Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşım.kremi aldın mı?.merak ettim. benden başka yok mu kullanmaya başlayankeske olsa baktım yok hıcbıyerde mecbur netden alıcam of ya kazıklancam anlıcagın :)
kızlar achromin bende acayip sivilce ve siyah nokta yaptı, 4 haftadır kullanıyorum leke filan giderdiğide yok bi tek memnun kalmayan benmiyim bu kremden şimdi ? yüzümdeki sivilceler dahada arttı ve saç boyası gibi bi kokusu var hiç hoşlanmadım ben.
tatlım almadım onu bulamadım daha dogrusu nettekı fıyatlarda pahalı ya .s
kızlar achromin bende acayip sivilce ve siyah nokta yaptı, 4 haftadır kullanıyorum leke filan giderdiğide yok bi tek memnun kalmayan benmiyim bu kremden şimdi ? yüzümdeki sivilceler dahada arttı ve saç boyası gibi bi kokusu var hiç hoşlanmadım ben.
sahtesi üretiliyormuş.. aman dikkat et.. çünkü benim aldıgımda öyle dedigin gibi koku falan yok.. ve cok memnun kaldım.. aldıktan sonra burda bulgaristandan gelmiş olan komsularım var onlara göstermiştim ürünü sahte olup olmadıgına dair.. orda cok bilinen bir ürünmüş..
merhaba arkadaşlar.kremin işe yarayaıp yaramadığını hep birlikte görelim istedim.umarım 3 hafta sonra biraz kaybolurlar.