşeyin fazlası zarar arkadaşlar.2 hafta sonra lekelerimin son durum resimlerini yayınlarım.

benim sivilce izlerim kendiliğinden geçiyo zaten o konuda bi sıkıntım yok 1 hafta sonra lekeden eser kalmıyo elma sirkesi sayesinde ama ben gibi bişeyler var yüzümde güneş lekeside olabilir bikaç taneler. onları geçiremedim bitürlü. krem bana çok ağır geldi siyah noktalarımı direk hortlattı, bikaç gün ara vererek devam ediyorum o birkaç günde sivilcelerim sönüyo sonra tabi yine iz oluşuyo, serum iyi fikir eşekkür ederim onuda bi deneyeyim. ben daha parlak bi cildim olsun istiyorum renk olarak beyazlattığı kesin iyice hortlak gibi oldum. istediğim sadece güneş lekelerimi açmasıydı ama gram değişim yok malesef. 3 tüp almıştım birini de anneme kullandırtıyorum. onda da bi değişim yok. beyazlayacagına güneşte yanmış gibi oldu kadının yüzü baya bi bronzlastı nedense. acaba yanlısmı kullanıyoruz anlamadım gitti.

tatlım almadım onu bulamadım daha dogrusu nettekı fıyatlarda pahalı ya .s

sahtesi üretiliyormuş.. aman dikkat et.. çünkü benim aldıgımda öyle dedigin gibi koku falan yok.. ve cok memnun kaldım.. aldıktan sonra burda bulgaristandan gelmiş olan komsularım var onlara göstermiştim ürünü sahte olup olmadıgına dair.. orda cok bilinen bir ürünmüş..

sahtesi üretiliyormuş.. aman dikkat et.. çünkü benim aldıgımda öyle dedigin gibi koku falan yok.. ve cok memnun kaldım.. aldıktan sonra burda bulgaristandan gelmiş olan komsularım var onlara göstermiştim ürünü sahte olup olmadıgına dair.. orda cok bilinen bir ürünmüş..

benim kullandığım leke açıcısı da arkadaşın dediği gibi kötü kokuyor doğru tespit boya kokusu gibi keskin bir koku.ama serumu öyle kokmuyor.ama ben ikisini de aynı yerden aldım.acaba sahte mi bilemedim ki!ya da sadece leke açıcı kremine mahsus bir koku olabilir malum içeriği biraz daha farklı kremin.

ewet canım malesef ya gunese cıktıgım zamn hemen çil oluo naptım netdımse aynı bayagı dagıldı yuzume koruyucu suruyorum yıne banamısın demıo .bulamadım caresını:s

merhaba arkadaşlar.kremin işe yarayaıp yaramadığını hep birlikte görelim istedim.umarım 3 hafta sonra biraz kaybolurlar.

bugün iyice kafayı yüzüme takmış durumdayım sabah yeni oluşan siyah noktaları sıkmakla uğraştım.ama öyle derin ki çıkmamak için direniyorlar.cildime ne kadar bakarsam bakayım inatla çıkmaya devam ediyor.şu lanet olası lekeler geçmek bilmiyor.kendimi mi kandırıyorum arkadaşkar sizde bir şeyler söyleyin.nasıl bir değişiklik varmı?

$004.jpg

Yuvarlak içine aldıklarım ben . Onları dikkate almayın.

Sivilce lekeri bene dönüşür mü sizce ?sizde böyle bir şey farketiniz mi!!!!!!!!

ben artık serum olanı da kullanmama kararı aldım.bir taraftan sivilce lekesini silmeye çalışıyorum bir taraftan da çıkan komedonları sıkıp yine lekelere davetiye çıkarıyorum.dün de bahsettiğim gibi artık canım çok sıkıldı.sadece haftada 3 kere maskeye devam edicem.bakalım belki onu da ilerde bırakabilirim.cildimin incelmesinden korkuyorum.çünkü cilt analizi yaptırdığımda uzman cildimin ince olduğunu söylemişti.en yakın zamanda da iyi bir dermotolağa gidip onun da fikirlerini almak istiyorum.olmadı kendi haline bırakıcam. kendi kendine giderse gider artık.gitmese de yapacak bir şey yok.allah sağlık sıhat versin beterinden korusun.

bende duydum sahteleri varmış diye ama inanmadım çünkü zaten bu krem pahalı bişey değil. çok ucuz neden sahtesini yapsınlar ki ? bulgaristanda 3 leva filanmış sanırım. türkiyedede 15 tl ye satılıyor. krem tüpün resmini koyalım karşılaştıralım bence, saç boyası kokusu gibi keskin iğrenç bi kokusu var benim bütüngün midem bulanıyo kokusundan sürünce. fotoğraf koyup karşılaştıralım bence.

Back