cnm bn senin için alıp tr ye gelidigimde yollayabilirm istersn ..
Allah razı olsun kardeşim okadar sevaba girersinki çok saolasın ama unutmazsın inşaAllah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bn senin için alıp tr ye gelidigimde yollayabilirm istersn ..
Allah razı olsun kardeşim okadar sevaba girersinki çok saolasın ama unutmazsın inşaAllah :)
achroactive max kremin fiyatı bulgarıstandaki eczanelerde 2.70 leva ( yaklaşık 4 türklirası) daha bugun 2 kutu aldm kızlar öle uçuk fiyat ödeyip sizi kandırmalarına izin vermeyin.
bulut bu kremi araştırak bakim güncellll![]()
bu kremden memnun kalan çok kişi varya yorumlara bakılacak olursa fakat 3,5 4 liraya aldım diyen arkadaşlar var ben onlara soruyorum bizede yardımcı olabilirlermi acaba o fiyata temin etsek bizde kullansak :44:
Merhaba kızlar bende araştırken sizin buradaki yorumlarınızdan cesaretlenip bulgaristanda ki siteden getirttim, hemde 3 kutu krem, 2 kutu serum:)
Kullanmaya başlayalı bir hafta olmadı henüz, elbette etkilerini de görmeye henüz başlamadım.
Fakat önceden temkinli davranıp yüzümün lekeli bölümlerinin fotoğraflarını çektim. Bir ay sonra yeni fotoğraflar ile karşılaştırıp sizlerle paylaşacağım.